Şimdi Ara

Yks Zammi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ygs lys kitaplarina indirim gelir diyordum yks kitaplarinin fiyatini arttirmislar heralde. Yaptiklari basim masrafi bizden cikiyor. Mps geometri 1 2 aldim. 1. Kitap yks tyt vardi 2. Kitap ygs lys ydi , 2. Kitabin tyt si 4tl daha fazla. 1. Kitabin da ygs lys sini bulamadim

Ayrica isler %50 indirimli degil bindirim ustune indirim yapiyor diyordum yerinde teyit ettim. 18tl yks turkce hiz renk denemesi / 14tl ygs . Zaten ygs lys nin kitaplari kalkmis genelde raftan tyt ler de daha gelmemis islere ben yerel bi yerden aldim mpsleri.

Palmenin de kapaklarini degistirmek icin toplamislar. Kapak degisim masrafi+ ygs lys kitabi almamak icin kapaklar degismeden alin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Artik cok gec diyebilirim tuyapa gittim karekok palme vs. kapagi degistirip satisa sunmus kapagi degistirmeleri cok uzun surmedi

• abv ya sanki çok ucuzdu. alt tarafı kapak değiştiriyolar ama fiyat arttırıyolar. hangi ihtiyacımdan kısacağımı şaşırdım para mı basıyoruz küfür
  • O degil de sen hamda 1k yapmis birisin niye mps aldin ki hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlarda kendilerine göre haklı yapacak bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uruk-Hai

O degil de sen hamda 1k yapmis birisin niye mps aldin ki hocam?

Aynen benimde kafama takildi

• Herkes bunu sordu bugun ya kime desem

Geometride hamim su an baya ya.

Bi de mps kitabina platonigim 10 11 12de matematiklerini cozmustum cok severim tarzini kolay bitiriyorum. Tavsiye ederim

Edit:kolaydan kastim hizli ve efektif yoksa sorulari guzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C87FE73BF -- 8 Kasım 2017; 21:34:48 >
  • İNSANLARI 1KYIM DİYE KANDIRMAYA UTANMIYOR MUSUN NASIL MPS ÇÖZERSİN !!!!!
  • ACIT kullanıcısına yanıt
    Bi de karekok lys geo ve final geo sb leri de var evde. Sevmiyorum sb cozmeyi bana gore degil. Boyle iyi ya vakit cok zaten gider mps

• MPS sadece konu öğrenmek için değil işlem hatalarını en aza indirmek ve hızlanmak içinde kullanılır çözmesi de soru bankasından çok zevkli. Ben de mps çözmeyi çok seviyorum özellikle geoda
  • quote:

Orijinalden alıntı: cityofstars

Herkes bunu sordu bugun ya kime desem

Geometride hamim su an baya ya.

Bi de mps kitabina platonigim 10 11 12de matematiklerini cozmustum cok severim tarzini kolay bitiriyorum. Tavsiye ederim

Edit:kolaydan kastim hizli ve efektif yoksa sorulari guzel

Hocam 1k olanin geosu o kadar kotu degildir alsaydn bi karekok lys yok etseydin sorulari

• Godsu kullanıcısına yanıt
    Var zaten ya o yuzden almadim

Mps , karekok 0 degil ki ya cok gomdunuz be

• Hocam ben sınav sisteminin yine değişeceğini( yani revize edilip ilk basamağa fen ve sosyal ekleneceğini) düşünüyorum. Siz herhangi bir değişiklik bekliyor musunuz?

• Cax10 C kullanıcısına yanıt
    Beklemiyorum

Bence bu sistem 2019u gorur

• İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Analitigi napsam ya

Artik analitikte konu kus kadar tek kitaba para vermek istemedim ,zaten mps analitigi 2016da cozmustum. soru bankalarim da 2016 basim icinden soru ayiklamam gerekecek mufredattan farkli

• 1 k dan Mezuna bıraktın hedef nedir

• ertugdur E kullanıcısına yanıt
    Mezuna birakmadim

Hedef boun bilg

• mps efsane ya ben de çözüyorum
  • Ya hocam kırıkla hazırlanan bana biraz tavsiye verebilir misiniz? Okulla sınavı aynı anda götüreceğim ama hiç vakit kalmıyor siz nası yaptınız. Okulu boşladınızmı yoksa? Pm atamıyorumda burdan yazayım dedim

• Okulu cok bosladim. Devamsizlik sinirimiz %15ti 4gun dersim vardi. %85 devam ettim ama sinavlarim o kadar kotuydu ki odevleri falan ortalamam yukselsin diye yaptim . Hazirlik gecme sinavina girmek icin 60 ortalama gerekiyordu 59.5la girdim. Ama tabi ki inanilmaz ygs lys calistigim icin boslamadim ikisini de boslayip ygs yi soranlara hazirliktayim hazirligi soranlara ygs calisiyorum falan diyodum

Sinava 1 hafta kala hic derse gitmeyip yurtta sabahtan geceye calistim mesela. Ygs sonucumu beklerken calismadigim icin calisma aliskanligimi da kaybettim. Lys ye kadar hem hazirliktan hem lysden bunaldigim icin cok uzun sure hicbi sey yapmadim.

Ama simdi dusununce ikisi de hallolurmhs ben kendimi kasmamisim. Yorul ya degmesini istiyorsan yipran

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.