Bildirim
YORGUNLUK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Akşam 10da uyumaya çalış. Sabah erken kalk. Saat 22 ile 2 arası uyumazsan uyuduğun uykudan gram hayır gelmez. 1-2 gün uygula hak verirsin. En kötü bu yorumla birlikte plasebo etkisi olur
Bir de bunun üstüne okuldayken öğlen yemek için uzun mola olur o molada yemeğini yedikten sonra bol sıvı alırsan yine bir ağırlık çöker. O arada git sıranda koy başını 15-30dk uyukla. Bayağı iyi gelir. -
Uyku süreni birden düşürdüysen onunla alakalı olabilir. 8.30 saatten başla ve günde 10ar dakika az uyuyarak yedi saate çek.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Psikolojik olarak kendini motive et gaza gel ,ısınma hareketleri fln yap ha bide hayvan gibi yeme !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısınız yaptığım şeyleri tam tahmin etmişsiniz yazın 9-10 saatten bi anda 7 ye çektim üstüne dün aç geldim fazla bişe yemeden 2 tabak makarna gömdüm artı çorba falan hızlıca sonra üstüne soda falan karın davul oldu sonra 4-5 saat uçtu gitti eyvallah fazla tıkınmayak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X