Şimdi Ara

Yönetimde Vizyon Sıfır!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Olcay Şahan diye birini almışlar Almanya 2.liginden. Ne olduğu belirsiz adama 1 milyon Euro dan 4 yıllık sözleşme imzalatmislar. Gerekirse Q7 A2 de oynar diyen önüne gelen yoneticileri bünyesine katan bir yönetime sahip olduk. Basketbol deseniz hala oyuncuların gitmeyeceği belli degil. Samet Aybaba faktörü ile de cok kötü bir sezon geçireceğimizi dusunuyorum. Sonumuz hayırlı ola.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yeni sezon öncesi herkeste bir heyecan olur ya.Bende o yok bu sene.Ersan'ın maaşını 1.2 den 700 e düşürüyorlar.Almanya'dan topçu getirip 1m veriyorlar.
  • Eee napalım yani ? daha iyisi aday olsaydıda ona destek verseydik , belkide 70'li yıllardan sonra camianın en zor günlerini yaşıyoruz ve elini taşın altına sokan tek isim fikret orman.oturduğunuz yerden gelene geçene sallamak kolay , tuncay özilhan'lar serdal adalı'lar aday oldu biz destek vermedik sanki.zaten şu an aday olsalar bile zerre umrumda olmaz , çünkü benim gördüğüm koskoca camianın başkan olmayı hakeden tek ismi fikret orman'dı.sadece o elini taşın altına soktu , belkide öyle bi tablo vardı ki başarısız olucağını daha aday olmadan önce biliyodu , ama baktı kimse elini taşın altına sokmuyo her türlü şeye rağmen o riski aldı adam.quaresma'yı şunu bunu satabilir , takımı samet'de emanet etmiş olabilir ama hiçbirimizin gıkını çıkarmaya hakkı yok.en azından şimdilik.
  • Eee napalım yani ? daha iyisi aday olsaydıda ona destek verseydik , belkide 70'li yıllardan sonra camianın en zor günlerini yaşıyoruz ve elini taşın altına sokan tek isim fikret orman.oturduğunuz yerden gelene geçene sallamak kolay , tuncay özilhan'lar serdal adalı'lar aday oldu biz destek vermedik sanki.zaten şu an aday olsalar bile zerre umrumda olmaz , çünkü benim gördüğüm koskoca camianın başkan olmayı hakeden tek ismi fikret orman'dı.sadece o elini taşın altına soktu , belkide öyle bi tablo vardı ki başarısız olucağını daha aday olmadan önce biliyodu , ama baktı kimse elini taşın altına sokmuyo her türlü şeye rağmen o riski aldı adam.quaresma'yı şunu bunu satabilir , takımı samet'de emanet etmiş olabilir ama hiçbirimizin gıkını çıkarmaya hakkı yok.en azından şimdilik.
  • Ne demek gıkımızı çıkaramayız? Ernst'de gidiyor? E kim oynayacak. Genç oyuncular diye anadolu kulubümü olacağız? Ne saçmalıyorsun fasülye? Kesinlikle doğru transferler atılmıyor.
  • Bu takımın aşına Ertuğrul Sağlam gelmeliydi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daxteroy

    Ne demek gıkımızı çıkaramayız? Ernst'de gidiyor? E kim oynayacak. Genç oyuncular diye anadolu kulubümü olacağız? Ne saçmalıyorsun fasülye? Kesinlikle doğru transferler atılmıyor.

    Hadi diyelim gıkını çıkardın yönetim istifa etti o zaman napıcaksın ? elinde inanılmaz projelerle gelicek , ernst'in kuarezma'nın parasını cebinden ödeyecek birisinin geliceğini mi düşünüyosun ? gıkını çıkarmamak yanlış kelime oldu şöyle diyim ben sana biz bu adamlara MUHTACIZ.ki seçim zamanı bile sorunların çoğu bilinmiyodu , ona rağmen sadece 3 kişi aday oldu , bugün bu yönetim istifa etse olağanüstü seçime gidilse o 2 kişide kaybolup gider.arka planda ne olduğunu biliyomusunda hemen vizyonsuz etiketi yapıştırabiliyosun.bu adamların sözleşme şartları çok ağır , indirime gidilmezse borcun gittikçe büyümeyeceğinin garantisini verebilir misin ? veremezsin.o yüzden boşuna demiyolar 2 sene sabredin işleri yoluna koyalım diye.




