Şimdi Ara

Yok mu 5 aydır bilen???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Next 2001 DACI Plus (irdeto access'li) için daha önceden internetten Xamuh files bölümünde 'fun6in1HumaxNokia' adlı bir yükleme seçeneği vardı. 5 aydır Funcard için bu dosyanın güncellemesi yapılmıyor ancak yüklemeler bi şekilde yapılıyor. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. (EMU yüklemesi yapmak istemiyorum sadece funcard ım için gerekli olan 'fun6in1HumaxNokia' nın nereden bulunabileceğini öğrenmek istiyorum) ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someone74 -- 29 Ağustos 2004, 18:34:37 >

• [Deleted by Admins]
  • xamuh çoktandır kayıp nedense sen mach1 ustanın fu6in1 dosyalarını kullan her gün güncelleniyor
    burdan
    daha güncelini bulamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dispeçer -- 29 Ağustos 2004, 19:27:16 >
  • fallaha bakmadım amawww.rdi-sat.com feyawww.depo.shows.it e bakmanı tafsiye ederim
  • Yok arkadaşlar yok yok yok!!! Birileri bi yerlerden yüklüyo ama çözemedim gitti. Bana lazım olan fun6in1HumaxNokia ile ilgili .hex dosyaları ama match1 de de böyle bişey yok. Bendeki irdeto access dolayısıyla gold kart veya titankart'larla bi ilgim yok. Yardımlarınız için teşekkürler ben biraz daha arıyım bari
  • arkadaşım mach1 bölümünden Fun6in1 File For Fun/Atmega163 dosyasını indir içersinde fun6in1mach1 dosyası çıkar onun içersindede
    humax nokia eurecam hex dosyası var ve her gün güncelliyor daha güncelini bulamazsın
    irdetoaccess için humax nokia eurocam dosyasını kullanacaksın zaten
  • Hay Allah razı olsun kardeş bi deniiim sonucu sizede iletirim. Başka forumlarda benim gibi olan arkadaşlar çok umarım işe yarar. Saolasın şimdiden...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: dispeçer

arkadaşım mach1 bölümünden Fun6in1 File For Fun/Atmega163 dosyasını indir içersinde fun6in1mach1 dosyası çıkar onun içersindede
    humax nokia eurecam hex dosyası var ve her gün güncelliyor daha güncelini bulamazsın
    irdetoaccess için humax nokia eurocam dosyasını kullanacaksın zaten

Kardeş şimdi açık açık nasıl yaptığımı anlatayım; Master Burner 1.5 programında 1 nolu yükleme alanına 1-Mickey6in1_V4.4Flash.hex dosyasını, 3 nolu alanada dediğin gibi humax nokia eurecam hex dosyasını yükledim ancak sorun devam etti. Daha önceden 1 nolu alana fun6in1 AT90S8515_v.4.40 hex ile 3 nolu alana da fun6in1+24C64 Humax Nokia yüklüyordum. (Ancak artık bu dosyalar kalmadı) Acaba dediğin alanın dışında 1 nolu alana yanlış bir yükleme gerçekleştirmiş olabilirmiyim? Ortaya oldukça yüksek sayıda yükleme kombinasyonları çıkıyor. Sana zahmet detaylı bilgilendirirsen sevinirim. Teşekkür ederim...

• 1 nolu alana flash dosyası konulacak 4.4 olmuyorsa 4.3 olanını dene
    2 nolu alan boş kalacak
    3 nolu alana humax nokia euracam hex dosyası koyulup kart yazılacak
    kartı yazarken hata vermiyorsa mutlaka çalışır kanallar açılmıyorsa modulde sorun var demektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.