Şimdi Ara

yks son vaziyetim ea

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkçe genellikle 30+ ama dil bilgisine baştan sona bir daha bakmam lazım.

Tyt Sosyal genellikle 15+ ama coğrafyayı unutmuş gibi hissediyorum.

Tyt mat 30 soruda genellikle 23 civarında; olasılıklar,hız problemi ve değişik sorular yüzünden yaklaşık 5-7 soru kaybım oluyor.

Geometride sadece üçgen,dörtgen ve analitiği yüzeysel biliyorum. 2-3 net civarında geliyor, tyt fenin hepsine bakmadığım halde matematikte tüm sorulara vaktim yetmiyor.

Tyt fende eksiğim,5 net civarı geliyor. Bu saatten sonra da artık kurtarılmaz gibi de,pek yapamıyorum da. Sınavda 5 net yapayım bana yeter gibi.

Ayt edebiyattan hep 2-3 soru boşum oluyor eser bilmediğim için,1-2 de yanlış 20 net civarında ama artırmak için uğraşıyorum.

Ayt tarih bu aralar ne çözsem hep 2 yanlış 7,5net.
    Ayt coğrafya 6 net de geldiği oluyor 2,25 de. (Nerede ne yetişir,ne nerede yaşar vs tam değil bakacağım.)

Ayt matematik genellikle 15 civarında,bir ara 20 üstüne çıkmıştım sonra geri düştüm falan. Özellikle trigo,lti gibi konulardan çıkan soruları tam yapamıyorum,biraz ondan biraz bundan. Ayt geometri yapamıyorum. Pkob'yu anlarsam yapabiliyorum ama soruya bağlı.

Bezdim gerçekten, geçen seneden daha iyi yapmam lazım. 50 binin altında istiyorum,hukuk kazanayım artık. Eğer geçen seneye göre pek bir fark olmayıp da hukuk kazanamazsam büyük rezillik ve 1 seneyi çöp etmek olur. Geçen yıl 130 bin yapmıştım,iyi diyebileceğim hiçbir şey gelmiyordu ve çok moralim bozulmuştu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.