  • Demirörene 8 sene dayananlar 570 milyon Euro borcu olan takıma başkan olan Fikret Ormanı 2 aylık yönetimi eleştiyor en azından görev süresi dolana kadar bekleyin yazık gerçekten.
  • Ya arkadaşım siz o zaman şunu onaylıyorsunuz:

    Satalım bütün "yıldız" denen adamları. Borçları hafifletelim. Yıldız adayı diye "genç" lanse edilen 24 yaşındaki adamları alalım bir tanesinden hayır çıkar. Öyle mi? 570 milyon euro borç yok atmayın. 600 milyon lira borç var (Ernst&Young)

    Hadi satacaksın Quaresma'yı okey anladık. Senin bu adamı güzel bir şekilde pazarlayacağına neden A2 de oynar, yok düşünmüyorum bilmem ne denir mi?

    Ernst'de gidiyor. E kim oynayacak? 1 sene boyunca sövmekten damağınızı kurutan Veli mi? Benim söylenmeye hakkımda var kardeşim kimse kusura bakmasın. Ben kulübe katkımı da yapıyorum, 10 tane feda T-Shirt ü aldım, her ay lisanslı ürün alıyorum torbalarca. Üstüne kongre üyeliğini de başlatacağım haftaya. O zaman söylenmeye hakkım var. Kapiş?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bobo.1903

    Demirörene 8 sene dayananlar 570 milyon Euro borcu olan takıma başkan olan Fikret Ormanı 2 aylık yönetimi eleştiyor en azından görev süresi dolana kadar bekleyin yazık gerçekten.
    Oha diyesim geldi 570 milyon euro nedir arkadaşlar sakin olun o kadar da batmadık :)
  • Ya bu arada. Ersan bence yeteneği olan bir stoper tamam, hızlı, çevik. Ligde fazla görünmeyen tarzda bir adam. Türk. Ama bu adam 2 senedir 10 90 dakika oynamamıştır. O yüzden indirim beklenmesi normal. Nasıl oynamazken, paraları çatır çatır aldıysa, şimdi de o meblağı haketmesi için kendine iyi bakması ve sürekli 11'i hedeflemesi gerekecek.

    Ben olsam kronik sakatlık problemli oyuncularla maç başı imzalardım. Ya da 18'e girme koşulu koyardım.
  • 1 milyon banada çok fazla geldi, adamı tanımadan yorum yapmak yanlış olabilir ama veli gibi çıkarsa diye çok korkuyorum.
  • Belli bi küçülme olur fakat takım bazı taşlar üzerine kurulur. Egemen gibi Ernst gibi Fernandes gibi. Sen elindeki bu lider ruhlu adamları da yollarsan kim oynayacak? Para sıkıntısı var deniyor Aybaba'ya 1.4 milyon lira para veriliyor, para sıkıntısı var deniyor Olcay Şahan gibi bir adama senelik 1m euro veriliyor. Çok tuhaf.
  • Yönetim YD nin peşine düşemeyecek kadar korkak. 100 yıllık çınarın yok oluşuna feda tişörtlerinizi giyin ve tanık olun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cris

    Belli bi küçülme olur fakat takım bazı taşlar üzerine kurulur. Egemen gibi Ernst gibi Fernandes gibi. Sen elindeki bu lider ruhlu adamları da yollarsan kim oynayacak? Para sıkıntısı var deniyor Aybaba'ya 1.4 milyon lira para veriliyor, para sıkıntısı var deniyor Olcay Şahan gibi bir adama senelik 1m euro veriliyor. Çok tuhaf.

