Şimdi Ara

Yolda Yanlamaya Çalışıp Motorcuya Çarpan İnsan Evladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu videodaki şahıs motorcu arkadaşın söylediklerine göre yolda yanlayıp en son önünü kesenlerden kaçmak için geri viteste arkasındaki motorculara çarpıp en sonunda kaçmış. Bunların gözümde hadım edilmesi bile doğrudur.

    Motorcu arkadaşın açıklaması: Dolapdere yolunda eski Bilgi Üniversitesi'nin bulunduğu binanin önünde 34 KDN 15 plakalı beyaz Citroen C Elysee marka araç bize vurarak kactı. Kız arkadaşımda bende yaralıyız. Bu aracı bulmamıza yardımcı olur musunuz?



    https://m.youtube.com/watch?v=uNtyn1KoDE0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lynxed -- 17 Şubat 2017; 5:13:33 >







  • görüntülerle birlikte polise gitsenize. plaka belli. forumdakiler ne yapacak anlamadım. yaratık resmen cinayete kalkışmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: palpatine48

    görüntülerle birlikte polise gitsenize. plaka belli. forumdakiler ne yapacak anlamadım. yaratık resmen cinayete kalkışmış.

    Benim tanıdığım biri değil ve hem ben birileriniz bir şey yapsın diye paylaşmadım. Hem motorcu arkadaş facede paylaşın diye göndermiş hem böyle bir öküzün yaptığı o anı gösteriyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa motorcudan yanayım bu tarihi bi yere not ediyim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne la? Nasil bir millet olduk biz..



    Gecmis olsun hocam umarim bulunur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar insan evladı değil,labaratuvarda üretilmiş yaratıklardır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlık gün geçtikçe yok oluyor hepimize geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Citroenin sahibi kadar, önünde durup dövmeye gelen de benim için maganda dır.
  • Tüm suç öndeki araçta... v- elysee korkmuş kaçıyor.. ben motorcunun yerinde olsam öndeki polo sahibini vururum...
  • Bence önde duran araç daha suçludur. Belki bıçak felan çekti buda koktu afalladı geri geri gitti o panikle görmemiş olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen sefer de motorcularin tipine bakip vectra'nin surucusunu savundu bu forum. Bu yuzden turkiyede trafik bu halde. Karsindaki kim olursa olsun, ne yapiyorsa yapsin bunun cezasini sen kesemezsin kardesim.



    Burda da poloyu suclu bulmanin bir anlami yok. Cunku ortada suclar zinciri var..



    Citroenin surucusu trafikte tehlikeli hareketler yapmis bunun sahidi var. Polo surucusu bu adamin cezasini kendisi kesmeye calismis, bunu zaten goruyoruz. Olan motorcuya olmus..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün de kadının biri telefona bakıcam diye sağ şeridinde düzgünce giden motorluyu düşürdü. Çektik araçları kenara ağlamaya falan başladı bu motorlu hala yerde adamı emniyet şeridine çektik su içirdik neyse.



    Motorlu kendine geldi, kardeşim şikayetçi olursan sonuna kadar arkandayım dedim olanları gördüm vs. Abi olur öyle dedi aralarında hallettiler.



    Velhasıl kelam çoğu motorlu ... olsa da her motorlu ... değildir arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı dün benim dükkanın önünde de oldu. Kadın tek gidiş geliş yolda pat diye u çekti. Motorcuyu uçurdu.. Birde indi arabasını kontrol etti. Bende ağzıma geleni söyledim.



    Ama dediğimiz gibi sorun arabacı, motorcu değil sorun zihniyet. Mesela Ragnarok gibilere göre motorcular hep suçlu. Motorcu öldürmeyi kendine hak görüyor. Bir Tırcı içinde belki otomobiller suçlu.. Oda otomobilleri çiğnemeyi hak görüyor kendine. Aracı büyük olan yolun hakimi sanıyor kendini. Motorcuların trafikte yaptıkları apaçiliklere hak vermiyorum. Fakat motorcuların bu kadar agresif olmalarının sebebi her gün trafikte 250 tane sıkıştırma vs yaşamaları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shakircan kullanıcısına yanıt
    İyide hocam onunda canına kastetmişler demek ki .. Kim bilir o araçta bebek mi var eşi mi var kim var da o adar sinirlendi. Keşke o makasçımıdır artık nedir bi güzel dövselerdi .
  • yiyin birbirinizi ete para vermeyin.... Şu motorculardan neler çektiğimizi yazsak destan olur. umrumda bile değiller.
  • nzm_turkey kullanıcısına yanıt
    Bir kaç kere ben de bu duruma düştüm çok sinirlendim. Sinirim de ayarsızdır. Bunu bildiğimden arabadan inmemeye çalışıyorum, yanaşıp söylemek istediğimi camdan söylüyorum. Bu duruma da hep araçta yalnızken düştüm.

    Arabada ailem olduğunda hiç sesimi çıkarmam. Daha geçenlerde bir arkadaş konu açmıştı erkeklik bu mudur diye... Sinirlenip araçtan indiğinde karşıdaki kişi yanındaki eşine silah doğrultmuş diye anlatıyordu konuda.

    Yapılacak en güzel şey araç kamerası alıp sessiz kalmak. Vatandaşlık görevi olarak gerekli yere şikayet etmek. Artık o gerekli yerler gerekli çalışmayı yapar mı veya yapmaz mı bilemem... Genelde yapmıyorlar ama cezalandırmak bizim görevimiz değil, bu iş için para alanlardır.

    Bunun gibileri döve döve bitiremezsiniz bunu da unutmayın. Karşınıza kanı bozuk çıkar kaybedecek bir şeyi yoktur, ya sizi vurur yada yanınızdaki eşinizi... Bir it uğruna ailemle yaşayacağım güzel günleri heba edemem.




  • KARDEŞİM BİZİM NEDEN BULMAMIZI İSTİYOSUN EVİNE GİDİP ARABASINIMI PARÇALAYCAN ?
    POLİSE ŞİKAYET ET,ONLAR HALLEDER.
    o şerefsizlik yapmış sende onun gibi olma sakın kardeşim.
  • Al işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polo önünü kesmeden hemen önce bile el freni çekti herif. Şikayet et polis görevini yapar diyenler durumdan haberdar değil herhalde şikayet edince gelen cevap kabaca tasvir edersek "polis görüp yazmadıysa video da olsa ceza yazamam" oluyor. Polis çağırsan, ben söyleyeyim alkollü, hakkında arama olan ve uyuşturucu bağımımlısı motorlu kaldırımda kullandığı motorundan arabamın üstüne düşüp kapıyı mahvetti polis akşam 20.30'da olan olay için 23'de geldi. Hastaneye götürdüler herifi krize girdi arabamın ırzına geçtiğiyle kalmadı bir de uyuşturucu alkol birlikte almış krize girmiş kusuyordu, yetmedi 800 mt yolu (bir ilçedeki boş sokakların 800 mt'si) 25 dk'da gelen ambulans sağolsun bir de kendi kusmuğuyla boğulmaktan kurtardık. Sonuç mu hastaneden kaçmış gitmiş. Evet polise söyleyin onlar halleder kesin...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.