Şimdi Ara

YKS SON 60 GÜN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
2
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba dostlar yarın tam olarak yks 2025e 60 gün kalıyor. hayatımdaki bazı sorunlar sebebiyle ilk sene sınavla ilgili hiçbir şey yapmadım, ikinci yılımda da mental olarak zor toparlandım ve bugün ikinci mezun olarak aranızdayım. uzun süredir düzgün ders çalışamıyorum ancak son şansım olduğunun farkındayım. o sebeple de gerekirse 16 saate kadar çıkarak bu son 2 aylık süreçte tamamlayamadığım tyt konularımı ve ayt konularımı tamamlayacağım. sene başında tytde 90 netlere çıktığım da oldu. tahminimce şu an 65-70 arasında geziyorumdur çünkü uzun bir süredir çalışmıyorum ve denemelere de girmiyorum. daha düşük bile olabilir. obpm 91,02. ayt adına fizikte pek bir şey yapmadım. biyolojide 3-4 sistem bitirmiştim ama çoğunu unuttum. kimyada modern atom ve gazlar bitirdim ancak gazlarla ilgili büyük bir problemim var. matematikte ise parabol, karmaşık sayılar, ikinci dereceden denklemler bitti sadece. kısacası şu an bir ayt denemesine girsem maksimum 20 net yaparım. inanır mısınız bu süreçte 1 tane kaynak bile bitirmedim. her neyse, yarından itibaren buraya gelip gün gün neler yaptığımı, kaç saat çalıştığımı ve kaç soru çözdüğümü yazacağım. fazlasıyla hızlı ilerlemeyi düşünüyorum. belki bir şeyler başarırım da birilerine umut olurum. hedefim diş hekimliği, en kötü sıralama olarak 25.000 hedefliyorum. herkese kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2AD8DF29D -- 21 Nisan 2025; 22:10:22 >

• birtakım duygusal işler işte benzer yollardan geçmişiz ve aynı yerdeyiz . Takibe aldım

• Ben 12.sınıfım netler ve hedef yakın baya(istanbul uni diş hekimliği) benim de ayt mat netlerim fena değil fen çok kötü önümdeki 30 günde ayt feni bitirip denemelere gecmeyi planlıyorum tytyi saldım artık nerdeyse bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haruun5541 -- 21 Nisan 2025; 23:29:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kolay gelsin hocam bu sene bizim de final sınavımız yksden hemen önceki günlerde olacak. Umarım hepimiz 2 ay sonra bu zamanlarda güzel sonuçlar bekliyor oluruz. Çalışmaya devam şimdilik kolaylıklar dilerim buradaki herkese de  

• haruun5541 H kullanıcısına yanıt

başarılar, önemli olan elimizden geleni yapmak.

• egehan_45 kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam size de başarılar.

• Teşekkürler sana da

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yks son 70
    2 ay önce açıldı
    YKS 3.5 Ay kaldı
    4 yıl önce açıldı
    YKS İLK 30.000
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 22.04.2025

bugün uzun süredir çalışamamdan ötürü az çalıştım. toplamda 2:32:19. biraz polinom çalıştım ancak konu bitmedi. soru çözmedim. akşam tyt denemesi yaptım ve toplam 56 net geldi.

• 23.04.2025

bugün 3:34:55 süre çalıştım. dün çözdüğüm denemedeki denemenin analizini yaptım, çözemediklerimi ayırdım ve sonradan çözdüklerime baktım. sonrasında 80 dk verip acil matematiğin ilacından tyt matematik denemesi çözdüm, 26,50 geldi. yine verimsiz bir gündü.

• takipteyimmm

• 24.04.2025

bugün 2:23:40 süre çalıştım. büyük bir uyku problemim var ama aşacağım. polinom, permütasyon ve iş güç enerji çalıştım. soru çözmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2AD8DF29D -- 25 Nisan 2025; 9:13:22 >
  • 25.04.2025

bugün 2 saat kendim çalıştım ve özdebir tyt denemesine girdim. totalde 4:46:05. konu olarak biraz polinom çalıştım. soru da tyt denemesinin yanında 7 tane çözdüm o da önemsiz. totalde 127 soru gördüm diyebilirim. denemem de iyi geçti 85+ bekliyorum.

• 26.04.2025

bugün çalışma sürem 2:49:07. uykumu düzenleyip yarın fazlaca süre arttırmayı düşünüyorum. tyt matematik denemesi çözdüm 24,5 geldi. analizlerken de 10 dakika içinde 6-7 ekstra çözdüm. hızlanırsam güzel olabilir. totalde 40 soru gördüm diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2AD8DF29D -- 26 Nisan 2025; 23:17:24 >
  • 27.04.2025

1:43:52 süre çalıştım. kütüphaneye gittim ve tyt matematik denemesi çözdüm. sesli alanda olduğum için fazla bir şey yapamadım. çok konuşma vardı 90 dk 19,50 net maalesef.

• 28.04.2025

ayt denemem vardı. sonrasında çalışamadım. 2,5 saat sınavda durdum diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2AD8DF29D -- 29 Nisan 2025; 23:49:47 >
  • 29.04.2025

bugün 5:41:23 süre çalıştım. türkçe denemesi çözdüm 34,50 geldi. sonrasında çok sesli bir ortamda tyt matematik denemesi çözdüm 19,75 geldi. denemelerimin yanı sıra 40 problem çözdüm. toplam 104 soru çözdüm.

• Türkçe denemeleri çok oynama gösteriyor benim de süre 30 dk veriyorum dün 39 net yaptım ondan önce 32 nerde ne yanlış var çözemedim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata.1

Türkçe denemeleri çok oynama gösteriyor benim de süre 30 dk veriyorum dün 39 net yaptım ondan önce 32 nerde ne yanlış var çözemedim

analizlemek önemli ya aradaki 7 net fark nelerden gelmiş bakabilirsin dil bilgisi ile şanslısın

• 30.04.2025

bugün 35 dakika çalıştım yani hiçbir şey yapmadım.

• Hocam hem çok az çalışıyorsun hem de çalıştığın sürede çok az şey yapıyorsun. Dikkat et pişman olucaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Remembrance. -- 1 Mayıs 2025; 9:18:14 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.