Şimdi Ara

Yol oldu, durdurulamıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Marmaray'da bir kişi daha intihar etti!

Bir zamanlar boğaz köprüleri intihar etmek için sıkça kullanılıyordu, artık onun yerini marmaray aldı. Son zamanlarda intihar etmek isteyenler marmaraya dadandılar.

Bazı metro istasyonlarında olduğu gibi raylarla insanlar arasına bariyer konulması lazım; tren gelmedikçe kapılar açılamıyor.

halk tv
    Marmaray'da bir kişi intihar etti! Açıklama geldi
    https://halktv.com.tr/gundem/marmarayda-bir-kisi-intihar-etti-aciklama-geldi-982139h

• Bariyer insanların yola düşmesini yada itilmesini engeller ama insanların kötü durumlarını nasıl yok edeceğiz asıl problem o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bariyerleri gören intihar eğilimli birisi "tüh be bariyer koymuşlar en iyisi intihar etmekten vaz geçeyim" gibi bir fikremi kapılacak sanıyorsunuz? Bariyerler intihar eğilimi olan insanları engellemek için değil dikkatsiz insanlar için alınan bir tedbirdir.

Kapılmayacak ama artık marmaray intihar edenlerin mekanı olmaktan çıkacak. Seferler aksamayacak. Onlar bir yol açtılar ya, işte o yol kapatılmış olacak. Bundan sonra hangi yol açılır onu bilemem

Niye atlıyorlar, bilgi var mı

Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ BİR YOL
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Colda kullanıcısına yanıt

Bilgi yok, çünkü muhabirlerin, habercilerin başka işleri var. Toplu intihar olmadıkça da niye intihar ettiklerini araştıran da çıkmaz

Doğru, habercinin haberden başka işleri de vardır.

Haklısın.

Belki ekonominin çok iyi olmasını bazı bünyeler kaldıramıyor olabilir.

Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
  • dekareme kullanıcısına yanıt

Birileri kızacak ama Ülkede muhalefet olsa üstünde durması gereken konular tam olarak bunlar işte... ( Bu intihar eden kim derdi nee ailesinin bir ihtiyacı varmı niye böyle bir yola gitmiş iktidar beceremiyor ben daha iyisini yapacam bile diyemiyorlar. )

onra iktidar niye değişmiyor demiyeceksin. Bu konulara halkın cebine ekonomisine veya duygu dünyasına ne zaman girecek muhalefet merakla bekliyorum.

Ama bilmem farkında mısınız son 6-7 aydır neler yaşadık ama MUHALEFET ADINI BİLE ANMIYOR olayların. Silivri -Ankara arası gezen ve tek yaptığı Saçma bir Miting ve Silivri önünden açıklama olan bir muhalefete kitlendik. İmamoğlunu savunacak diye her şeyi herkeside savunmak zorunda kalıyorlar.

Sadece son 15 günde bazı yaşadıklarımız. Bu konularda muhalefet ne diyor ben duyamadım gitti...

Yaa Ülkenin uçağu düştü 20 asker şehit oldu !!! ( Ben muhalefetten adam akıllı bir eleştiri karşı hamle LAF DUYMADIM yaa ortalığı yıkması lazım normalde. Ama onlar İmamoğlu peşindeler. 2. el eski uçak kargo uçağında neden 20 asker var bunlara bile girmediler. Çünkü Silivri önünden açıklama yapmakla meşguller.)

Nerdeydi o Parfüm tesisi patladı 6 kişi öldü. ( Tesiste ölenler arasında çocuk işçiler var kadınlar var. Muhalefet o konuya girmedi bile. )

4 kişilik aile yok oldu sebebi ne ! Saçma sapan bir ilaçma gündem olmadı muhalefette silivri kapısında yatıyor onlar halen.

Veya Bahçeli dün çıktı gerekirse İmralıya ben yanıma 2 kişiyi alır giderim dedi ( Muhalefetten TEK KELİME YOK. Çıkıp normalde hadi git tutan mı var bile diyemediler. )

Veya CHP'li isimler Seyid Rıza'yı anıyor hakkında neler neler diyor CHP içinden bir kişide çıkıp sen ne diyon diyemiyor korkudan.

CHP'li 15-20 vekil ultimaton verdi siz hayırdır bu Aziz İhsan Aktaş'ı neden şikayet edemiyorsunuz neden CHP'li itirafçıları partiden atamıyorsunuz dedi çıkıp onu bile eleştiremediler.

Dem kızar küser diye en ufak karşı açıklama yapayan bir muhalefet var ülkede.

Ne yaptı CHP gene ? Saçma sapan bir İlçede Miting sonunda Aslanım yiğidim şarkısı fenerler ve kapanış hadi herkes evine...

Abi bu kafa ile bu iktidar çok ama çok zor devrilecek muhalefet gerçekten muhalefet yapmayı beceremiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 20 Kasım 2025; 1:54:46 >

• Yine bir intihar haberi daha...

ekonomim
    Marmaray Erenköy durağında intihar girişimi: Seferlerde aksama yaşandı
    https://www.ekonomim.com/gundem/marmaray-erenkoy-duraginda-intihar-girisimi-seferlerde-aksama-yasandi-haberi-902765

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

www.sozcu.com.tr
    Marmaray'da bir intihar daha: Seferler aksıyor! - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/marmaray-da-bir-intihar-daha-seferler-aksiyor-p332212

Marmaraydan sorumlu müdür acaba peron bariyerlerini yerleştirme kararını vermek için toplu halde en az 20 kişinin intihar edip toplumsal bir infialin meydana gelmesini mi bekliyor acaba merak ediyorum !!

halk tv
    Marmaray'da bir intihar daha: Seferler tek hata düşürüldü
    https://halktv.com.tr/turkiye/marmarayda-bir-intihar-daha-seferler-tek-hata-dusuruldu-1041698h
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.