    Bunu anlatmaya çalışıyoruz adamlar "susun ve izlemeye devam edin" diyorlar. Çok komik.
  • Valla bende yeni gördüm 1 milyon euro verdiklerini,güldüm açıkçası.Arkadaş bu adamın adam gibi bir istatistiği olsa birşey demem ama bu adam ne yapmışta bu kadar parayı alıcak.Yazık yani,ayrıca elimiz muhtaç diye birşey yok.Sen başkan olurken bu takımdan bazı isimler gidecek ama yine şampiyonluğa oynıyacak diyorsan ve bunları yapıyorsan ben dur derim.Yöneticilerin birbirinden haberi yok.Tayfur görevdeyken bir yönetici çıkıp diyor başka teknik drektör arıyoruz,Erkut gidiyor sözleşme yenilemeye klüpten içeri almıyorlar,Egemen indirime gitmiyor diye a2 de oynar diyorsun ardından aynı sözleşmeyle 3 yıllık anlaştık diyorsun,gençlere yönelicez diyorsun bilmem nerden 25 30 yaşlarında adam getiriyorsun,Quaresma ve Ernstede Egemene yaptıkları gibi yapıyorlar.Böyle yöneticilik olmaz,Beşiktaş geleniklerinden bahsediyorsun futbolcuları açık açık tehtid ediyorsun.Yaptıkları ayıp çok doluyum benim bu yönetime güvenim filan yok




  • Yönetimin takımlarla ilgili tavrını ve yöntemini hiç beğenmiyorum. Sürekli borç borç lafıda bıkkınlık getirdi. Tamam kulüp zor durumda herkes biliyor ama tek hedefin borç olayı değil. Beşiktaş büyük bir takım.

    Ernst-Egemen-Hilbert- gibi takımda mücadele gücü yüksek adamlara indirim yapın yapmazsanız a2 ye gidersiniz demek ne demek! Takıma genç yetenekli adamları alın ama tecrübe olmadıktan sonra zorlanırsın.

    1 milyon € genç bir oyuncuya verip bu oyunculara posta koymak tabiri caizse yamuk yapmaktır. Q7 olayın da düşündüğün sisteme uymayabilir fakat yukarıda adı geçen oyuncular gibi muamele yapamazsın. Kısacası hiçbir oyuncuna öyle davranamazsın.

    Basket takımına baktığımızda da durum aynısı. Başarılı takım dağıldı gitti. Erceg-Hawkins yarın belkide diğer oyuncular gidecek. Yönetim oyuncuları tutup katkı yapabilecek oyuncu almaları gerekirken tam tersini yapıyorlar. Yarın öbür gün "Basket takımını gençleştiriyoruz" derseler şaşırmam.

    Borç olayı ciddi bir olaydır ama buna göre hareket edilebilir. Bonservisi elinde olan oyuncuları alırsın, bonservis ücreti ödemezsin, kadron şişkin ve katkı sağlamayan oyuncular varsa bunları yollarsın, a2 takımından gençleri monte edersin. Bakıyorumda yönetim "maliyetli olan adamları yollayalım borçlar azalır" mantığında. amam maliyeti kısarsın ama tecrübeli katkı sağlayan oyuncuları tek kalemde silip, yerine tecrübesiz adamları doldurursan dahada geriye gidersin. Alt yapıya önem veren sürekli oyuncu çıkaran bir takım olmak herkesin hayali. Bu gelişi belli bir yerden sonra tecrübe ile sağlayabilirsin.

    Bunların dışında yönetimin borç olayı dışında net bir planı yok. Herşey günlük gelişiyor. İbrahim Altınsay'ın göreve başlaması 2 ay sonra istifa etmesi bunun en açık göstergesi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Mirliva.

    Yönetim YD nin peşine düşemeyecek kadar korkak. 100 yıllık çınarın yok oluşuna feda tişörtlerinizi giyin ve tanık olun.

    Abartmayın
  • Yönetim vizyonu iyi değil bu doğru ama bu transfere göre söylenmez. Altınsayla değil L.Erdoğanla devam etmeleri Sameti getirmeleri falan örnek verilebilir.
  • bi cacik olmaz. altinsay ve samet aybabadan sonra umudum filan kalmadi. basketbol subesi zaten evlere senlik.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.