Şimdi Ara

YouTube, kendi kurallarını çiğniyor: Geçilemeyen daha uzun reklamlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YouTube, kendi kurallarını çiğniyor: Geçilemeyen daha uzun reklamlar!
    YouTube, TV uygulamasında daha uzun, atlanamayan reklamlar yayınlamaya başladı. Daha da sinir bozucu olan şey, YouTube'un resmi reklam formatı kurallarına uymaması.

Ayrıca Bkz.YouTube, TV'de atlanamayan reklamları devreye aldı

Atlanamayan reklamlar 90 saniyeye çıktı!

YouTube TV uygulamasında atlanamayan reklamların 30 saniyeyi geçmemesi gerekirken, kullanıcılar 90 saniyelik geçilemeyen reklamlarla karşılaştıklarını dile getiriyor.

Kullanıcılar tarafından paylaşılan gönderiler, bazı izleyicilerin atlama seçeneği çıkmadan önce 90 saniyeye kadar süren reklamlarla karşılaştığını gösteriyor. Bu, YouTube’un kendi politikalarıyla örtüşmüyor. Kullanıcılar, bu reklamları değişen uzunluklardaki videolarda gördüklerini ve toplam reklam süresinin 90 saniyeyi aştığı durumlarla da karşılaştıklarını bildirdi.

Bildirilen değişiklikler şimdilik yalnızca TV izleyicileriyle sınırlı görünüyor; henüz mobil veya masaüstünde uygulamaya geçilmedi.

Kaynak:https://www.androidauthority.com/youtube-90-second-unskippable-ads-3655694/
    Kaynak:https://blog.google/products/ads-commerce/vrc-non-skip-ads-generally-available/

• 1 lira vermem.

Reklam dayatması ile premium satarak bu işler çözülmüyor. Ayrıca video içine yerleştirileren sponsor reklamlara izin veriyor youtube efendi.

Bu web ve mobil üzerinde engelleniyor. YouTube istese bunu yapamaz mı? Elbette yapar ama içerik üreticilerini koruyor. O halde neden premium dayatması yapıyor?

Şu güzellikler hayat kurtarıyor

• Reklam izlemek için girilen uygulamaya dönüştürdüler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• brave kullanıyorum valla youtube da reklam mı varmış hiç haberim yok YouTube, kendi kurallarını çiğniyor: Geçilemeyen daha uzun reklamlar! 

• Dead Space6 kullanıcısına yanıt

galiba peartube vardıda çok popüler değil

• Boykot kültürü yok ki adamlar ne satarsa alacak kitle var iyi de oluyor bunlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 9 Nisan 2026; 16:55:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1 lira vermem.

Reklam dayatması ile premium satarak bu işler çözülmüyor. Ayrıca video içine yerleştirileren sponsor reklamlara izin veriyor youtube efendi.

Bu web ve mobil üzerinde engelleniyor. YouTube istese bunu yapamaz mı? Elbette yapar ama içerik üreticilerini koruyor. O halde neden premium dayatması yapıyor?

Şu güzellikler hayat kurtarıyor

YouTube, kendi kurallarını çiğniyor: Geçilemeyen daha uzun reklamlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 9 Nisan 2026; 17:4:10 >
    İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.

• gcb1903 kullanıcısına yanıt

telefondan uygulamadan youtube asla açmıyorum isterse 1 lira olsun çünkü kapitalist firmaların isteklerinin ardı arkası kesilmeyecek neden alet olayım ?

• Youtube preminum reklam sız video diye satılıyor ama video ların içinde reklam veriyolar bu sefer youtube bunun ile ilgili birşey yapsın artık.Sponsor alıyorsa Youtube premium üyeliğim varsa gene reklama maruz kalıyorum.

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt

Hocam kapitalist sistemin dayatması internet ve telefon ve tabii ki bilgisayara neden para veriyorsunuz?

