Şimdi Ara

Youtube Downloader Hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar youtube downloader hd yi bilen çoktur. 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum ve 15 gün 1 ayda filan free kullanımı doluyor yenisini yüklemek gerekiyordu. Bunu da video indirirken shuold ı try 240p version flandan rahatça anlıyordum. Her seferinde yeniden internetten indirip kurduğumda oluyordu ama bu sefer aynı şeyi yapmama rağmen düzelmedi. Youtube dan video indiremiyorum şuan bi öneriniz var mı bu konuda neler deneyebilirim bu programla ilgili yeni bi update i filan mı gelmiştir?

• quote:

Orijinalden alıntı: narnia127

Arkadaşlar youtube downloader hd yi bilen çoktur. 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum ve 15 gün 1 ayda filan free kullanımı doluyor yenisini yüklemek gerekiyordu. Bunu da video indirirken shuold ı try 240p version flandan rahatça anlıyordum. Her seferinde yeniden internetten indirip kurduğumda oluyordu ama bu sefer aynı şeyi yapmama rağmen düzelmedi. Youtube dan video indiremiyorum şuan bi öneriniz var mı bu konuda neler deneyebilirim bu programla ilgili yeni bi update i filan mı gelmiştir?

Internet Download Manager programını kullanın ayrıca Youtube Downloader için Pm atabilirsiniz.
  • Merhaba ,

Internet Download Manager kullanın 240P indirme zorunluğu yok videonun netliği ne kadarsa o kadar indiriyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Light99

Merhaba ,

Internet Download Manager kullanın 240P indirme zorunluğu yok videonun netliği ne kadarsa o kadar indiriyor .

Videonun P değişiyorsa ayrı ayrı olarak indirilebilir İdm programıyla..
  • quote:

Arkadaşlar youtube downloader hd yi bilen çoktur. 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum ve 15 gün 1 ayda filan free kullanımı doluyor yenisini yüklemek gerekiyordu. Bunu da video indirirken shuold ı try 240p version flandan rahatça anlıyordum. Her seferinde yeniden internetten indirip kurduğumda oluyordu ama bu sefer aynı şeyi yapmama rağmen düzelmedi. Youtube dan video indiremiyorum şuan bi öneriniz var mı bu konuda neler deneyebilirim bu programla ilgili yeni bi update i filan mı gelmiştir?

IDM
  • o programı sevmiyorum ya bu downloader hd güzel 1080p bile indiriyor p sinde sorun yokta dediğim gibi normalde indiriyordu free süresi bitince baştan kurunca düzeliyordu bu sefer olmadı o konuda yardım lazım yani acaba free vermiyorlar mı artık filan
  • quote:

o programı sevmiyorum ya bu downloader hd güzel 1080p bile indiriyor p sinde sorun yokta dediğim gibi normalde indiriyordu free süresi bitince baştan kurunca düzeliyordu bu sefer olmadı o konuda yardım lazım yani acaba free vermiyorlar mı artık filan

Pm atın programın tam sürümünü alın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

fast video downloader yada download helperi eklentilerden kur istediğin gibi indir
  • Internet Download Manager,zaten mozilla eklentiside olmalı video izlerken sol alt'da bu video'yu indirin gibi bişey cıkıyordu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Internet Download Manager programını kullanın ayrıca Youtube Downloader için Pm atabilirsiniz.

daha önce hiç kullanmadıysan internet download manageri kullan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.