Şimdi Ara

Yorumlanması için öykü göndermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilim kurgu-macera türünde yazdığım bir öyküyü yorumlanması için bir platforma göndermek istiyorum. Sizce bunun için en uygun yer neresi?

    Oggito.com da öykü gönderen çok ancak yorumlar buna göre az ve yazmak istediğim türden öykülere de pek rastlamadım orada. Bilimkurgukulubu.com ve Kayıp Rıhtım forumları nispeten bu türe daha yakın ama yine de yorum sayısı yeterli değil. Wattpad ya da Google play kitaplar gibi ortamlar için de çok fazla tanıtım yapmam gerekir insanların okuması için. Okusalar da bir yorum alabileceğimin garantisi yok. Burada yani forumlardaki paylaşımlarda da yeterli yorum göremedim.

    Var mı başka bir öneriniz?




  • Merhabalar, benimde aynı sorunum var. Hatta benimki daha kötü olabilir. 1 kitap ve öykümü google playde yayınladım. Kitabım ayrıca rakuten kobo ve ona direk bağlı d&r sitesinde de yayınlanıyor. Ama okuyucuya ulaşmak çok zor. Öncelikle google kitaplar tam bir keşmekeş. Kitaplar zibille var. Bu yüzden olmasına imkan yok ama kitabım listelerde bile görünmüyor. Ancak isim olarak ararsan bulabilirsin. Ekitap yayınları sıkıntı maalesef. Bastırmak istesek tam bir felaket. Yayınevleri fenomen değilsen veya tanınmış değilsen seni umursamıyorlar bile. Şimdiye kadar 6 yayınevine göndermişimdir. Ne yazık ki kitabımı kimse okumadı. İşin garibi aradan aylar geçmesine rağmen kitap için tek bir yorum dahi alamadım. Yani senden kötü durumda olanlarda var. Keşke bizim gibileri bir araya getirebilecek bir sosyal platform olsaydı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korbeyx -- 21 Mayıs 2022; 11:4:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.