Şimdi Ara

YouTube'da açılan bir kanalı şikayet etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yapmış olduğum bir site var. Yaklaşık 1 ay önce felan da yayınladım. Biraz önce ise kurmuş olduğum sitenin adına bir YouTube kanalı oluşturulduğunu gördüm. Herhangi bir izin olmaksızın sitemin videolarını felan koymuşlar. Kimdir nedir bilmiyorum. Tek istediğim bu kanalın kapatılması. Nasıl yaparım var mıdır bir bilgisi olan bu konuda?

    Teşekkür ederim.

    Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Sinirden elim ayağım titriyor şu an.



  • o kanala telif at yalnız telif atarken videoyu senin çektiğine dair kanıtları detaylı olarak sun. bir güzelde açıklama yap (ingilizce yaparsan daha iyi olur ama ingilizcen yoksa türkçede olur) eğer elinde o videolara dair kanıtlar yoksa yeni videolarında o oyunları oynarken kanıtlarını oluştur kanıt olarak video render aşamaları senin o oyunu oynarken fotoların ve videoların oyun içi görüntülerin vs. ne varsa kanıt olarak yolla ve videolarını çalan o kişi videoyu kopyaladığında direk telifi gönder hatta 3 videoya ayrı ayrı telif atarsan kanalı kapanır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: n0fx

    o kanala telif at yalnız telif atarken videoyu senin çektiğine dair kanıtları detaylı olarak sun. bir güzelde açıklama yap (ingilizce yaparsan daha iyi olur ama ingilizcen yoksa türkçede olur) eğer elinde o videolara dair kanıtlar yoksa yeni videolarında o oyunları oynarken kanıtlarını oluştur kanıt olarak video render aşamaları senin o oyunu oynarken fotoların ve videoların oyun içi görüntülerin vs. ne varsa kanıt olarak yolla ve videolarını çalan o kişi videoyu kopyaladığında direk telifi gönder hatta 3 videoya ayrı ayrı telif atarsan kanalı kapanır.


    Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. 3 adet videosu vardı, birini şikayet ettim baktım bugün kaldırmışlar. Diğer ikisini de dediğiniz gibi tek tek şikayet edeceğim tez zamanda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.