Korsan alamadığınız için değil mi? Korsan alabilseniz donanımı ona da para vermezdiniz. Youtube muhtemelen sadece sunuculara bir kaç milyar dolar harcıyordur. Siz istiyorsunuz ki bedava, bir lira kazanmadan amme hizmeti yapsın.

Siz bedava çalışır mısınız? Bir gün değil, bir ay değil, her zaman ücretsiz çalışmayı kabul eder misiniz? Herkes sizin gibi düşünürse Youtube batar.

Bir çok kanala katıl üyesiyim, bu insanlar içerik üretiyor ve ben beğenerek izliyorsam para kazanmaları gerekiyor. Bu Youtube ve müzik platformundan hem platform hem içerik sahipleri para kazanmak zorunda ve ben de bu hizmetten memnun olarak bunlara hakkını veriyorum.

Ayda 25 lira beğendiğiniz içerikler için para vermek zor geliyorsa o sizin tercihiniz. Ama bunu matah bir şeymiş gibi anlatmayın bari. Siz resmen beğendiğiniz sanatçıya düşman, beğendiğiniz programa düşmanlık güdüyorsunuz.

Dosta korku düşmana güven veriyorsunuz.

ADIN YAZILACAK MÜCEVHER TAŞA.

• gcb1903 kullanıcısına yanıt

İçerik üreticileri sizin katılmanız ile ya da yüz ikiyüz kişinin katılması ile para kazanmaz.

Sponsor ve reklam anlaşması yaparsalar para kazanır.

Destek sağlayan herkese saygı duyarım. Premium alana da. Benim gibi 1 lira vermeyenlere de.

YouTube dayatma üzerine ilerliyor. İzlediğiniz filmlere nasıl destek oluyorsunuz? Dijital platformlara üye olarak mı? Korsan film/dizi izleyen milyonlarca insan var. Film şirketleri battı mı?

Çeşit çeşit filmler farklı platformlarda. Hepsini ayrı ayrı üye olmak destek mi? Bu destek kimin umrunda? Reklamsız üyelik? Reklamlı üyelik? :)

YouTube kapanabilir. Benim için sorun yok hocam. Tv de 90 sn reklam vermeye başladılar. Veridğiniz bilgisayar örneği de garip :)

İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • Bazı arkadaşlar öğrenci olabilir onları anlarım da tüm dünya tüm ülke devletin kendisi kapitalist iken bir litre mazottan 40 lira vergi alırken sorgulanmıyor da, YT gibi verdiği hizmetin yanında ücreti bu kadar uygun kalan başka bir uygulama var mı bilmiyorum ama o ardından böylesine sorgulanıp, laf ediliyor.

Netflixin çöp platformu kaç yüz lira oldu yt bir çay parası kıvamında senelerdir. Alıyorsun, sanat tarihinden, otomobile, telefon tamirinden vintage giyime her konuda bilgiye ulaşıyorsun. Biraz bence haksızlık yapılıyor

Örn; yaşadığınız apartmandaki çanak anten üzerinden görüntü akışı alabiliyorsunuz fakat görüntü kötü oluyor ve hava olaylarında sinyal gidiyor vs. Kurtulmak için de TV hizmetlerine para vermeyi absürtleştirmiyorsunuz dimi? Bu da böyle bir şey aslında
    Farkı, görüntü çamurlaşmıyor fakat reklam gösteriyor.
    İkisi de sizin tercihinizde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jedi_masterr kullanıcısına yanıt

tam yok mu bunun bir yolu yordamı yazacaktım mesajınızı gördüm

hemen inceliyorum brave neymişYouTube, kendi kurallarını çiğniyor: Geçilemeyen daha uzun reklamlar! 

• Premium aile paketine her ay 160 TL para veriyorum. Ama sırf shorts saçmalığını görmemek ve sponsor reklam atlaması için revanced uygulamasını kullanıyorum, kafam rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan441907 -- 10 Nisan 2026; 12:17:4 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.