Şimdi Ara

Yolun Sonuna Yaklaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 3 ay
  • Cevaplayan Üyeler 15
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 3
  • Ortalama Mesaj Aralığı 9 gün 13 saat 34 dakika
  • Favoriye Eklediklerim 2
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • highest in the room (4 mesaj) Guest-B849B3DA4 (4 mesaj) docthirst (3 mesaj) izayoi (3 mesaj) Gülüncetipsizolanadam (3 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (13 mesaj) Mobil (7 mesaj) (4 mesaj) (6 mesaj)
  • @
7 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Yakında 22 yaşına gireceğim. Bugüne kadar hiçbir şey yaşayamadım daha da yaşayacağımı zannetmiyorum. 21 senedir bir tane bile sevgilim olmadı. Sevgisizlik ve daha da olmayacağını bilmek çok yoruyor. Arkadaş desen dost diyebileceğim biri yok. Deliler gibi eğlendiğim zevk aldığım tek bir an yok diyebilirim hayatımda. Dışarı çıkmak istesem adam bulamam zaten. Gelecekten de hiç umudum yok. Yaşamak için sebep arıyordum hep. Tek sebebim yaşamazsam ailem üzülürdü. Fakat gerçekten ailemi üzmemek için yaşamak dahi istemiyorum artık. Çünkü yaşamıyorum. Ne istediğim üniversiteyi kazanabildim ne doğru dürüst arkadaş ortamı edinebildim. Her gün daha mutsuz olmaktan çok yoruldum. Bu yaz büyük ihtimalle buna bir son vereceğim. Bunu niye yazdın derseniz burada anomimim ve az da olsa kafamdakileri paylaşabileceğim biri yok. Ciddiye de almazlar zaten.Geçmişte yaşananları anlatmak istemedim yazı çok uzar.Ama bundan sonra mutlu olabileceğimi zannetmiyorum.Çünkü tüm umutlarım tükendi artık.Ha şu zaman ha şuraya gidince vs vs diye diye 22 olduk sayılır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ben de 22 yaşındayım hocam ve aynı durumdayım. Ama bu forumda kız arkadaş mevzusuna çok fazla takılıyor insanlar. İlişki kurmak tüm dertlerin devası gibi algılanıyor ama ben öyle olduğunu sanmıyorum.

Ciddi dertlerimiz var. Bence yalnızlık çok değerli bir derttir. Ama bu derdi kız arkadaşım yok diye ağlayarak basitleştirmek yazık olur.

Çünkü yaşadığından en emin olduğumuz insanlar en dertli insanlardır. Dert kutsal bir şeydir. Bunu adam akıllı kullanmak gerek.

senin bu tükenmiş halinle zaten ne sevgili yapman lazım ne de arkadaş edinmen lazım. kafa yapın yanlış bir kere. kendisine yetemeyen, bakamayan, geçindiremeyen adamın hala daha arkadaş, sevgili, oyun gibi şeylerle vakit harcaması saçmalık. birader tükeniyorsun, hayatın bok gibi. önünü göremiyorsun, varlığın hiçbir anlam ifade etmiyor ve sen hala daha bu yaşta arkadaş grubuna mı gireyim diyorsun. ne fark edecek ki? seni aralarına alan insanlar da senden farksız olacak. bulunduğun durumu pekiştirmek, gidişatı korumak dışında hiçbir halta yaramayacak bu söylediğin şeyleri yapmak.

loser mentalitesine girmişsin bir kere sen, mantıklı düşünemiyorsun. iddia ediyorum ki forumda ağlayıp zırlayan tayfadan daha fazla potansiyele sahipsin, kimde bu enerjiyi sezdiysem hiç haksız çıkmadım.

redpill muhabbetini karı kız tavlamak için taktikler olarak görüyorsun muhtemelen. eğer öyle görüyorsan ön yargılarını kırıp neymiş bu meret diye gir, araştır, oku biraz.

ne duyguları belli olmayan, kendilerinin bile farkında olmadığı gelgitler yaşayan, bir dediği bir dediğini tutmayan, vasıfsız, çıtkırıldım, faydasız, çöp kızlar ne de kafası bir sike çalışmayan düz, vasat, beceriksiz herifler sana iyi gelecek. senin ihtiyacın olan şey gidişatın farkına varıp, kendin için iyi bir şeyler yapmaya başlamak.

monk mode nedir, okusana bi. gör insanlar neler yapıyor, nerelerden toparlıyorlar kendilerini.

