Şimdi Ara

YKS ÖLÜM KAMPI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HEDEF TIP SINAVA 4 AY KALDI




  • 5 ŞUBAT 2023


    4 ay kaldı ve ben fena tutuştum.Bugün yaptıklarıma gelirsek 1 türkçe denemesi ve 1 tyt mat denemesi çözdüm.Ayt biyolojiden sindirim sistemi bitti sistemleri tekrara dönüyorum.Sonra benim hocamın 6 günde tyt biyoloji tekrar videolarından ilk günü izledim.Şimdi tyt fizik çakAp ilk üniteyi izleyip ayt fizik basıcam.Peşine mert hoca dan ayt mata devam.


    Babamı dershane kaydımı silmeye ikna etmeye çalışıyorum.Dershanede öldürecek zamanım kalmadı son 4 ay hocam.İnşallah başarırım çünkü babam köküne kadar haklı adam parayı peşin verdi bana "paramı çöpe mi atıyorsun" diyor.Köküne kadar haklı hepsi benim hatam.Keşke baştan yazılmasaydım.Ama kaytarmama sıcak bakıyor gibi genelde gitmesem çokta kızmaz sanırım.Denemelere özellikle sınıf ortamında girsem iyi olur sonuçta evde çözdüğünle o aynı değil.Şimdilik kafalar karışık biraz.



    Durumlar böyle herkese iyi çalışmalar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E4C12674F -- 5 Şubat 2023; 19:26:7 >




  • Knk yemin aynı bensin netler kaç bu arada?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başarılar dilerim hocam. Yalnız sakin olun daha sınava 4 ay gibi bir süre var halen. Ölüm kampı yüzünden hedefiniz olan tıp fakültesine kadavra olarak gitmeyin sonra :D

  • İnan bilmiyorum ama tyt de 100 gördüğüm de oluyor 80 de 60 da oluyor o günkü psikolojime bağlı.AYT adına çok eksiğim var net bir şey söyleyemem ayt ye biraz geç girdim diyebilirim.

  • egehan_45 kullanıcısına yanıt

    Şimdilik gözlerde yanma sırtta ağrı var hocam ileriyi Allah bilir 4 ay sıkalım dişimizi çünkü kazanamazsam kadavradan beter olucam fdfklsdkf

  • 6 ŞUBAT 2023


    Sabahtan türkçe ve matematik denemesi temizledim hocam.Ben her gün türkçe denemesi 40 soru 40 dakka yapıyorum fakat matematik denemeleri 3 günde bir bitiyor.Bunun sebebi dikkatim şu sıralar çok dağınık özellikle sayısal çözerken.


    2.5 saat ayt kimya sağlam soru çözdüm.AYT mat video izledim şimdi soru temizliyorum bi bitmedi şu trigo sinirim bozulmaya başladı.


    Nasıl oldu bilmiyorum ama bir süredir patinaj yapıyorum.Çalışıyorum ama hiç ileriye gitmiyorum nasıl oldu bende anlamadım.Bu döngüden çıkmaya çalışıyorum.


    TYT fen denemesi çözücem son denemelerim kaldı yarın gidip yenisini alıcam sanırım.


    Şimdi işin sıkıntılı kısmına gelelim.Anlaşılan babam beni dershaneye paşa paşa göndercek.Sabah 4.30 kalksam diyorum fakat o zaman erken yatmak lazım amma ve lakin yandaki zihinsel engelli komşu uyutmaz.10-11 arası onun çocuklarının gürültü yapma saati.Çocuklar zaten bir acayip çocuklar konuşmuyor ses çıkartıyor.Kaç defa alt kat üst kat ve biz uyardık adam anlamıyor polislik olduk anlamıyor anlamıyor işte.Şuan sanırım plan şu gece 1 e kadar basış sabah 7 kalkış.


    Durumlar böyle herkese iyi çalışmalar.





