. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 23 Aralık 2021; 21:11:16 > |
YKS KANALLARININ CILKI ÇIKTI

-
-
Ben çok memnunum. Senelerdir "Yahu süzme salak bile olsanız sıkı bir çalışmayla tıp kazanabilirsiniz. Türkiye'nin en iyi üniversitelerinde de okuyabilirsiniz.." der ama kimseyi inandıramazdım.
Youtube kanalları bunun doğruluğunu çok güzel kanıtladı.
Bir de "Şu 80 gün çalışsan var yaaa..." ile başlayan blok notlara yazılmış Instagram paylaşımları var ki onlara hiç girmiyorum.
BİR DE ŞEY EFSANEYDİ: ÇAĞATAY PALA'NIN TÜRKÇE VİDEOSU ÇEKMESİ VE VİDEODA KAĞIDA "HERKEZ" YAZMASI
İyi dalga geçmiş:
https://www.youtube.com/watch?v=aP44qmA5XRk&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okeanospetrichor -- 9 Nisan 2021; 14:41:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Videoları nezaman karşınıza çıkarsa engelleyin geçin şunları izleyen dinleyen kendisine faydadan çok zarar getirir insanları öyle bir psikolojiye sokuyorlarki yok 5 te kalkacaksın yok 15 saat çalışacaksın zannedersin barcelona altyapısına oyuncu hazırlıyorlar açık söyleyim her gün disiplinli şekilde 4-5 saat çalışabiliyorsanız dereceye oynamaya hak kazanmışsınız demektir yks yi okadar gözünüzde büyütmeyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdi.ç -- 9 Nisan 2021; 13:23:4 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Murat can video dakikasini saniyeye cevirip basliga yazan eleman degil mi :) 378 saniyede türkceyi hallet falan ondan da bir fayda gelecegini zannetmem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mcan harici saydıklarınızın hemen hemen hepsi çöp.
Ömer faruk hariç diğerleri harbi çöp. Tariko mariko falan hikaye. Bomboş içerikler paylaşıyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam o adamın yaptığı videoları biraz izledim de ne olduğunu anlayamadım. Herif başlıkta tavsiye falan diyor videoda öğrencinin çözdüğü soruları yazıyor falan. Olayı ne elemanın
bu sınavın zeka sınavı olmadığının en büyük kanıtı bu youtuberlar
-
Ömer faruk da sürekli kendini tekrar ediyor derece röportajları dışında. Röportajlarda da hep kendi okulundan tipcilari cikariyor. Zaten icerik azligindan dolayi video sikligi cok dustu. Digerlerini pek takip etmiyorum ama bazen derece ogrencisiyle röportaj basligi goruyorum bi bakiyorum 2568. adam tavsiye veriyor. Derece dedigin ilk 100 olmali cogu sponsor reklam vb. Gelir pesindeler. Adam duz ajanda satiyor millet kapis kapis aliyor mantigini anlayabilmis degilim.
youtuber olan adamın hayat başarısında bi bok olacagını sanmıyorum tıp kazandın git bölümünü oku kendini geliştir aptal senın ne işin var bebe belikle yok yks yok şu yok bu ders calısmayı biliyolarda hayat tecrubesi yok
-
Aynen artık içeriklerini bitirdiği için boş video atıyor herkes. Ki derece öğrencileri de aynı şeyi söyleyip duruyor zaten. Sınavın özel bi taktiği yok sonuçta çalışacaksın işte. Ömer Faruk un eski videolarını izleyrum ben
Öyle videolar izlediğin için karşına çıkıyor
En Beğenilen Yanıtlar

Ben çok memnunum. Senelerdir "Yahu süzme salak bile olsanız sıkı bir çalışmayla tıp kazanabilirsiniz. Türkiye'nin en iyi üniversitelerinde de okuyabilirsiniz.." der ama kimseyi inandıramazdım.
Youtube kanalları bunun doğruluğunu çok güzel kanıtladı. Bir de "Şu 80 gün çalışsan var yaaa..." ile başlayan blok notlara yazılmış Instagram paylaşımları var ki onlara hiç girmiyorum. BİR DE ŞEY EFSANEYDİ: ÇAĞATAY PALA'NIN TÜRKÇE VİDEOSU ÇEKMESİ VE VİDEODA KAĞIDA "HERKEZ" YAZMASI ![]() ![]() ![]() İyi dalga geçmiş: https://www.youtube.com/watch?v=aP44qmA5XRk&feature=youtu.be |
bu sınavın zeka sınavı olmadığının en büyük kanıtı bu youtuberlar |
DF Tube (Distraction Free) eklentisini yükleyin önerilen video ve yorumlar belasından kurtulun. Hem chromium tabanlı tarayıcılarda hem Firefox'ta mevcut. DF Tube (Distraction Free for YouTube™) - Chrome Web Mağazası (google.com) DF YouTube (Distraction Free) - Bu 🦊 Firefox (tr) eklentisini yükleyin (mozilla.org) |
Benzer içerikler
- birim hacimdeki molekül sayısı
- apotemi ayt 2 cevap anahtarı 2023
- deneme cevap anahtarı telegram
- ismail murat aydın
- tyt 60 ayt 30 net kaç bin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X