Şimdi Ara

Youtube'da videolar full ekranda donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar youtube da full ekran video izlerken özellikle de 480p ve üzeri videolarda video takılıyor donarak ilerliyor.Sorun yüklenme hızıyla ilgili değil.çok hızlı yükleniyor.oynatmada bi sorun var.Yani mesela klipte adamın sözler erken geliyor adam sanki slow motion gibi yavas yavas donarak ilerliyor video . video tamamen yüklense bile oyunlar nasıl donuyosa video da donuyor.Bunun sebebi nedir bir türlü bulamadım.Yardım ederseniz çok sevinirim.

• aynı sorun bende de var forumlarda yazılmış herşeyi denedim donanım hızlandırma seçeneğinden directdrawı devre dışı bırakmaya kadar yok yok yok hiçbir sorun yokken birden bire oldu bir aydır bakmadığım yer kalmadı lütfen bir çözüm bilen varsa beni de haberdar etsin

Orijinalden alıntı: erimemre

işlemci gücünüzün yettiğinden eminmisiniz?

Kaç yıldır kullandığım pc çift çekirdekli intel işlemci var niye yetmesin son bir aydır olan birşey bu..Format ile düzelir mi ki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erimemre

arka plandaki işlemler artmış olabilir yada adobe firmasının flas playerına yaptığı güncelleme sizde ters tepmiş olabilir.
    Bence işlemci kullanımınızı kontrol edin.

Flash player ile alakalı olabilir diye düşünüyorum.Çünkü geçen haftalarda İe yi güncellemiştim ie8 yaptım galiba.Hep chrome kullanırım ama bi deniyeyim dedim İE yi.Youtube daki videoları açmıyor.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.