  • 7 ŞUBAT 2023


    Sabah 4.30 da kalkacaktım ama patladım.Dur şu alarmı bi susturayım derken geri yatmışım.7 gibi kalktım paşa paşa dershaneye gittim.Malum kız yine yüz vermedi.Neyse hocam eve geldim biraz dinledim 3 gibi derse geçtim tyt matematik denememden 10 soru çözdüm türkçe denememden 20 soru çözdüm sonra 2 saat boyunca ayt biyoloji çalıştım.Sindirim sistemini bitirdim dedim ama anlaşılan hiç bitmemiş neyse geri dönemem artık branş denemelerine geçince orada hallederim eksikleri.Sırada ayt mat ve ayt fizik var tabi bide tyt fizikten çekAP izliycem.



    Durumlar böyle.Herkese iyi çalışmalar.

  • bu gündemde 2 gün iyi çalışmışsın he,helal olsun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam dershane ismi ver de bir gün yanlışlıkla oraya gitmeyelim.Deprem olmuş adamlar hala dershaneyi açıyorlar vay be...

  • sayisalcimezun kullanıcısına yanıt

    Öncelikle kesinlikle haklısın.Yaşadığım şehirde tatil vermeyen tek dershane.Ve bir öğretmenimizin ailesi deprem bölgesinde.Kurum ismi vermek istemiyorum ama gerçekten haklısın yani bir şey söyleyemiyorum.

  • Elimizden geldiğince gerekli yardımları yaptık.Sonrasına işimizin başına döndük.Allah hepimizin yardımcısı olsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E4C12674F -- 7 Şubat 2023; 22:13:7 >
  • türkçe denemesini,matematik denemesini deneme olarak değil de böle böle çözmenin mantığı ney acaba meraktan soruyorum nasıl bi fayda görebilirsin ki

  • burakunklc B kullanıcısına yanıt

    Günlük paragraf problem yerine bunu yapıyorum.Normalde o gün o denemeyi bitiriyorum ama dershaneye gittiğim günler vaktim olmuyor.Mecbur yarısını çözüyorum.

  • 8 ŞUBAT 2023


    Sabah tyt türkçe ve matematik denemesi çözdüm.30 dakika falan biyolojiden akşamdan kalan testleri çözdüm.Sonra dershaneye gittim hocaya 20 adet türkçe denemesindeki yapamadığım dil bilgisi sorularını çözdürdüm.Onun dışında bugün daha fazla çalışabilir miyim bilmiyorum.Canım sıkılıyor.İçimi dökmek istiyorum.


    Hatay'da dayım var,ilkokul öğretmenim var,hayatımda en sevdiğim öğretmenlerimden biri fizik hocam var.Diyarbakır'da Adana'da arkadaşlarım var.Bana iyilik yapmış insanlar var.Her biri birbirinden kıymetli insanlar var.Ulaşabildiğimin iki katı kadar ulaşamadığım insan var.Başta fazla düşünmemeye sınava odaklanmaya çalıştım ama başlarım sınavından.Twitter'a giriyorum bilgi için bir bakıyorum twitter'a erişim engeli gelmiş.Düşünüyorum ben o enkazların altında olsam karanlıkta,soğukta,aç,susuz,ses çıkarıyorsun ama kimse duymuyor.Hiç kimse yok.Sadece karanlık ve soğuk.Dostlarımı düşünüyorum gülerdik eğlenirdik şimdi acaba ne haldeler.Arkadaşlar benim içim yanıyor.Çok üzgünüm.





  • 13 ŞUBAT 2023


    Sabah 7 gibi bi kalktım hava -26 derece.Dershaneye donarak geçtim hocam.Gaziantep'den bir arkadaş gelmişti bizim sınıftan birinin kuzeniymiş yanına oturdum aramıza aldık arkadaş olduk.Onun harici klasik dershane biraz ders biraz goy goy vs bitti eve geldim.2 saat ayt mat çalıştım.Ertan Sinan Şahin AYT setini aldım az önce.Onun harici şimdi vip fizik tyt çekAP izlemeye devam.Sonra AYT kimya çalışırım 2 saat ardından yatış.


    Durumlar böyle.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E4C12674F -- 13 Şubat 2023; 20:18:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.