Bildirim
Yorick için yardım lazım. (2. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Manamune-trinty-karşıya göre bot bunlardan sonra karşıda ad fazla ise frozen heart,omen,sunfire,atma,warmog alınabilir.Ap kasmış ise mom,veil,fon alabilirsin.Ama Manamune ve bottan sonra çıkacagın bır sprit visage çok işine yarar -
Manamuneye ben pek gerek duymuyorum. Botuda laneime göre çıkıyorum. Sv-Trinity bitirmek oluyor ilk amacım. Bazen lanede hakimsem cs sayım iyi ve kuleyi almışsam direk trinityden sonra wits end gidiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: DH | equ*
Build aradım ancak çok çeşitli buildler ve runeler buldum heryerde farklı yani.Bana solo topta Yorick runeler ve item buildleri olarak yardımcı olacak arkadaşlar var mı.Solo top counteri yok deniliyor ama Yoricki yorick yapcak item buildi ve runeler nelerdir bunu sormak istiyorum.Şuan ip ile aldım ancak 2-3 oyun attım tam potansiyeli nedir ne değildir bilmiyorum bana bir yardımcı olun
W-E-E-Q şeklinde başla, ilk e yi sonra w yi fulle.
Bot + 2 sağlık iksiri + 1 mana iksiri ile başla. Manaveren alma sakın /en kötü eşya tr/ 800 gold edinir edinmez dön Felsefe Taşı al. Sonra Ağırkan -> Perdah -> Coşku yapıp Üçlü Kuvveti tamamla. Bundan sonra Ruh Gömleği alarak hem biraz tanklılık kazan hem de E yeteneğinden daha fazla yararlan. Sonra Warmog'un Zırhı ve Atma'nın Mızrağı kombosunu yap, zaten önceki eşyalarımız da hep hp veren eşyalar olduğundan hp mizi çok yararlı kullanırsın ad ye çevirerek. Son olarak da Gardiyan Melek alarak ölümsüz olursun. Yok ben daha fazla hasar istiyorum dersen (yanlış yapsan da) Kançeken i deneyebilirsin. Felsefe Taşını satarsın işte çok daha önemli bi eşya alalbildiğinde/eşya yeri kalmadığında. Bot u da büyü dayanıklılığı verenden al, Ninja Tabisi de alabilirsin ama daha az tercih edilir.
He bir de karşıki Fiziksel Hasar Taşıyıcısı fazla kasmışsa Donmuş Yürek alarak onu katledebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pachelbel's Canon -- 30 Ağustos 2012; 12:11:25 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X