|
merhaba dostlar yarın tam olarak yks 2025e 60 gün kalıyor. hayatımdaki bazı sorunlar sebebiyle ilk sene sınavla ilgili hiçbir şey yapmadım, ikinci yılımda da mental olarak zor toparlandım ve bugün ikinci mezun olarak aranızdayım. uzun süredir düzgün ders çalışamıyorum ancak son şansım olduğunun farkındayım. o sebeple de gerekirse 16 saate kadar çıkarak bu son 2 aylık süreçte tamamlayamadığım tyt konularımı ve ayt konularımı tamamlayacağım. sene başında tytde 90 netlere çıktığım da oldu. tahminimce şu an 65-70 arasında geziyorumdur çünkü uzun bir süredir çalışmıyorum ve denemelere de girmiyorum. daha düşük bile olabilir. obpm 91,02. ayt adına fizikte pek bir şey yapmadım. biyolojide 3-4 sistem bitirmiştim ama çoğunu unuttum. kimyada modern atom ve gazlar bitirdim ancak gazlarla ilgili büyük bir problemim var. matematikte ise parabol, karmaşık sayılar, ikinci dereceden denklemler bitti sadece. kısacası şu an bir ayt denemesine girsem maksimum 20 net yaparım. inanır mısınız bu süreçte 1 tane kaynak bile bitirmedim. her neyse, yarından itibaren buraya gelip gün gün neler yaptığımı, kaç saat çalıştığımı ve kaç soru çözdüğümü yazacağım. fazlasıyla hızlı ilerlemeyi düşünüyorum. belki bir şeyler başarırım da birilerine umut olurum. hedefim diş hekimliği, en kötü sıralama olarak 25.000 hedefliyorum. herkese kolay gelsin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2AD8DF29D -- 21 Nisan 2025; 22:10:22 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt