Şimdi Ara

Yolun Sonuna Yaklaşıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kızlar herşey değil önce kendini geliştir kızlar sana koşsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "21 senedir bir tane bile sevgilim olmadı." Dostum çevrende sevebileceğin, kaprisi tribi az bir kız görürsen ona açılmanı tavsiye ederim. Kaybedeceğin hiçbir şey yok, kız da olumsuz cevabıyla seni öldürmeyecek ya. Ama cevabı olumlu olursa hayatında birşeyler değişmeye başlar. Üstelik kız mı yok; olumlu yanıt alana kadar birkaçına daha sorabilirsin.

    2.si üniversite meselesi: ben senin yerinde olsam önce KPSS liseye ve YKS'ye hazırlanırım eğer sağlık sorunun yoksa infaz koruma memuru, polis, askerlik yaptıysan bekçi olunabilir. Zabıt katibi ve mübaşirlik de düşünülebilir. Mesleğine başla sonra istersen üniversiteni de gayret ederek okursun.


    Mesleğin olursa kızların seni reddetme olasılığı da azalır. Gerekirse senden birkaç yaş büyük birine de açılabilirsin: kızların bir kısmı "Ben bu yaştan sonra evlenemem." deyip komplekse kapılabiliyor ve kendisine birisi açılırsa hayatını ona adayabiliyor. Bir arkadaşım kendisinden 4-5 yaş büyük bir bayanla evli ve gayet mutlular..





  • sreylare kullanıcısına yanıt

    kız işi boş iş hocam bir insanın amacı kendini geliştirmek belli bi yere gelmek statü kazanması önemli diğerleri kendiliğinden gelir hedefi kız bulmak olan biri hayatta hep bocalar zaten

  • izayoi kullanıcısına yanıt

    Doğru söylüyorsun ancak nabza göre şerbet veriyorum. Bu dostumuzun kısa vadeli kendisini gazlayacak birşeylere ihtiyacı var yoksa kendisine gerçekten birşeyler yapabilecek gibi duruyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sreylare -- 23 Mart 2022; 13:15:27 >
  • Kardesim 22 yasidasin yolun sonunu birak daha basinda bile degilsin henuz.


    Bu kadar baglayici birsey yoksa yurtdisinda agir islere basvur takip et programlarla vs Alaskada balik temizlemek olur Avusturalia da labor work olur bi sekilde git para biriktir hayatin degisir o ulkelerde kizarkadas ekmek su gibi bulursun zaten sosyal olarak da iyi durumda olursun.

  • inonu88 kullanıcısına yanıt

    yurt dışında işlere başvurmak için çıkış izni pasaport gideceği ülkenin izin vermesi filan lazım yoksa önüne gelen giderdi

  • izayoi kullanıcısına yanıt

    Pasaportu amerikan vatandasina da lazim Turkiyeye gelen avrupaliya da lazim onu saymayin artik onu da cikaramayan adam mahalleden cikmasin zaten. Onun disinda iste onu diyorum takip edilirse agir isler icin calisma izni oturum vs cikaranlar olabiliyor takip etmek lazim. Masa basi is icin zor adamlarda egitimli insan cok. Bizim beyaz yakali giderse anca labor isi yapar cogunlukla o yuzden.

  • Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler hepsini tek tek okudum.Yaza kadar toparlamaya çalışacağım hayatımı umarım başarabilirim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet dostlar son vermedim hayatıma.Sevgilim de oldu ama keşke olmasaymış hayatımın içine etti ve gitti.

  • üzdün kral


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.