vakit israfısın. günlerin farklı ama içeriği hep aynı. en verimli yaşlarını boşuna geçiriyorsun. 20-30 yaş arası her erkek kesinlikle kendisine yatırım yapmalı, kendisini tanımalı, kişiliğini inşa etmeli, geleceğine yönelik akıllıca adımlar atmalı, ekonomik özgürlüğü ve sağlığı için ne gerekiyorsa yapmalı, mindsetini oluşturmalı. inanılmaz bir yer altı kaynağıyız aslında hepimiz fakat çıkarmasını, işlemesini bilmiyoruz; bilenler yürüyüp gidiyor, görüyorsun işte.

ama sen bu kendine yatırım mevzusunu yazılım öğren, su iç goygoyuna vuracaksan bir bok olmaz senden. yani neden söylüyorum bunu, ağlamayı bırakıp kabullenirsen en azından yaptığın muhabbet değişir biraz forumda, ilgi çekersin falan. okuyorum senin yazdıklarını, takip ediyorum buradaki birçok kişiyi çünkü geçiş dönemindeyim ve yapmam gerekenlerden fazlasına ihtiyacım yok. vaktimi de burada öldürüyorum işte.

rp camiasına girmen gerek, karı kız düşürmek için değil erkeklik bilincini kazanıp kendini doldurman için.

bugün ben rp derim, bir başkası mgtow der, bir diğeri islam falan der. değişir yani, önemli olan senin hepsine açık olman, denemen, duruma göre ayar vermen.

tanrıya dua ederek hayatını değiştiren olmamıştır. sen dua edersin, o sana somut mucizeler vermez, fırsat yaratır. ben senin için şu anda bir fırsatım, benim gibi fırsatlar da çıkmaya devam edecek. ta ki o, bilmediğimiz bir sürece devam edene kadar.

uzattım lafı. neyse, kime ne anlatıyorum ki. sikinle okudun buraya kadar, sonrası da öyle olacak muhtemelen. iyi akşamlar birader.

ne yapim knka ? sevdiğim kızla konuşuyordum bu tükenmiş halim ister istemez yansıdı ona en başta buluşmak vs istiyordu benle ama olmadı yapım bu yıllardır leş gibi hayat yaşayınca normal herkes gibi olamıyorsun kazık kadar adam olduk gidip milletin arkadas grubuna sonradan mi gireyim ya da bi kıza gidip buluşma teklifi mi edeyim öylesine kabul etse nolcak beceremiyom 2-3 buluşmadan sonra istemez bi daha

hadi karı kız konusunu geçtim napcam başka okuduğum bölümün geleceği yok dersleri sıradan 1 hafta önce çalışmayla geçersin ders çalışma olayı da yok yazılım öğrenip su mu içeyim
  • Ben de 22 yaşındayım hocam ve aynı durumdayım. Ama bu forumda kız arkadaş mevzusuna çok fazla takılıyor insanlar. İlişki kurmak tüm dertlerin devası gibi algılanıyor ama ben öyle olduğunu sanmıyorum.

Ciddi dertlerimiz var. Bence yalnızlık çok değerli bir derttir. Ama bu derdi kız arkadaşım yok diye ağlayarak basitleştirmek yazık olur.

Çünkü yaşadığından en emin olduğumuz insanlar en dertli insanlardır. Dert kutsal bir şeydir. Bunu adam akıllı kullanmak gerek.

• 23 yasındayım dediklerinin aynısına sahibim üstüne yaşadığım ortam huzursuz az biraz huzur olsa katlanırdım öyle böyle de

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sen şu an dibi görüyorsun eminim çıkışın çok güçlü olacaktır.

• 4 yıldır hayatım böyle ve kime desem aynı şeyi diyorlar ne zaman olcak la bu çıkış 60 yaşına gelince mi gençliğim bitti benim 23 yaşına geldim elde var sıfır anam babam üzülmesin diye yasıyorum şaka maka başka hiçbir gayem yok kendime gaye üretecek motivasyon da böyle bir yaşantıda olmuyor

• highest in the room kullanıcısına yanıt

kanka yemek yemek, sigara içmek, internette takılmak dışında ne yapıyorsun? hiçbir şey. neyin değişmesini bekliyorsun o zaman anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deliratio kullanıcısına yanıt

Hocam 22 sene sevgilim olmadı benim de. Şimdi sevgilim var , dediğin gibi öyle dertlerim problemlerim çözülmedi maalesef. Hatta dersleri kötü etkileme ihtimali bile var. Eğer kavga falan edersek gereksiz bi melankoli gelecek ahfhafhds alışkın değilim bu sevgili durumuna. Onun yabancılaşması da var.

