Şimdi Ara

Yoklama Kaçağıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda araştırmalarım sonucunda bu konu hakkında bir konu buldum fakat istediğim bilgiye ulaşamadım.Yanlışım varsa şimdiden afola

Arkadaşlarım ben 92 li doğumluyum üniversiteyi bu yıl kazandım. 2010 da mezun oldum.A.ö fakültesine gidiyordum 2012 de iptal ettirdim.

Doğal olarak tecilsiz kaldım.

Üniversite kaydı için askerlik durum belgem istendi . Şubeye gittim geçici tecil belgesi hazırlandı . Kayıt zamanında bu belgeyi verdim.

Kayıt olduktan sonra öğrenci belgesi aldım askerlik şubesine geri götürdüm fakat ek-c2 olmadığı için kabul görmedi ve geçici tecilim bitti.

Bu durumda ben üniversiteden atılır mıyım ? Bana yol gösterirseniz sevinirim. Çok teşekkürler

Örgün kazandım ...

• hayır üniversiteden de atılmazsın askere de gitmezsin. sen okuldan belge alırken belgeyi askerlik şubesine vereceğini söylemedin herhalde normal öğrenci belgesi vermişler büyük ihtimalle. git öğrenci işlerinden ek-c2 iste ve şubeye onu götür.
    Yoklama Kaçağı Cezası
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.