Şimdi Ara

Yorumsuz (CHP İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.haber7.com/partiler/haber/2500322-chpli-ozkan-demirtasi-kucaklayip-devam-edecegiz

    CHP'nin düzenlediği ''Adalet Yürüyüşü'nün Demirtaş'ın çığlığı olduğu'' sözleriyle gündeme gelen Özkan, burada da bu yönde açıklamalarını sürdürdü.




    Yola HDP'nin tutuklu Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı 'kucaklayarak' yola devam edeceklerini söyleyen Özkan şöyle devam etti:

    ''Selahattin Demirtaş'la da diğer arkadaşlarla da kucaklaşacağız, yolumuza devam edeceğiz. Biz bu vatanın çocukları olarak adaleti yüceltmek, kanı durdurmak için birlikte hareket edeceğiz.''







  • Ne yani şimdi amaç milliyetçi görünmek mi? Akpliler milliyetçi tipler sanki de böyle şeyleri kullanıyor.
    7 haziran öncesi hdp kankanızdı. Öyle hdpyi kendi düşmanınız gibi gösterme numaralarını bırakın.
  • biri oslo görüsmesini anlatsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tek Sevdamız Türkiye

    hemen 2-3 solcu gelir akp fotoları atar, sonra artılarlar bu fotoları chp aklanır. artık kapatma davasının zamanı geldi chp'ye.

    yerse kapatsınlar herkes iyi partiye oy verir onu da kapatsınlar bi tane yatırımcı kalmaz erdoğana kalsa hemen kapatır ama iyi kötü vardır danışmanı akıl veren
    akp nin megri megri fotosu koyulduğunda akpli hemen biz iyi niyetliydik falan filan şu ne yaparlarsa arkasındayız mantığı sizin sonunuz olucak 15 seneye suriye v.2.0 olucak bu ülke kimsenin suçu yok akplilerin dışında sen kilo vermeye başladın mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tek Sevdamız Türkiye

    hemen 2-3 solcu gelir akp fotoları atar, sonra artılarlar bu fotoları chp aklanır. artık kapatma davasının zamanı geldi chp'ye.

    CHP zaten son kullanma tarihini çoktan tamamlamış bir siyasi yapı. Kalkıp buradan AKP ye bağlayıp mağdur edebiyatı yapman büyük aciziyet.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • helal olsun destekliyorum HDP ve CHP birlik olmalı

    kendine milliyetçi diyen ülkücüler mhpliler falan bile bir tane suriyeliye laf edemiyorlar hdp bile sizden daha milliyetçi herşey yerli olsun diyorsunuz yerli vatandaşınız geberirken suriyeliye bedava bursları döşüyorsunuz

    akp=mhp=iyi parti , kürtlere ve solculara her türlü zülme oh olsun diyip olay suriyelilere,patlayan işidlilere,çocuklara tecavüz eden hocalara falan gelince susuyor bir bakmışsınız herkesi hapse atan milliyetçi parti en solcu yeşiller partisine dönmüş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.