Şimdi Ara

yonetilmek degil, yonetmek bisileri degistirmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Insanlara bakiyorum, herkes universite okuma pesinde, sonra is arama derdi sariyor, is buluyor, evleniyor, para icin yine calisiyor, sosyallik diye bos islerle ugrasiyor, kendi yaptigi hic bisi yok, bilgisayar oynamayi, tv izlemeyi sosyallik sanan zihniyet var

Ben lisenin basindan bu yana hicbir zaman boyle olmak istemedim, fizigi seviyorsam en iyisi oldum olimpiyatlara gittim, turkceyi sevmiyorsam karneme 1 geldi, sinifi gecmek icin degil zevk aldigim icin okudum, konsere gidicegime gitar kursuna gittim, fransizca kursuna, diksiyona, dans kursuna kendimi bisiler kattim, yaptigim isin en iyisi olmaya calistim, gelecekte ise ben siradan bi aile olmak istemiyorum, insanlik adina calismak, bisileri gelistirmek veya bozulan bir sistemi duzeltmek istiyorum. Halk gibi piyon olmak istemiyorum, sadece secimden secime ulkenin kaderini belirlemek istemiyorum, ulkeme bisiler katmak istiyorum, sadece ulkemde degil butun insanligin yararina. Herkes aptalmisin dicek ama benim ne paraya nede o tur seye ihtiyacim var, hayatimi zevkine yasiyacagim zaten, is disinda her vaktimi eglenceye ayira bilicek durumum var,

is seciminde ise bu yil (gecen yil burslu bilkent gelmiyor diye gitmedim)
    Bilkent bilgisayar muh dusunuyorum (aselsan veya milli ucak projeleri gibi projelerde calismak icin)
    Hava harp okuluna basvurucam
    Deniz harp okuluna
    Gata tip fakultesine

Baska ulke veya dunyanin durumunda azda olsa etkin olmam icin ne tur seyler yapmam gerek

• İşin ne olursa olsun,doğru yaptığın sürece,ülkene hizmet edersin.
    Rütbenin sorumluluğunu tahmin bile edemezsin,ama peşinde olduğun şeyin bende peşindeyim.Ben yönetmek değil,etkilemek istedim hep.

Büyük etkilere,siyaset,askeriye ve ya medyada ulaşırsın bu ülkede.
    Başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edizkowicz -- 20 Kasım 2011; 22:37:12 >
  • Aynı duygular bende de var :)
    Hatta siyasal olarak bir takım projelerimi yazıya aktardım. Kendi çapımda köşe yazısı yazıyor, ülke sorunları üzerinde düşünüp yazıya aktarıyorum.
    İlerleyen yıllardan ömrüm el verirse okunsa da okunmasa da bir kitap çıkarıcam.
    Şuan mecliste bulunan ve gönülden desteklediğim bir parti ben 25 yaşımı geçtikten sonra halen mecliste olursa milletvekilli için adaylık başvurusu yapıcam. İçerideki bir kaç tanıdık var. Partinin ileri gelenlerinden bir kaçını da bireysel olarak etkileyebilirsem meclis yolu açılır diye düşünüyorum.

İşte, gerçekleşmek üzere bir hayal benimki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TıB

Aynı duygular bende de var :)
    Hatta siyasal olarak bir takım projelerimi yazıya aktardım. Kendi çapımda köşe yazısı yazıyor, ülke sorunları üzerinde düşünüp yazıya aktarıyorum.
    İlerleyen yıllardan ömrüm el verirse okunsa da okunmasa da bir kitap çıkarıcam.
    Şuan mecliste bulunan ve gönülden desteklediğim bir parti ben 25 yaşımı geçtikten sonra halen mecliste olursa milletvekilli için adaylık başvurusu yapıcam. İçerideki bir kaç tanıdık var. Partinin ileri gelenlerinden bir kaçını da bireysel olarak etkileyebilirsem meclis yolu açılır diye düşünüyorum.

İşte, gerçekleşmek üzere bir hayal benimki.

Ben siyasetci olarak degil, siyaset disi aktif olmak istiyorum, yani tepeden su olsun degilde, insanlari bilinclendirip, halkin istiyerek degistirmesini veya orduda bulunup sahtekarlik yapanlara karsi ugrasmak.

Cunku benim neyimi degistire bilirlerki, en fazla olum tehtidi ederler, eger adam akilli bisey icinsede olurum, parayla veya baska hic bisiyle korkutamazlar, cunku varlikli bir ailede paranin sadece arac oldugunu ogrendim, kadinlari santaj icin kullaniyorlar, oyle bi zaafimda yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.