Ve cidden ben de sevgilimle konuşmam haricinde yalnız bir insanım ve benim için bu yalnızlık çok kıymetli çünkü sonsuza kadar yalnız kalmayacağımı biliyorum zaten. Önce kendimi doldurmak, bir şeyler öğrenmek, filmler izlemek istiyorum. Bunları da arkadaşlarla yapmak pek mümkün değil. Ve sona yaklaştığını da düşünme sakın çünkü cidden başarılı sayılabilecek bir sıralama yaptım yks'de. Derslerde inanılmaz zorlanıyorum okulu bitirememe ihtimalim de gayet yüksek çok fena çuvalladım 2 senedir. Bu sene de kalacak gibiyim. Ama kesinlikle yolun sonunda değil daha başlangıcındayım. Çünkü sadece şu an üzerimde ölü toprağı var onu atabileceğimi de biliyorum.

Bizim gibi gençlerin en büyük 2 sorunu : birincisi çok umutsuzuz, karamsarız.

İkincisi ben de dahil çok sabırsızız. Milimetrik de olsa bir alanda her gün gelişmenin kıymetini yeterince anlayamıyoruz maalesef. Bunu gerçekten anlayıp her gün uygulayabildiğimiz gün doğru ve sağlıklı bir kafa yapısına ulaşmışız demektir. İsterseniz üni sınavında barajı geçememiş olun bu dediğim şeyi taş üstüne taş koyma olayını her gün yaparsanız 10 yılda çok alanınızda en iyilerden birisi olabilirsiniz.

• ne yapim knka ? sevdiğim kızla konuşuyordum bu tükenmiş halim ister istemez yansıdı ona en başta buluşmak vs istiyordu benle ama olmadı yapım bu yıllardır leş gibi hayat yaşayınca normal herkes gibi olamıyorsun kazık kadar adam olduk gidip milletin arkadas grubuna sonradan mi gireyim ya da bi kıza gidip buluşma teklifi mi edeyim öylesine kabul etse nolcak beceremiyom 2-3 buluşmadan sonra istemez bi daha

hadi karı kız konusunu geçtim napcam başka okuduğum bölümün geleceği yok dersleri sıradan 1 hafta önce çalışmayla geçersin ders çalışma olayı da yok yazılım öğrenip su mu içeyim

• aga eğer fight club açacak olursam ilk seni alacağım bir de şu hamzayı ikiniz de bu iş için uygunsunuz

• highest in the room kullanıcısına yanıt

senin bu tükenmiş halinle zaten ne sevgili yapman lazım ne de arkadaş edinmen lazım. kafa yapın yanlış bir kere. kendisine yetemeyen, bakamayan, geçindiremeyen adamın hala daha arkadaş, sevgili, oyun gibi şeylerle vakit harcaması saçmalık. birader tükeniyorsun, hayatın bok gibi. önünü göremiyorsun, varlığın hiçbir anlam ifade etmiyor ve sen hala daha bu yaşta arkadaş grubuna mı gireyim diyorsun. ne fark edecek ki? seni aralarına alan insanlar da senden farksız olacak. bulunduğun durumu pekiştirmek, gidişatı korumak dışında hiçbir halta yaramayacak bu söylediğin şeyleri yapmak.

loser mentalitesine girmişsin bir kere sen, mantıklı düşünemiyorsun. iddia ediyorum ki forumda ağlayıp zırlayan tayfadan daha fazla potansiyele sahipsin, kimde bu enerjiyi sezdiysem hiç haksız çıkmadım.

redpill muhabbetini karı kız tavlamak için taktikler olarak görüyorsun muhtemelen. eğer öyle görüyorsan ön yargılarını kırıp neymiş bu meret diye gir, araştır, oku biraz.

ne duyguları belli olmayan, kendilerinin bile farkında olmadığı gelgitler yaşayan, bir dediği bir dediğini tutmayan, vasıfsız, çıtkırıldım, faydasız, çöp kızlar ne de kafası bir sike çalışmayan düz, vasat, beceriksiz herifler sana iyi gelecek. senin ihtiyacın olan şey gidişatın farkına varıp, kendin için iyi bir şeyler yapmaya başlamak.

monk mode nedir, okusana bi. gör insanlar neler yapıyor, nerelerden toparlıyorlar kendilerini.

vakit israfısın. günlerin farklı ama içeriği hep aynı. en verimli yaşlarını boşuna geçiriyorsun. 20-30 yaş arası her erkek kesinlikle kendisine yatırım yapmalı, kendisini tanımalı, kişiliğini inşa etmeli, geleceğine yönelik akıllıca adımlar atmalı, ekonomik özgürlüğü ve sağlığı için ne gerekiyorsa yapmalı, mindsetini oluşturmalı. inanılmaz bir yer altı kaynağıyız aslında hepimiz fakat çıkarmasını, işlemesini bilmiyoruz; bilenler yürüyüp gidiyor, görüyorsun işte.

ama sen bu kendine yatırım mevzusunu yazılım öğren, su iç goygoyuna vuracaksan bir bok olmaz senden. yani neden söylüyorum bunu, ağlamayı bırakıp kabullenirsen en azından yaptığın muhabbet değişir biraz forumda, ilgi çekersin falan. okuyorum senin yazdıklarını, takip ediyorum buradaki birçok kişiyi çünkü geçiş dönemindeyim ve yapmam gerekenlerden fazlasına ihtiyacım yok. vaktimi de burada öldürüyorum işte.

rp camiasına girmen gerek, karı kız düşürmek için değil erkeklik bilincini kazanıp kendini doldurman için.

bugün ben rp derim, bir başkası mgtow der, bir diğeri islam falan der. değişir yani, önemli olan senin hepsine açık olman, denemen, duruma göre ayar vermen.

tanrıya dua ederek hayatını değiştiren olmamıştır. sen dua edersin, o sana somut mucizeler vermez, fırsat yaratır. ben senin için şu anda bir fırsatım, benim gibi fırsatlar da çıkmaya devam edecek. ta ki o, bilmediğimiz bir sürece devam edene kadar.

uzattım lafı. neyse, kime ne anlatıyorum ki. sikinle okudun buraya kadar, sonrası da öyle olacak muhtemelen. iyi akşamlar birader.

• dediklerinde baştan sona kadar haklısın sonuna kadar okudum ve +1 verdim bunları inkar etmiyorum ki zaten sadece çabalamaya değer bir hayat göremiyorum önümde hicbir seye motivasyonum yok en basitimden yukarıdan sabah aksam ses geldiği bi öğrenci evinde kalıyorum böyle bi ortamda huzur bulmam imkansız zaten şurdan cıkıp tek başıma en üst kat dairede sessiz sakin bir eve kedimle beraber çıktığım an biraz huzuru bulup bu depresif durum biraz hafifler ve yalnızlığımla barışık olabilirim aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highest in the room -- 22 Mart 2022; 21:32:44 >
  • Hocam hayat hepimiz için böyle. Arkadaş vesaire yalnızlik konusundada sana atacağım videoyu lütfen baştan sona izle. Ama lütfen uff bune be diyip kapatma. Rica ediyorum. Pıcaklarim senihttps://www.youtube.com/watch?v=wukbxNg6rWg&feature=youtu.be

• hocam 24üm aynı durumdayım çünkü tr genci olmak bunları yaşamayı gerektirir ne yazık ki. şanssızız biraz. ama çabalayalım işte bi şeyler olucak

• Gülüncetipsizolanadam kullanıcısına yanıt

cemre'yi izleyen birilerini görmek sevindirdi

• OLAĞANÜSTÜ HAL BABA OLAĞANÜSTÜ HAL OLAĞANÜSTÜ HAL BABA OLAĞANÜSTÜ HAL YAPCAK ÇOK İŞİMİZ VAR BAKCAK ÇOK YÜZÜMÜZ VAR SÖYLENECEK ÇOK ÇOK SÖZÜMÜZ VAR ŞİZOFRENİK BİR RUH HALİ BU OLAĞANÜSTÜ HAL BABA OLAĞANÜSTÜ HAL OLAĞANÜSTÜ HAL BABA OLAĞANÜSTÜ HAL

• izayoi kullanıcısına yanıt

patlat bi 3ü 1 arada geçer

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91EE1B1DA -- 24 Temmuz 2022; 4:40:55 >
  • Ulan olm bizden bir tane var lan. Bırakın bu hayat kötü ayaklarını. Ne olursa olsun olm biz buyuz kabul eden etsin etmeyen de etmesin. Fahişe değilizki milleti mutlu edek

• Çok saygı duyuyorum bu adama aşırı zeki

• bol bol 31 çek. Geçecek bu günler. Bi gün sende vuslata ereceksin elbet.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.