Şimdi Ara

YKS-TYT Platformu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2017'nin ocak ayında kurulmasına rağmen kısa sürede üstün başarı yakalayan Bilgenç özgün yazı ve içerikleriyle yüksek hitlere ulaşmayı başardı ve rakiplerine ciddi fark açtı. Diğer siteler gibi boş içeriklere SEO uygulayarak üste çıkmak yerine kullanıcı odaklı içerikler sunarak bol bol yorum, tebrik ve teşekkür aldı. Sitemizde YKS-TYT, KPSS, DGS, ALES, YDS, AÖF ve Ara sınıflar (7, 8, 9, 10, 11 ve 12. sınıflar) için içerikler paylaşılmakta ve her türlü bilgi, belge, döküman sunulmaktadır. Bunlara ek olarak belirtilen bu sınavlara Puan Hesaplama ve Taban Puanlar paylaşılmaktadır. Şu an sitemize yoğun olarak gelen sorular şu şekildedir.

    2018 YKS Konuları ve Soru Dağılımları
    2018 Yılında ÖSYM tarafından yapılacak olan YKS ve TYT sınavlarının konu ve soru dağılımlarını en doğru şekilde araştırıp, sitemizde kullanıcılara sunmaktayız. Amacımız sınava çalışan adayların doğru bilgiler ışığında çalışmalarını sürdürmeleri ve hedeflerine ulaşmaları. Bu konuda paylaştığımız yazı eğitim siteleri arasında en çok hit ve yorum alan sayfadır.

    2018 YKS-TYT Puan ve Sıralama Hesaplama
    Konu dağılımlarını kontrol edip, sınava çalışan adaylar bir zamandan sonra deneme çözmeye başlarlar ve yaptıkların netlerin kaç puana tekabül ettiğini öğrenmek isterler. En doğru katsayıları kullanarak, %100 ÖSYM uyumlu puan hesaplamamız ile kullanıcılar yaptıkları netler ile kaç puan alabileceklerini en doğru şekilde öğrenebilecekler.

    YKS-TYT Çalışma Programları
    Sınav döneminde adaylar için en önemli unsur kendilerine yardımcı olacak bir rehberdir. Hepimiz sınav döneminde defalarca çalışma program hazırlayıp ardından bunu değiştirmişizdir. Bu nedenle sınav tecrübesinden geçmiş biri tarafından hazırlanan çalışma programı her aday için önem arz etmektedir. Bilgenç ekibi olarak sınavda çıkacak olan konuları en doğru biçimde sıralayarak adaylar için çalışma programı hazırladık ve PDF formatında sunduk. Adaylar bu programları diledikleri zaman ulaşabilirler.

    Bu çalışmaların dışında pek çok sınav için içerik hazırlamakla görevli arkadaşlarımızla beraber tam kadro çalışmaktayız ve önceliğimizi sorulara cevap vermek olarak nitelendirmekteyiz.YKS-TYT Platformu







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.