Şimdi Ara

YORGUNLUK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar normal uyku saatim 7 saat ve o kadar uyuyorum 12.30 7-7.30 arası nedense akşam dershaneden gelince yemekten sonra bi ağırlık yorgunluk oluo kolumu oynatcak hal kalmıo ve bu benim saatlerimi yiyo kahvede bi yere kadar sizde böyle durum var mı varsa nasıl çözüyorsunuz teşekkürler

• Akşam 10da uyumaya çalış. Sabah erken kalk. Saat 22 ile 2 arası uyumazsan uyuduğun uykudan gram hayır gelmez. 1-2 gün uygula hak verirsin. En kötü bu yorumla birlikte plasebo etkisi olur

Bir de bunun üstüne okuldayken öğlen yemek için uzun mola olur o molada yemeğini yedikten sonra bol sıvı alırsan yine bir ağırlık çöker. O arada git sıranda koy başını 15-30dk uyukla. Bayağı iyi gelir.
  • Uyku süreni birden düşürdüysen onunla alakalı olabilir. 8.30 saatten başla ve günde 10ar dakika az uyuyarak yedi saate çek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikolojik olarak kendini motive et gaza gel ,ısınma hareketleri fln yap ha bide hayvan gibi yeme !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız yaptığım şeyleri tam tahmin etmişsiniz yazın 9-10 saatten bi anda 7 ye çektim üstüne dün aç geldim fazla bişe yemeden 2 tabak makarna gömdüm artı çorba falan hızlıca sonra üstüne soda falan karın davul oldu sonra 4-5 saat uçtu gitti eyvallah fazla tıkınmayak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.