İki adım ileri, bir adım geri atarak yürümelisin. Ceddimiz öyle yürürmüş. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
![]() |
isteyen erdogan ve putin gibide yürüyebilir |
Bu zekayla foruma nasıl üye oldun la sen ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
önüne, yoluna bak sağa sola bakmak istiyosan bak insanlara da bak ama gelişigüzel bak dik dik değil ama bak yani belki tanıdığın çıkar sohbet edersin sohbeti yolun kenarına geçerek et, eğer karşıdan gelenle hangi şeritten gideceğinizi bulamadıysanız ve çarpışmak istemiyosan yolun sana yakın kenarına geçiver ve younun istikametine bak karşındaki kendini sana göre yönlendirir, aynı şeyi o da yapmaya kalktı diyelim ama aynı şeritte o zaman yol ver gitsin ne farkeder çarpışırsan 'prdn' deyip devam et genelde kimse sklemez veya prdn der, sesleri de dinle mesela yokdayken arkandan araba sesi geldiyse yoldan çekil kaldırıma geç, caddeden sağ sokağa gireceksen kulağını aç ve sol arkana ve sağ sokağa bak buralarda çok hareket olur, görmek için illa odaklanmana gerek yok görüş açın geniş sağ ve solda hareket eden sana doğru gelen şeyleri farkedersin kapşonluyken zor ama, aklıma gelenler bunlar huıh iyi klavye antrenmanı oldu he |
her zaman hedefime dogru bakiyorum sasirmamak adina. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|