|
Bu sene YKS tarihinde ilk kez böyle bir şey yaşandı. Eşit ağırlıkçı olan kiminle konuşsam TYT yetişmedi, AYT de iyi geçti sandım ama kontrol ettiğimde yanlışlar beklediğimden fazla çıktı diyor. TYT'yi yetiştirenler de matematikten 20-25 soru anca işaretlemiş. Evet, TYT'de 30-35 soru matematik işaretleyen eşit ağırlıkçılar da vardır, ben yok demiyorum ama birçok EA'cı denemelerde yaptıkları netten daha düşük yaptı. EA'cıların AYT'si zaten TYT'den daha zordu. Edebiyat çok kolaydı diyenler de beklediklerinden fazla yanlış yaptı. Edebiyattan 22 doğru 2 yanlış yapanlar da AYT Matematik ve Tarihte bocaladı. AYT Tarih ve Coğrafya da birçok EA'cıya zor geldi. İyi yapan vardır ama ben çoğunluk hakkında konuşuyorum çünkü sıralamaları çoğunluk belirliyor. AYT Matematikte zaten birçok EA'cı denemelerden düşük net yaptı. Denemelerde 10 net yapan 5 net yaptı, 20 net yapan 12 net yaptı vs... Denemelerde 23 net AYT Matematik yapıp sınavda AYT Matematikte 29-30 net yapan EA'cıların sayısı çok az. Sonuç olarak YKS 2023, sayısalcıların aksine EA'cıların büyük kısmına kolay gelmemiştir ve kolay geldi diyenlerin de büyük kısmı bekledikleri netten düşük net yapmışlardır. EA'cılar için sürpriz sonuçlar gelebilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 22 Haziran 2023; 14:51:18 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt