Şimdi Ara

Yola fırlayan ayı ( Trafiktekilerden degil gercek ayı ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • "Neticede hayvan" diyenler, onun da "neticede bir canlı" olduğunu unutuyorlar, yazık. Ayıya üzüldüm ama o hızla bir anda yola çıkan bir hayvana çarpmadan kurtaramazdı.
  • Büyük ihtimalle ayının herangi bi sağlık sorunu yoktur
    Varoluşu gereği güçlü hayvanlar ki köpekler bipe arabanın altında kalmadığı sürece genelde yaşıyolar.

    Anvak araç sahibi bayaa cesurmuş ayıya çarptiktan 10 saniye sonra araçtan indi hasar kontrolü yapıyo, büyük cesaret.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gentleman_

    "Neticede hayvan" diyenler, onun da "neticede bir canlı" olduğunu unutuyorlar, yazık. Ayıya üzüldüm ama o hızla bir anda yola çıkan bir hayvana çarpmadan kurtaramazdı.

    Ayi neticede hayvan diyenler
    insanlar da neticede hayvan o zaman carpip bisey yokmus gibi yolunuza devam edelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayı için üzgünüm,umarım ölmemiştir.Hayvanların doğal yaşam alanlarından yollar geçiyor sonuçta bu oluyor.Yollar yapılırken hayvanlar için özel geçiş yerleri yapılmalı diye düşünüyorum.
  • Ayıya üzüldüm. Hayvanlar bir anda olay yerinden uzaklaşabiliyor ancak sonrasında iç kanamadan ölebiliyorlar.

    Benzeri burdur taraflarında başıma geldi. Köpeğin biri yolun kenarındaki beton duvarın arkasından çıktı sağ ve orta şerit arasında kararsız kaldı bende 4 lüleri yakıp yavaşlamaya başladım hayvan karşıya geçer ben de sağından geçerim arkadaki de dikkatli olsun diye. Sonra hayvan tekrar sağa hamle yaptı. Arkadaki sabırsız dana vurmasın diye zar zor en sağ şeritte durabildim hayvana vurmadan. 3 şeritli yolun en sağında olmama rağmen arkadaki sabırsız dana gelip arkadan az kalsın kapatıyordu bana. Ki direksiyonu asla kırmadım ve hep sağ şeritteydim. Bir de kornaya asılarak geçti yanımdan. O dana gibi hayatımı hiçe sayıp hız yapacak olsam yakalayıp direksiyonu bir tarafına monte edecektim. Bu şahsiyetle aramızda durma mesafesinden bile fazla fark olmasına rağmen hiç yavaşlama gereği duymaması, geçerken de artistik yapması sinirimi bozmuştu. Ancak köpeğe bir şey olmaması sevindiğim taraf oldu.

    Köpek olaylarının benzerlerini çok yaşadım. Ancak burada vermeye çalıştığım mesaj biri 4 lüleri yakıp frene asılıyorsa bilin ki yola bir şey çıkmış olabilir ve çıkan cisim sizin önünüze doğru hamle de yapabilir, dikkatli olmak lazım.

    Vukuat olaraksa bir serçeyi öldürdüm. Ben 90 km/s hızla giderken serçe yüksekten uçmayı bir anda bırakıp aşağı aracımın önüne hamle yaptı. Frene basmama rağmen kurtaramadım. Sağa veya sola kırsam biz kaza yapıyorduk. Hala aklımda ve üzüldüğüm bir olaydı bu da.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.