|
Öğleden sonra 4 gibi plaja indim. Ancak Lodos nedeniyle aşırı dalga vardı ve yüzülecek gibi değildi. Ben de spor olsun diye 8 km'lik plajın sonuna kadar yürüdüm. Sonra istasyon yapıp yanımda getirdiğim yarım litrelik aromalı filtre gayfeyi yudum yudum içmeye başladım: ![]() Yaklaşık 1 saat sonra kahve bitince hazır güneşte batmak üzereyken dönüşe yoluna çıktım. Güneş batmıştı ama tam plajı terk edecekken o an boşalan bankı görünce oturup bu defa yanımda getirdiğim viskiyi tüketmeye başladım: ![]() Yüksek volümlü müzik eşliğinde demlenirken 19-20 yaşında iki çıtırdan biri hiperaktif tavırlarlla bankta yanıma geldi ve yarı Rusça yarı İngilizce benden bankı boşaltmamı rica etti. Ben de "Mojna" deyip banktan kalktım, bunun üzerine benimle muhtap olan çıtır banka oturup diğer çıtıra telefonunu verdi ve gün batımına doğru fotoğraflarını çektird. Yaklaşık 2 dakika kadar bankın yanında ayakta dikiltikten sonra banka oturan çıtır yerinden kalkınca bu defa ben banka oturdum. Etrafa bakındım, hemen yanıbaşımdaki bank bombuştu, "acaba..." deyin bir düşünce aldı beni, Daha sonra çıtır bana teşekkür etti ve orayı terk ettiler... |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler