Şimdi Ara

Yöneticilerin kendi kafalarına göre iş yapması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sıcak fırsatlar hakkında yöneticileri eleştiren bir konu açılmış ama yönetici kendi fikirlerini belirtmiş konuyu kilitlemiş ya burası forum değil mi ben fikrimi belirtemeyeceksem buranın forum olmasının ne anlamı var 3 5 yönetici hatta ne üçü beşi biri çıksın ülkemizdeki örnek gibi kendi fikirlerini yazsın sonra konu kilit beni eleştiren benden değildir desin ona itaat edelim bu nasıl bir şeydir hee işlerine geldi mi TR nin en bilmem neyi donanım haber forum bizim forum en iyisi ya arkadaş biz fikrimizi düzgünce (ki siyasi dini birilerini rencide edici şekilde olmadan) belirtiğimiz sürece nasıl engelleniyoruz konu kilitleniyor mesaj siliniyor bu nasıl bir forum eleştirildirildikçe kendisini toplaması gereken bireyler eleştirildikten sonra iyice kendini bozuyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurg07 -- 6 Mart 2018; 12:44:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kimsenin kafasına göre iş yaptığı yok. Eleştirilere her zaman açığız ki konudaki üyelere elimden geldiğince cevap da verdim. Ancak konu sahibi yapıcı olmaktan çok uzak ve mantıksız şeyler söylüyor.
    Son cevabımı tekrar okuyabilirsiniz. Herhangi bir bölümde görev almak için bütün üyeler başvurabilir zaten bilgi almak istediği şey de buydu zaten.

    Yöneticileri eleştirmenin yeri ne bu bölümdür ne de herhangi bir konu, bunun yeri forum destektir;
    https://forum.donanimhaber.com/support.asp

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.