Şimdi Ara

Yks haziran kampı değişim,başlangıç (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Kardeşim pardon EAymışsın sana büyük başarılar sayısala geçmeyin  

• big top kullanıcısına yanıt

8 saat uyuyup 10 saat çalışıyorum süre yetmiyor diyip kendini uykudan mahrum bırakanlar zaman kazanmıyor beyin tahrip ediyorlar sadece

• Konu 2 ay önceki konu ama bakacaklara tavsiyem dandik dandik instagram girişimci videolarının gazına gelip 7 saat uyumak yerine 3 4 saat uyumaya çalışmayın 4 saat uykudan kesmeniz size gün içerisinde 8 saatlik yorgunluk olarak iki misliyle geri döner altı üstü test çözeceksinşz SAT eğitimine çevirmeyin böyle işleri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bazen 9 saat uyuduğum da oluyor hatta molalarda da uyuyorum beynimi resetlemek için hor hor böylece çalışmamın son saatine kadar zehir gibiyim. Normal günlük aktivite yapana 5 saat uyku da yeter ama sabahtan akşama kadar kafa patlatan insanlar daha çok uyumalı

•    Kardeşim uzun zaman olmuş ama keşke yukarıda yazdığım yorumları bir okusaydın 3 saat normal düzenim değil uyku düzeni ayarlamak için o zaman 3 saat uymuştum çünkü geç yatmaya alışkındım uyku düzeni oluşunca 6,7 saat uyumaya başladım normalde olduğu gibi keşke yorum yapmadan önce ne yazdığımı doğru bir şekilde okusaydın.Bu arada sayısalım onu da yanlış anlamıssın    

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KlerhFi K kullanıcısına yanıt

Hocam 3 saat uyku sadece uyku düzenini sağlamak içindi akşam geç yatıyordum yarın erken yatıp erken kalkıyım diye yaptığım 1 günlük bişeydi üsteki yorumlarda da belirttim.Kimsenin hiçbirşeyle gaza geldiği yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • proofs to myself p kullanıcısına yanıt
    Sizin için demedim hocam zaten genel olarak herkes görsün diye bu tayfa çok var biliyorsunuz günde 3 4 saat yatıcam diyor maks 2 gün çalışıp 1 haftasını çöp ediyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.