Şimdi Ara

Yoksa Tarih Belli Oldu Mu? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ya arkadaş şu konsolcuların oyunu neden pcye çıkmasını istemediklerini anlamıyorum. Ulan ben de bitirdim gta 5i konsolda korsan olarak. Resmen o kolla oyun oynamak işkence. E grafik kısıtlamaları da cabası.
  • Bizim televizyon renkli
    -Bizimki daha renkli lann aLLLL mına koyim hadi :):)

    Ne zaman pc konsol sürtüşmesi görsem, Cem Yılmaz'ın stand up gösterisi aklıma geliyor..birisi çıkar der ''oyun inşallah pc ye çıkmaz'' , diğeri çıkar ''konsolda görüntü çamur gibi'' der.. ya arkadaşlar Allah için bi bakın aynaya ne hale geldik? Ben bir pc kullanıcısıyım , lakin param olsa imkanım olsa hepsinden alıp oynamak isterdim tabi ki.. Her plartforma çıksın, herkes oynasın gönlünce.. isteyen konsolunda, isteyen klavye mause'yla !! ama bu çekişmenin sebebi nedir anlayamıyorum hani fenerbahçe galatasay derbisini kıskandıracak cinsten bir çekişme haline geldi.. bir aydınlatalım kendimizi, nereye gidiyoruz biz? diye soralım kendimize.. çünkü gittiğin yolu görmemek en tehlikeli şeylerden biridir bir sonraki adımınızı uçuruma atabilirsiniz :) herkese iyi oyunlar ...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xbox One

    Verecek cevabın yok ki zaten her şey ortada biz ex ler içinde boğuluruz sizde aylarca port oyunların PC ye çıkmasını beklersiniz.


    DAYZ STANDALONE der susarım ;)
  • Ben bu işi anlamadım arkadaş konsolcular sürekli biz bitirdik siz yeni oynayacaksınız diyor ben gta 5le ilgili ne walktrought,ne inceleme izledim .Oyunun hikayesi hakkında hiç birşey bilmiyorum.Pc ye çıkınca daha yeni çıkmış gibi rahat rahat yeni nesil haliyle oynayabilirim.Büyük ihtimal yeni nesil konsollarada beraber çıkacak gta 5 çünkü yeni konsollarla pc aynı mimariyi kullanıyor port problem olmaz
  • Olm hiç kayayı çalıştırmıyor, Pc fanboyların forumunda konsol oyunu pazarlamaya çalışıyorsunuz...
    birisi der çamur gibi ötekisi der senin gibi oynayacağıma 1 sene evvel oyunu bitiririm.

    Sene oldu 2014 bi bitmediniz ...!
  • Pc pc olalı böyle azap görmedi, yok artık :S

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Xbox One<br><br>Verecek cevabın yok ki zaten her şey ortada biz ex ler içinde boğuluruz sizde aylarca port oyunların PC ye çıkmasını beklersiniz.</blockquote><br><br>DAYZ STANDALONE der susarım ;)


    Bende Xbox 360 var. İnan 99TL verip alasım gelmiyor içimden. Dandik grafiklere 99TL verip daha sonra PC 'ye çıktığında vicdan azabına giremem. PC 'ye bekliyorum o yüzden. Konsolcularda GTA 5 var bizde hööö sizde yok diye atarlanmasınlar. Bakın hem konsolum var hem PC 'm. Ama bu dandik konsollarda GTA 5 alıp oynayıp artistlik yapmıyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 25 aralık oldu haber halen bsc ana sayfasında yayınlanıyor... kaldırında umutlandırmayın insanları..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GAMER981

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Xbox One<br><br>Verecek cevabın yok ki zaten her şey ortada biz ex ler içinde boğuluruz sizde aylarca port oyunların PC ye çıkmasını beklersiniz.</blockquote><br><br>Allah kullandığın Xbox'a ateşler salsın! Bill Gates ile Major Nelson'u birbirine düşürsün !<br>Xbox üreten firmanın üretimi dursun ! PC kullanarak sövdüğün PC'YE Trojanlar girsin!<br><br>AMİN.

    Amin
    +1

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sayılı gün kolay geçer

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rigby7

    quote:

    Orijinalden alıntı: bLeasT

    Rockstar Games oyunu bilgisayara çıkartmak zorunda değil onlar oyunu satmak istiyor. Bunu yapabilecekleri tek platform konsollar. Bilgisayara çıkınca çoğu insan korsan indirmek isteyecekler onlara göre zaten oyunun hikaye kısmı onlara yetecektir online farketmez sırf online içinde almayacaklardır. Tabi konsollarda da korsna oyun var ama bilgisayardaki kadar yaygın değil.<br>Rockstar games en iyisini yapıyor bence. Amaçları çok satacak bir oyun yapmak gta gibi bir oyunu çürütmek istemiyorlar.


    Konsollarda PC'den daha fazla korsan var.

    sen ne diyosun tırı vırı konsolda orjinal kullanan kullanıcı daha fazladır çünkü oynadığı oyundan zevk alıyor oyunu içindeymiş gibi hikaye modunu bitirip bi multisine bakıyoruz ve oynarken sanki oyunu içindeymiş gibi ama siz pc oyuncuları siz steamın kölelerisiniz hadi şimdi gitde torrente dayan kocum




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.