Şimdi Ara

Youtube'daki gerizekalı videoları engellemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
5.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube'da istemediğim kanalları engellemek için video blocker uzantısını kullanıyorum. Fakat bazen tek başına yeterli olmuyor. Örneğin minecraft videolarını engellemek için youtube içinde "how to block..." araması yaptığımda bile minecraft lucky block vesaire sonuçlarla karşılaşıyorum. Google'da istemediğim siteler için personal blocklist kullanıyorum ancak hala belli keywordleri engellemek için -falan -filan gibi cambazlıklar yapmak zorunda kalıyorum. Keyworde dayalı youtube ve google sonuçlarını filtrelemek için bir tavsiye var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ]lütfen beni duyan varsa bana cvp versin. 9 yaşındakı kızımı minecraft denen oyunun videolarını izlemekten kurtaramıyorum buradan aldıgım bilgilerle youtube deki videoları oturup tek tek engelledim fakat çocuklar bizden daha akıllı oldugu için bu defada başka sitelerden izliyor. onlarıda başka bir programla engelliyorum fakat o nasıl yapıyor anlamıyorum yine buluyor. video blocker ve personal blocklist programları yüklü bilgisayarımda ama yeterli değil sanırım. ben istiyorumki google a minecraft yazınca hiç bir site çıkmasın bunu engellemenin bir yolu varmı lütfen bana yardım edin

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.