Şimdi Ara

Yönetmelik taslağı yayınlandı: İnternet yayınlarına RTÜK denetimi! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
2
Favori
20.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Nasıl bir saçmalık yahu bu. Çocuğumun Netflix'de ne işi var o yaşta? Bari düzgün bir bahane bulun. Açıkça biz örümcek kafalıyız deyin. Netflix izleyecek yaşa geldiyse de ondan sonrasına ben karar veririm. Sana mı soracağım benim çocuğum ne izleyebilir diye? Kimsiniz kardeşim siz? Devlet, vatandaşına hizmet için vardır. Vatandaş devletin kölesi değildir. Bu kanunda emeği geçen ne kadar adam varsa halkın hak ve özgürlüklerini kısıtlamak suçundan içeri alınması lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e92v8 kullanıcısına yanıt
    İlk önce herkes senin gibi bilgili değil, İkincisi piyasada bulunabilecek Vpn çözümlerinin hepsini engelleyebilirler. Yeni vpn çıktığında, bir süre sonra onada engel gelecektir, ara ara engelleri görüyoruz. Yabancı sunucular üzerinden kendi vpn çözümünü üretirsin bunlara diyeceğim birşey yok. Amaç vpn ile yurtdşına çıkmak ise çıkarsın.

    Ana konuya dönelim Film,dizi gibi içeriklere sansür gelecek ve gelmeyede başladı. Vpn ile yurtdışına açıldın, artık bana engel yok diyorsun. Hadi diyelim birçok kişi bu işi başardı. İlk karşılacağın sorun Türkçe altyazı olmayacak, İngilizcenin iyi olduğunu varsaysak bile, diğer dillerdeki içeriği nasıl izleyeceksin. Korsana yönelsen, altyazı sitelerinde sürekli yasaklar konuyor, Çeviren kişiler eskisi gibi çevirmeyi bıraktı. Daha sayılabilecek bir sürü problem var.

    Bu sansür sadece dizi/filmleri buzlamayacak, bazı dizi ve filmleri komple yasaklayacak.




  • awsalli kullanıcısına yanıt
    Aynen sende haklısın. Ne rezalet bir şehirde yaşıyoruz arkadaş mutluluğumuza bile karışıyolar artık. Beyin göçünü gitgide artırıyor bu mallar farkında değiller

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neye gülüyosun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her türlü yolunu bulursun ip adresini değiltirmeyi daha bir cümle bile söylemeden ha ha ha yazmak mantık dışı bir hareket bide laf anlatamayacagım diyosun ne dedin de yok dedim malmısın sen? Üstteki arkadaşa hak verdim zaten oda söylüyor bi şekilde ip adresini değiştirip girersin bir yolunu bulup ama türkçe izleyemezsin altyazıda olmaz bende dedimki haklısın. Sen ne ordan fırlayıp boş boş konuşuyosun arkadaşım? Tor browserdan girme sende şuan açık vpn yokmu? Var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • torrente mecbur bırakırlarsa kullanmaktan çekinmem.

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.