Bildirim
Youtube'da KSIOlajidebt'i Takip Eden Var Mı? :D
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ηihat
Bu adamı çok seviyorum ya Videolarını izlerken gülmekten kırılıyom.
2 günde bir yeni video yayınlıyo. İzlemeyenlere tavsiyemdir. Son videosu:
Ben izliyorum :)
Her videosunu izlemisimdir suana kadar Twitterdan da takip ediyorum :D
Cok eglenceli videolari var cok seviyorum

_____________________________ Psn : djomer3
-
-
-
-
Kraldır bu adam, kıral 
_____________________________ -
Irkçılık yapmış gibi olmayayım ama adam kesin zencidir. Sesi öyle geldi.
(ayrıca zencileri severim bir kin besleme olayı yok yani)_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Fornicras
(ayrıca zencileri severim bir kin besleme olayı yok yani)
Zenciliğiyle kendisi bile dalga geçiyor hocam
quote:
Orijinalden alıntı: YapışkanKağıt
quote:
Orijinalden alıntı: Fornicras
(ayrıca zencileri severim bir kin besleme olayı yok yani)
Zenciliğiyle kendisi bile dalga geçiyor hocam
Aynen, kendisi siyahi, şu videoları da efsanedir
Sondaki dans mükemmel
Drogba!!!!!!!! he is a Black Man!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bu adam müthis ya . gecen hjerpseth i biliyormusunuz bilmiyorum ama , oda da teke tek calım yaptılar hjerpseth KSI yı rezil etti :D . _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: YuNuSHD
Drogba!!!!!!!! he is a Black Man!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bu adam müthis ya . gecen hjerpseth i biliyormusunuz bilmiyorum ama , oda da teke tek calım yaptılar hjerpseth KSI yı rezil etti :D .
Hjerpseth bilinmez mi ya idolümdür kendisi, ona yakın oynuyorum ama onu yenemem tabi.
Geçen gün 200 dolar kaybetti
ondan önce $100 dolar kazanmıstı. hani bi ara takipcileri ile maç yapıyordu.eğer o kazanırsa UT'de oynadıgı takımdan bir kisi alacaktı takipcisinden eger ki yenilseydi takipcisi ondan alıcaktı.offf KSI'nın kadrosunu görücen MAVİ Ronaldo iMotm Kaka felan vardı :D Bide Yenilmezmi + Penaltılarda :D :D Görücektin :D :D _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: YuNuSHD
ondan önce $100 dolar kazanmıstı. hani bi ara takipcileri ile maç yapıyordu.eğer o kazanırsa UT'de oynadıgı takımdan bir kisi alacaktı takipcisinden eger ki yenilseydi takipcisi ondan alıcaktı.offf KSI'nın kadrosunu görücen MAVİ Ronaldo iMotm Kaka felan vardı :D Bide Yenilmezmi + Penaltılarda :D :D Görücektin :D :D
Bunu kastediyordunuz değil mi hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerlonmoura -- 14 Eylül 2012; 21:05:29 >_____________________________
-
aynen aynen :D :D süperdi kaybettiginde nası gülmüstüm :D :D _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler