Aşağıda verilen linklere bakarmısınız.Ben bir vu metre yapmak istiyorum bu devre hakkında yorum yaparmısınız.Özellikle devrenin bitmiş halinden çok etkilendim.Ama merak ediyorum bu devreyi yapmak göründüğü kadar kolay mı?
senın elektronık bılgıne pratiğine bağlı bır olay kafana koydunmu yaparsın ama unutmakı daha kolayları da war bence stereo bı vumetre yap ben gecenlerde yaptım sorunsuz calısıo su anda ama bıttıınde cok guzel olacaı kesın bı dene derım
quote:
Orjinalden alıntı: firtikk
senın elektronık bılgıne pratiğine bağlı bır olay kafana koydunmu yaparsın ama unutmakı daha kolayları da war bence stereo bı vumetre yap ben gecenlerde yaptım sorunsuz calısıo su anda ama bıttıınde cok guzel olacaı kesın bı dene derım
devreyi kendin mi tasarladın yoksa bi yerden mi buldun.. bi sakıncası yoksa buraya koyablir misin..
walla kardes ben bı elektronık hobı devreler kıtabından bulddum ınternette pek rastlamadım o devreye
şimdi bu vu metre ile hoparlorlerin kaç watt olduğu anlaşılır mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme