Şimdi Ara

Yolda ölü kedi buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evt beyler az önce dükkandan çıktım ara sokağa girdim yavru kedi vardı ölmüş sinekler uçuşuyordu üstünde gözü falan çıkmış neyse dükkana döndüm çöp poşeti aldım içine koydum gittim çöp konteynırına koydum

Ama içim bi kötü oldu acaba çöpe atmasamıydım diye gerçi çöpe atmasam ne yapcam nereye gömcem ki hayvanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yolda Ölü Kedi Buldunuz mu? İşte Yapmanız Gerekenler

Sokakta veya yolda ölü bir kedi bulursanız, doğru şekilde ele alınması önemlidir. İşte atmanız gereken adımlar:

• Güvenliğinizi Sağlayın: Ölü kediye yaklaşmadan önce çevredeki trafiğe ve diğer tehlikelere dikkat edin. Gerekirse, görünürlüğü artırmak için reflektörlü bir yelek giyin.
    • Yerel Yetkililerle İletişime Geçin: Yolda ölü bir kedi bulduğunuzda, yerel hayvan kontrolü veya hayvan barınağı gibi yetkililerle iletişime geçmeniz gerekir. Onlar kediyi güvenli bir şekilde kaldıracak ve uygun şekilde bertaraf edeceklerdir.
    • Sokakta Ölü Kedi Bulursanız: Sokakta ölü bir kedi bulmanız durumunda, onu kendi başınıza kaldırmamalısınız. Hayvan hastalıklarını önlemek için yerel yetkililerin ilgilenmesine izin vermek en iyisidir.
    • Evcil Kediniz Öldüğünde: Ne yazık ki, evcil kediniz sokakta veya yolda ölü bulunmuş olabilir. Bu durumda, kederli zamanınızda size destek olacak veterinerinize veya hayvan barınağınıza başvurabilirsiniz.

Unutmayın, ölü bir kediyle temas ettikten sonra ellerinizi iyice yıkamanız her zaman önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gömsen daha iyi olabilirdi. Ama en azından sana düşeni yapmışsın. Onu öldürüp bırakanın içi kötü olması gerekir.

Orijinalden alıntı: Oedipus355

Gömsen daha iyi olabilirdi. Ama en azından sana düşeni yapmışsın. Onu öldürüp bırakanın içi kötü olması gerekir.

Hocam bence de doğrusu gömmek sonuçta o da canlı insanlar nasıl öldüğünde gömüyorsak diğer canlılara da saygı göstermeliyiz ama etrafta da gömecek yer yok

FAŞİZM

Hümanist lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: quppas

quote:

Gömsen daha iyi olabilirdi. Ama en azından sana düşeni yapmışsın. Onu öldürüp bırakanın içi kötü olması gerekir.

Hocam bence de doğrusu gömmek sonuçta o da canlı insanlar nasıl öldüğünde gömüyorsak diğer canlılara da saygı göstermeliyiz ama etrafta da gömecek yer yok

Gömmek şart değildir. Sonuçta amaç bedeni ortadan kaldırıp mikropların yayılması engellemektir. Yoksa bir kediye cenaze töreni hazırlayıp , toprağa defnetmek manasızdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: quppas

quote:

Gömmek şart değildir. Sonuçta amaç bedeni ortadan kaldırıp mikropların yayılması engellemektir. Yoksa bir kediye cenaze töreni hazırlayıp , toprağa defnetmek manasızdır.

Tabi hocam o kadar da değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.