Şimdi Ara

Yorumlarını merak ettiğim bir konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba benim size danışmak istediğim bir şey sizin fikirlerinize ihtiyacım var çünkü ben iki ay biriyle konuştum ama hiç görüşmedik kendisi askerdi sonrasında arkadaşın yedek hesaplarını gördüğüm için içimde bir güvensizlik oluştu o yüzden buluşmayı hep erteledim o da buluşmak istiyordu açıkcası cinsel muhabbetimizde vardı ama ben sürekli kaçıyordum ondan ama tam olarak kopamıyorduk sonrasında iki ay sonra kendisi yaşadığım şehre geldi dedim tamam buluşalım ama ayaklarım geri geri gitti oraya giderken içimden hiç görüşmek gelmedi son dakika vazgeçtim o da çok sinirlendi haklı olarak bir de ben uzun zamandır özgüven düşüklüğü yaşıyorum hepsi birleşince ya beni beğenmezse gerçekte diye de düşününce o duygu karmaşasıyla çocukça biliyorum ama gittim ben ordan tabi sonra vicdan azabı çektim dedim ki tamam yarn kesin buluşucaz tabi o bana baya bir saydırdı beraber kalalım gece dedi bende kalırız dedim sonra ertesi gün buluştuk geldi yanıma ilk buluşmamız bi anda sarıldı bana oturdu yanıma sonra bi anda omzumdan kendine çekti beni sarıldı öptü gidelim otelde kalalım falan dedi bende annemle konuşmuştum ama izin alamadım o yüzden kalamayacağım sanırım falan dedim tabi kızdı nasıl kalamazsın ben iki aydır bunun hayalini kuruyorum seni istiyorum falan dedi sonra o sıra o sosyal medyadan çok fazla kız takip etmişti aramız bozukken bende o kızları çıkarırsan kalırım falan dedim çıkartmaya başladı bu sonra izin alamayacağım aklıma geldi kalamam dedim sen benim sevgilisimsin başkasıylamı yapayım falan dedi dedim ki iyi misin sen neler diyorsun sonra kalamayacağımı söyleyince bi anda kalktı yalan konuştun sen dedi bana arkadaşını aradı onun yanına gitti o kadar bozuldum ve üzüldüm ki kızlar gece ne aradı ne yazdı ertesi günün öğleni sadece her şeyinle hayal kırıklığısın seni tanığım güne lanet olsun yazmış bende aynı şekilde dedim cevap falan vermedi ama o kadar kırıldım ki açıkcası her şeyinle hayal kırıklığısın diyince görünüş olarak da beklediğimi bulamadımı da kastetmiş olabilir mi diye düşündüm her şey dedi çünkü ama beğenmese yakınlık kurar mıydı bilmiyorum kendisi şuan sosyal medya da çok aktif muhtemelen umrunda bile değilim zaten özgüvenim düşüktü o öyle yapınca dedim ki demekki beğenmedi beni beğense böyle yapmazdı gibi bir sonuca vardım ve müthiş bir kırgınlık yaşıyorum ona karşı. Ek olarak bir de makyaj ve şop işini azaltın tanıyamıyorlar gibi bir şey söylemiş bu arkadaş beni beğenmediyse nasıl samimiyet kurdu bu kadar yoksa ben mi çok duygusalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öğretmen misiniz? Bu nasıl bir konu yahu. Siz bari dikkat edin yazdıklarınıza.

Hiçbir şey anlaşılmıyor yazdıklarınızdan. Acaba okudunuz mu hiç ben ne yazmışım diye?

Paragraf vs. de bırakmamışsınız. Okunmuyor.

• Yaş kaç?

• vittorioo V kullanıcısına yanıt

1 tane nokta yok hocam, ne paragrafi?

• Dr. Alfred Blalock kullanıcısına yanıt

Çok özür diliyorum mobilden yazarken hiç dikkat edemeden yazmışım öğretmen değilim bu arada

Haklısınız kusura bakmayın çok hızlı bir şekilde dikkat etmeden yazmışım

• Elbette, işte metniniz düzeltilmiş haliyle, noktalama işaretleri ve paragraflara ayrılmış şekilde:

Merhaba, benim size danışmak istediğim bir şey var. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var.

Ben iki ay boyunca biriyle konuştum ama hiç görüşmedik. Kendisi askerdi. Sonrasında arkadaşın yedek hesaplarını gördüğüm için içimde bir güvensizlik oluştu. Bu yüzden buluşmayı hep erteledim. O da buluşmak istiyordu. Açıkçası, aramızda cinsel muhabbet de vardı ama ben sürekli ondan kaçıyordum. Tam olarak da kopamıyorduk.

