< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
yaramıyor sadece sidik rengini değiştiriyor paranızı kaptırmayın zençefil + limon + tarçın + bal youtube de videoları var çok basit |
Venatura'dan başka marka alacağımı sanmıyorum hele ki netten |
Doğal yollarla almak varken, böyle gereksiz şeylere beş kuruş para vermem. |
Doğal yolla hergun bu paraya C vitamini alamassınız. Depolanan vitaminler var depolanmayanlar var Neyse sen doğal al. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dostum İlaç için kullanılıyorsa caizdir deniyor. https://dinimizislam.com/detay.asp?Aid=1505 Neredeyse bütün öksürük şuruplarında, gargaralarda vs. hepsinde var artık. |
Hocam eczaneler çok abartmıyor fiyatları, gelişi çok pahalı oluyor :). İnternetteki fiyatların çoğu bizim depodan aldığımızdan daha ucuz. Bu ürün için depodan baktım bu arada fiyatına. ![]() 45,31 TL KDV dahil bu ürünün eczaneye geliş fiyatı. :) Bırakın da eczacı 10 TL kar yapsın. Eczaneden alırsanız çakma çıkma ihtimali yok, internetten aldıklarınızda ihtimal baya yüksek. Üniversitem bir araştırma yapmıştı bu konuda internette satılan ve ucuz olan çoğu gıda takviyesinin içinde sadece nişasta çıkmıştı, etken madde yoktu ve çakmaydı doğal olarak. |