|
Bildirim

|
Reklam izlemek için girilen uygulamaya dönüştürdüler
|
|
Acil şu dünyaya YouTube alternatifi içinde short video içermeyen bir platform lazım
|
|
Bunun bir yasası, sınırı yok mu ya?
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
brave kullanıyorum valla youtube da reklam mı varmış hiç haberim yok |
|
galiba peartube vardıda çok popüler değil |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 9 Nisan 2026; 16:55:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Faniyim, fani olanı istemem.
Acizim, aciz olanı istemem. Ruhumu Rahman’a teslim eyledim, başka istemem. İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim. |
|
telefondan uygulamadan youtube asla açmıyorum isterse 1 lira olsun çünkü kapitalist firmaların isteklerinin ardı arkası kesilmeyecek neden alet olayım ? |
|
Hocam kapitalist sistemin dayatması internet ve telefon ve tabii ki bilgisayara neden para veriyorsunuz? Korsan alamadığınız için değil mi? Korsan alabilseniz donanımı ona da para vermezdiniz. Youtube muhtemelen sadece sunuculara bir kaç milyar dolar harcıyordur. Siz istiyorsunuz ki bedava, bir lira kazanmadan amme hizmeti yapsın. Siz bedava çalışır mısınız? Bir gün değil, bir ay değil, her zaman ücretsiz çalışmayı kabul eder misiniz? Herkes sizin gibi düşünürse Youtube batar. Bir çok kanala katıl üyesiyim, bu insanlar içerik üretiyor ve ben beğenerek izliyorsam para kazanmaları gerekiyor. Bu Youtube ve müzik platformundan hem platform hem içerik sahipleri para kazanmak zorunda ve ben de bu hizmetten memnun olarak bunlara hakkını veriyorum. Ayda 25 lira beğendiğiniz içerikler için para vermek zor geliyorsa o sizin tercihiniz. Ama bunu matah bir şeymiş gibi anlatmayın bari. Siz resmen beğendiğiniz sanatçıya düşman, beğendiğiniz programa düşmanlık güdüyorsunuz. Dosta korku düşmana güven veriyorsunuz. |
|
İçerik üreticileri sizin katılmanız ile ya da yüz ikiyüz kişinin katılması ile para kazanmaz. Sponsor ve reklam anlaşması yaparsalar para kazanır. Destek sağlayan herkese saygı duyarım. Premium alana da. Benim gibi 1 lira vermeyenlere de. YouTube dayatma üzerine ilerliyor. İzlediğiniz filmlere nasıl destek oluyorsunuz? Dijital platformlara üye olarak mı? Korsan film/dizi izleyen milyonlarca insan var. Film şirketleri battı mı? Çeşit çeşit filmler farklı platformlarda. Hepsini ayrı ayrı üye olmak destek mi? Bu destek kimin umrunda? Reklamsız üyelik? Reklamlı üyelik? :) YouTube kapanabilir. Benim için sorun yok hocam. Tv de 90 sn reklam vermeye başladılar. Veridğiniz bilgisayar örneği de garip :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
tam yok mu bunun bir yolu yordamı yazacaktım mesajınızı gördüm hemen inceliyorum brave neymiş |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan441907 -- 10 Nisan 2026; 12:17:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|