Şimdi Ara

YOLDA ARABAYA ALDIĞIM GARİP KIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
    orduda fındık topluyoruz akrabalarla birlikte
    neyse öğle zamanı geldi yemek yicez ardından çay içiyoruz,yemeği yedik annem dediki tüp bitmiş oğlum git tüpü değiştir gel dedi
    bindim arabaya merkeze gidiyorum tek başımayım tabi,merkezde bahçeye 7 km uzakta
    2,3 km gittim küçük bir kız ağlıyor 14,15 yaşlarında
    neyse sordum neden ağlıyorsun dedim bişe yok abi dedi
    bende merkeze gidiyorum istersen gel dedim zaten köy yerinde herkez birbirine güvenir neyse bindi arabaya
    2 km filan gittik sonra bizim ilçenin mezarlığına geldik abi burda dururmusun dedi? durdum kız koşa koşa mezarlığa koştu bende arabada merakla izliyorum napıcak diye gitti bi mezarın başucuna ağlamaya başladı
    bende annen mi babam mı dedim öyle bir yüzüme bakdıkı unutamıyorum onu neyse bak abi arkanda dedi,bende döndüm arkama bakdım bişe yok geri döndüm kıza bakmaya kız ortalıklarda yok bende bi g*t korkusu o hızla arabaya bindim nasıl bi patinajla kaldırdıysam baya tekerden ses geldi.
    neyse çıktım yola baktım asfalt yol uçmuş altındaki toprak kaymış bir tanede arabayı götürmüş beraber ama ölen filan yokdu 10 dk yolu 1 saatde döndüm bizimkiler aradı ama açmadım şokdaydım hala
    annemlere filan anlattım hepsi şaşırdı,dayımda dalga geçti biraz sen seçilmiş kişisin diye
    şimdi istanbuldayım tabi

• bu sıcakta iyi geldi
  • Csb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebani yok, olmamış

• kız şaka programından

• ne yazacağımı şaşırdım ama okudum..
  • Kız zebani, konu kilit, üye ban.
  • bence csb
    sen şu apartmanlarndaki ölü kzla konuşan sahs değilmisin

•  YOLDA ARABAYA ALDIĞIM GARİP KIZ
  • Serüyis li misin?

• guzel hikaye birader

• Hikayedeki zebaniyi bulunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan ne kadar çok ergen var bu forumda 14,15 yaşındaki çocuk yazı yazıyor
    yok csb miş yok neymiş
  • csb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 16 Eylül 2013; 22:53:03 >
  • Yarın üretilecek bu ekmeği ye kendine gelirsin.

YOLDA ARABAYA ALDIĞIM GARİP KIZ
  • böle hurr çocukları sallandıracaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silentmachine

merhaba beyler
    neyse öğle zamanı geldi yemek yicez ardından çay içiyoruz,yemeği yedik annem dediki tüp bitmiş oğlum git tüpü değiştir gel dedi
    bindim arabaya merkeze gidiyorum tek başımayım tabi,merkezde bahçeye 7 km uzakta
    bende merkeze gidiyorum istersen gel dedim zaten köy yerinde herkez birbirine güvenir neyse bindi arabaya
    2 km filan gittik sonra bizim ilçenin mezarlığına geldik abi burda dururmusun dedi? durdum kız koşa koşa mezarlığa koştu bende arabada merakla izliyorum napıcak diye gitti bi mezarın başucuna ağlamaya başladı
    bende annen mi babam mı dedim öyle bir yüzüme bakdıkı unutamıyorum onu neyse bak abi arkanda dedi,bende döndüm arkama bakdım bişe yok geri döndüm kıza bakmaya kız ortalıklarda yok bende bi g*t korkusu o hızla arabaya bindim nasıl bi patinajla kaldırdıysam baya tekerden ses geldi.
    neyse çıktım yola baktım asfalt yol uçmuş altındaki toprak kaymış bir tanede arabayı götürmüş beraber ama ölen filan yokdu 10 dk yolu 1 saatde döndüm bizimkiler aradı ama açmadım şokdaydım hala
    annemlere filan anlattım hepsi şaşırdı,dayımda dalga geçti biraz sen seçilmiş kişisin diye
    şimdi istanbuldayım tabi

zebaniyi eksik yazmışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Silentmachine

merhaba beyler
    şimdi istanbuldayım tabi

hocam o kız olmasaymış belki o toprak kaymasında sen ölecekmişsin ?

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.