Şimdi Ara

yorumlar misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim ve sizlere bir sorum olacak simdiden tesekkurler
    Hedefim 19k ve su an 100-110 arasi net yapiorum sizce durumum nasil tecrubeli arkadaslar ozellikle degerlendirme yaparlarsa sevinirim herkese tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up

• soruyu eksik sormuşsun necisin nelerden yapıyorsun netleri vs. bunları soylersen daha mantıklı ve doğru sonuç çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur 2014 =)))

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim ve sizlere bir sorum olacak simdiden tesekkurler
    Hedefim 19k ve su an 100-110 arasi net yapiorum sizce durumum nasil tecrubeli arkadaslar ozellikle degerlendirme yaparlarsa sevinirim herkese tesekkurler

başarılarının devamı
    darısı başıma

• Sayisalim 30 ustu turkce 35 civari mat 25 civari fen ve 20 ustu sosyal yapiyorum..

• Insallah dostum calisirsan neden olmasin ben 9. Sinifta sinifta kaldim yazin ortalama yukseltmeye girip sinif gectim. Ama sonra calistim ve bu duruma geldim

• quote:

Insallah dostum calisirsan neden olmasin ben 9. Sinifta sinifta kaldim yazin ortalama yukseltmeye girip sinif gectim. Ama sonra calistim ve bu duruma geldim

çalışıyorum ama en ufak artış yok
    galiba kapasitem yok
    cidden böyle düşünmeye başladım

94 güncük kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalelim -- 17 Aralık 2013; 22:05:08 >

• Artis zamanla olacak hocam merak etme ama sinava az kaldigi icin calismani arttir bilmedigin konularin ustune git anca o sekilde yapabilirsin ve kendine guven

• quote:

Artis zamanla olacak hocam merak etme ama sinava az kaldigi icin calismani arttir bilmedigin konularin ustune git anca o sekilde yapabilirsin ve kendine guven

istediğiim netleri yapamaya yapamaya ders çalışma isteğim azaldı
    son iki günde toplam 100 soru çözdüm
    normalde bir günde 200-350 hatta 400 soru çözerdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalelim -- 17 Aralık 2013; 22:09:12 >
  • Ayni durum bendede var ama yapacak bir seyde yok acikcasi mesela bugun okulda deneme sinavi olduk kiz arkadasin teki 120 yapti ben 108 de kaldim ve moral sifira indi toplayamadim hala

• quote:

Ayni durum bendede var ama yapacak bir seyde yok acikcasi mesela bugun okulda deneme sinavi olduk kiz arkadasin teki 120 yapti ben 108 de kaldim ve moral sifira indi toplayamadim hala

ben çok nadir 70 e çıkıyorum
    genelde 50-60 arası oluyor
    motivasyonum gittikçe düşüyor
    her yapamadığım soru özgüvenimden çalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalelim -- 17 Aralık 2013; 22:13:57 >

• Dostum bak o sorulari cozen insanlarin ozel gucu filan yok calisip yapiyorlar sende iyi bir sekilde calisirsan mutlaka yaparsin kendine guven ve calismani arttir olmayacak bir sey degil bu YAPABILIRSIN BUNA INAN!

• quote:

Dostum bak o sorulari cozen insanlarin ozel gucu filan yok calisip yapiyorlar sende iyi bir sekilde calisirsan mutlaka yaparsin kendine guven ve calismani arttir olmayacak bir sey degil bu YAPABILIRSIN BUNA INAN!

üniversiteyle birlikte zor oluyor
    keşke kurtulsam şu lanet bölümden
    bu arada netlerin gayet iyi ve 3 ayda çok daha yükseleceğine eminim netlerinin:)
    hedefin ne?
  • Hacettepe otomotiv muhendisligi.

• quote:

Hacettepe otomotiv muhendisligi.

başarılar
    sevmediğin bölümde ve üniversitede okumanın ne kadar kötü birşey olduğunu çok iyi bilirim
    umarım böyle birşeyi hiç yaşamzsın
  • Insallah yasamam :)

• Up.

• Up

• Up

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.