İki ay sonra kendisi yaşadığım şehre geldi. "Tamam, buluşalım," dedim. Ama oraya giderken ayaklarım geri geri gitti. İçimden hiç görüşmek gelmedi. Son dakika vazgeçtim. O da çok sinirlendi, haklı olarak.

Uzun zamandır özgüven düşüklüğü yaşıyorum. Hepsi birleşince, "Ya beni beğenmezse gerçekte?" diye düşünmeye başladım. O duygu karmaşasıyla — çocukça biliyorum ama — oradan gittim. Tabii sonra vicdan azabı çektim. "Tamam," dedim, "yarın kesin buluşacağız."

Tabii o bana bayağı bir saydırdı. "Beraber kalalım gece," dedi. Ben de "Kalırız," dedim. Sonra ertesi gün buluştuk. Geldi yanıma. İlk buluşmamızdı. Bir anda sarıldı bana, oturdu yanıma. Sonra omzumdan kendine çekti, sarıldı, öptü. "Gidelim, otelde kalalım," falan dedi.

Ben de "Annemle konuştum ama izin alamadım, o yüzden kalamayacağım sanırım," dedim. Tabii kızdı. "Nasıl kalamazsın? Ben iki aydır bunun hayalini kuruyorum, seni istiyorum," falan dedi.

O sıra sosyal medyadan çok fazla kız takip etmişti, aramız bozukken. Ben de "O kızları çıkarırsan kalırım," falan dedim. Çıkartmaya başladı. Bu sırada, izin alamayacağım tekrar aklıma geldi. "Kalamam," dedim.

Bana, "Sen benim sevgilimsin, başkasıyla mı yapayım?" falan dedi. "İyi misin sen, neler diyorsun?" dedim. Sonra kalamayacağımı net şekilde söyleyince bir anda kalktı. "Yalan konuştun sen," dedi bana. Arkadaşını aradı, onun yanına gitti.

O kadar bozuldum ve üzüldüm ki... Kızlar, gece ne aradı ne yazdı. Ertesi gün öğlen sadece şu mesajı attı:

"Her şeyinle hayal kırıklığısın. Seni tanıdığım güne lanet olsun."

Ben de aynı şekilde karşılık verdim. Cevap falan vermedi ama o kadar kırıldım ki... Açıkçası, "Her şeyinle hayal kırıklığısın," deyince, görünüş olarak da beklediğini bulamadı mı diye düşündüm. Çünkü "her şey" dedi. Ama beğenmese yakınlık kurar mıydı, bilmiyorum.

Kendisi şu an sosyal medyada çok aktif. Muhtemelen umrunda bile değilim. Zaten özgüvenim düşüktü. O böyle yapınca dedim ki: "Demek ki beğenmedi beni. Beğense böyle yapmazdı." Böyle bir sonuca vardım ve müthiş bir kırgınlık yaşıyorum ona karşı.

Ek olarak, bir de makyaj ve şop işini azaltın, tanıyamıyorlar gibi bir şey söylemiş bu arkadaş. Beni beğenmediyse nasıl bu kadar samimiyet kurdu? Yoksa ben mi çok duygusalım?

Dilersen bu metin üzerinden daha kısa ve toparlanmış bir versiyon da oluşturabilirim. Aynı zamanda yaşadığın duruma dair duygusal destek ya da objektif bir bakış açısı istersen, sana yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şimdi de bunu merak ediyorum
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunun guzellikle begenmeyle alakasi yok,bunlara takilmalik isini gormelik kadin olsun yeterli,takip ettigi cok kiz var diyorsun amac belli hangisini dusurse kâr,mesleginide yazmissin zaten cogu kari kiz dusurmeye calisiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 15 Mayıs 2025; 14:38:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

Bu kadar kırıcı şeyler yazmasının sebebide istediğini alamamasından kaynaklı mı

• Üzgünöğretmen Ü kullanıcısına yanıt
    Evet oyle,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Gerçekten öyle o kadar kırıldım ki hem yaptığı şeye hem yazdığı şeye

• Üzgünöğretmen Ü kullanıcısına yanıt

Kırılacak bir şey yok. Her erkek doğan erkek olmuyor. Karakter meselesi bu.

Moral bozmak yok , hayatınıza devam edin.

Bu sizin ile alakalı değil zira. Başkasına yazmış istediğini alamayacak olur ise ona da bu şekilde davranacaktı.

Evet daha önce böyle bir terbiyesizlik yaşamamıştım şaşkınım hala

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.