Şimdi Ara

Yoklama kaçağı olan bir kişi son çıkan yasaya göre yurtdışına çıkabilir mi? (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
8
Favori
129.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: myscent

    merhaba arkadaslar, mart 1977 dogumluyum ve bu seneye kadar viyana baskonsoloslugundan tecilimi yaptirdim, bundan 2 hafta önce MSB´dan yazi geldi :

    1- Askerlik çağınıza girmenize rağmen, 1111 Sayılı Askerlik Kanunu Gereği 04.02.2016 tarihine kadar son yoklamanızı yaptırmamanız nedeniyle yoklama kaçağı durumunda bulunmaktasınız

    2- 1111 Sayılı Askerlik Kanunu'na göre, son yoklama işlemlerine ait tebliğ mahiyetindeki duyurular Türkiye Televizyon Kurumu (TRT) aracılığı ile yapılmaktadır. Yapılan tebligata rağmen son yoklamasını zamanında yaptırmayanlar hakkında idari ve adli yaptırımlar uygulanmaktadır.

    3- İleride üzücü ve olumsuz durumlarla karşılaşmamanız için; öğrenci, hapis veya sağlık nedeniyle hastanede bulunuyor iseniz, yurt dışında işçi/işveren/meslek veya sanat mensubu/gemi adamı statüsünde bulunuyorsanız, durumunuza ait belgeyi en yakın askerlik şubesine göndermeniz veya son yoklamanızı yaptırmak üzere en yakın askerlik şubesine/yurt dışı temsilciliklerine aşağıdaki belgelerle birlikte müracaat etmeniz gerekmektedir.Bilgilerinize rica ederim.


    1 hafta icinde türkiyeye seyehat etmem gerekiyor, sorum su olucak, TRye giriste veya cikista bir sorun yasarmiyim ?

    Merhaba,

    durumumuz, aldigim tebligat da dahil tamamen ayni o yüzden herhangi bir sorun ile karsilastin mi diye sormak istedim. Master bitmek üzere ama yaklasik 1,5 senedir ana baba`yi göremiyorum tecil biteli de bir sene oldu. Risk alip gelmeyi düsünüyorum. Bilgilendirirsen sevinirim.
  • istebubizimhikayemiz İ kullanıcısına yanıt
    Turkiyeye gelmeyi hic dusunmeyin bence risk almaya gerek yok bende yurtdisinda ogrenciyim tecil islemlerini yaptirmayacagim ve Turkiyeyede donmeyecegim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.