Şimdi Ara

Yoksulluk gerçekten de zenginleri doyuramadığımız için var sanırım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı dolar milyoneri milyarderi adamları evden de çalışabilecek çalışanlarına haftada 1 gün bile evden çalışmayı çok görüyor.

@hamza5806

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 5 Ocak 2024; 21:8:46 >

• Hak işveren tarafından bahşedilmez. İşçi tarafından alınır yada alınamaz. İşveren bahşetsin dersek çok bekleriz aga.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kahrolsun Kapitalizm !!!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • isimgerekmez kullanıcısına yanıt

maraz ali daha yeni uyanıyo bu işlere hocam

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı çalışanlar buna karşı çıkmak yerine patronlarına tapınıp laf ettirmediği için de bu düzen devam ediyor işte, ilahi adalet bir noktada

• ZillaKami kullanıcısına yanıt

beraber işe başladığım insanların olup yöneticilerin olmadığı wp grubunda böyle iş mi olur vs. yazdım kimse desteklemedi. alışmışız ezilmeye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dehlenme loading

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • john ciga J kullanıcısına yanıt

Of keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şaka bir yana gerçekten yine pişman olacaksın. Yanlış anlama akıl vermek gibi olmasın ben de çok çalışkan birisi değilim, memur olmasam özel sektörde başarılı olamazdım. Ama şu bir gerçek ki iş dünyası acımasız, hangi işe girsen benzer şikayetlerin olacak. O yüzden sabretmek gerekiyor. Buradan da dehlenirsen seni kim işe alır? İşveren olsan 2 bankadan kovulmuş birisini işe alır mısın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desteklemeyi bırakıp olay duyulsa seni anında satıp patronun tarafında tutarlardı :D millet kendilerinden üst seviyede gördükleri biri tarafından ezilip kontrol edilmekten inanılmaz bir zevk alıp kendinden geçiyor, aslında bunu yapmayıp sadece normal bir çalışan olmak bile gurur sebebi kötü çalışma şartlarına rağmen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.