Şimdi Ara

YKS UNİVERSİTE VE MATAMATİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 11. sınıfı bıtırdım ve matamatıgım sıfır sımıdı karar verdım sıkı bı calısma ıle acıgımı kapatmaya herseyı yapmaya hazırım ama nasıl baslıcagımı nasıl ılerleyecegımı bılmıyorum lutfen deneyımlı arkadaslarımızın yardımına ıhtıyacım var antreamanlarla matamatık alıp tum serıyı bıtırıp baska kaynaklara gecmekmı mantıklı olur yoksa ne yapmamı tavsıye edersınız (Şimdiden Teşekkürler).

• 66muhammed6606 6 kullanıcısına yanıt
    Matamatik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maddi durumun iyiyse (konu anlatmasına gerek yok sorularını çözdürmek için falan da olur) özel ders al. Sıfırdan başlayan biri için zor çünkü konuları ne zaman bırakacağını, neye ne kadar zaman ayıracağını falan kestirmek

• todrsv kullanıcısına yanıt
    Dershane gidiorum şuan yaz kursunada yazıldım

• matematikte sıfırsan, sana hayal satanlardan uzaklaş. ve eğer matematikte 30-35 netleri(tyt ve ayt de) görnek istiyorsan mezuna kalmayı şimdiden kabullenmen gerek. 1 senede o açığı kapatabilecek öğrenci sayısı bence çok çok azdır. 2 yıl özel mat dersi alır ve gerçekten özverili çalışırsan başabilirsin. bak 1 yıl sadece geometriden ders alman gerek. 3-5 ders ile hızlandırma ile olacak şeyler değil malesef bunlar.

ayrıca 25 net üzerine çokmak sanırım ayrı bi özveri istiyor. ve şunu unutma aralık ayına kadar canavar gibi çalışacaksın ama sonrasında usanmalar ve yılmalar seni yoldan çıkaracak ama sen buna direnç gösterebilirsen o zaman kazanırsın.

ha dersen ki ben 1 sene de bu işi hallederim, o zaman vakit yaklaştıkça panik yapıp hepten çorba etme ihtimalin olabilir. ha tabi günlük ders çalışma saatin felan da önemli. oturum hafta içi net 5 saat hafta sonu 8-10 saat çalışırsan 1 sende de yapma ihtimalin olur.

• Hedefin ne sayısalda hangi sıralama. Bi de ne kadar sıfır eksi ile eksinin işlemde yan yana gelince + olduğunu bile bilmeyecek kadar mi sıfır. Dört islemde mi sorunun var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25ten fazla matamatik yapma imkanın yok

25ten fazla türkçe yapma imkanın da yok

bunları kabullenerek çalışmaya başla daha iyisini hedefliyorsan bir sene mezun garanti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zor Ygs Matematik
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Okadar sıfır değilim sınavlarım falanda iyi aslında ama temelimde eksikler var oyuzden baştan alıp tamamen temelimi iyi atmak istiyorum sayısal da sıralama 200k girmek hedefim

• Beyacun Çekmezoğlu B kullanıcısına yanıt
    Türkçe şuan denemelerde 20-30 goriorum ve nerdeyse çalışmadım

• maviplanet kullanıcısına yanıt
    Amacım fullemek değil 20-25 tane yapsam yeter diye düşünüyorum hedefim ilk 200k

• 200k her türlü yapılır

• Ama nerden başlamalıyım matematige bilmiyorum antrenmanlarla matamatik mantiklimi yaz halletmek istiyorum matamatiği.

aga ne kadar sıfırsın bilmiyoruz antrenmanlarla mat çok sıfır, eğer temelin varsa zaman kaybı olur gibi geldi

• sinerjistcalisanadam kullanıcısına yanıt
    Ozaman hangi kitap önerirsin?

kitap önerecek kadar kitap çözmedim, eyüp b falan bak kitap tavsiyesi varsa onu dinle o yapmıştır düzey düzey belki. zor kaynaktan başlama, konuyu dinle sonra aldığın kolay kitaptan çözmeye başla. en rahat bu şekilde ilerlersin, her branş için geçerli

Bu yüzden antrenman matematik almak istemiştim ama oda zaman kaybi olur diorsunuz peki aktif matamatik nasıldır başlangıc seviyesi için?

imkanın varsa ortalama/üzeri bir hocadan matematik kursu alsan çok iyi olur.

gerçi iyi hocalarda da öğrenci seçiyor ama, depo fuul boş olan yerine yarım depo dolu olanı tercih ederler. illaki birini bul ve kursla beraber götür

aktif, antrenman'dan daha okey olabilir ama iki kitabı da kullanmadım.

için rahat edecekse al antrenmanı çözmeye başla reis, hızlıca toparla onu. ama yarım yamalak geçme konuları, bana kalsa antrenmanın yanına bir de ortalama bisi al antrenmandan çözdukten sonra oradaki sorularla uğraş birazcık ne de olsa zamanın daha var

yukarıdaki arkadaşın dediği gibi senin ne seviyede olduğunu bilmiyoruz, kendine göre kurs veya bir özel hocayla gitmen. program yapamıyorsan kafana yatıyorsa bir koçla çalışman vs faydana olacaktır mutlaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinerjistcalisanadam -- 15 Haziran 2024; 22:32:53 >
  • maviplanet kullanıcısına yanıt
    Ozaman özel ders diorsunuz yani

Aslında bende öyle düşünüyorum aktıf zaten iki kitap 1 aya çok rahat hallederim eğer 3ve 4 çözecek olursam oda 1 ayımı alır geri kalan zamanda orta üst düzey geçmeyi düşünüyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.