Şimdi Ara

Yol Bisikleti (3 bisiklet arasında kaldım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kron XC750 macerasından sonra yol bisikletine geçmeye karar verdim. Asıl önceliğim Carraro 032 modeliydi fakat bu yıl nedense sitesinde yok. O yüzden 052 modeline yönlendim, ki zaten bu fiyat civarında en iyisi bu galiba. Fakat karşıma Mosso 730TCA modeli çıktı ve ikisi de aynı fiyatlarda.

Carraro CR-RACE 052
    Mosso 730TCA TIAGRA
    Salcano XRS 030 TIAGRA

Lastiğin markası ilginç geldi, onun dışında Mosso biraz daha ucuz duruyor liste fiyatında. Siz olsanız nasıl bir seçim yapardınız? Bu bisikletleri 1900-1800 civarı almayı düşünüyorum, o yüzden 2500 lira civarına bakmadım hiç. Bu civarda öneriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi älg -- 7 Haziran 2015; 0:48:50 >

• salcano 030 tiagra sitede yazan ağırlığı hiç gerçekçi değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyorum, birkaç sitede daha okudum bunu. Büyük ihtimal 9.5 kilo civarıdır. Benim asıl merak ettiğim şey üç bisiklet de aynı fiyat aralığında ve neredeyse aynı parçaları sunuyor. Salcano'nun tekerleği, gidon ve sele gibi parçaları daha iyi galiba. Tam emin olamadığım için foruma sorayım dedim ama pek cevap alamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden 

Ben de öyle düşünüyorum, birkaç sitede daha okudum bunu. Büyük ihtimal 9.5 kilo civarıdır. Benim asıl merak ettiğim şey üç bisiklet de aynı fiyat aralığında ve neredeyse aynı parçaları sunuyor. Salcano'nun tekerleği, gidon ve sele gibi parçaları daha iyi galiba. Tam emin olamadığım için foruma sorayım dedim ama pek cevap alamadım.

Salcano RITCHEY ekipmanlarla ve jant lastik seçimiyle bir tık önde gibi yinede o bisikletler arasında çok ciddi bir fark olduğunu düşünmüyorum içinize hangisi sinerse onu alın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden 

bana sorarsan yol bisikletinde en önemli olan yer jant setidir. gidon boğazı, sele borusu falan yarım kilo daha ağır olsun ama yeter li jant seti 200gr daha hafif olsun.

ülkemizdeki marka yol bisikletleri (scott-giant falan mesela) ne yazık ki yüksek fiyatlarla satıldıkları halde çok sıradan ve hatta neredeyse markasız jantlarsa satılıyolar. büyük bir rezalet bence.

salcano xrs 030 apex'in geçen seneki serisinde mavic aksium one jant seti vardı diye hatırlıyorum. o fiyata satılan bir bisikelt için iyi bir set idi. ama bu seneki apex modelinde sanırım yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Carraro bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carraro CR-RACE 052 almaya yakın biri olarak takipteyim
  • Salcano XRS 030 Tiagra 2015 model alınmıştır. Mosso'yu eledikten sonra Carraro ve Salcano arasında kaldım. Ekipman ve fiyat olarak Salcano daha ağır bastı. Bu arada dikkat edilmesi gereken bir şey var: Salcano 53/39 kullanırken Carraro 50/34 kullanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.