Şimdi Ara

Yks derece için çözülebilecek mat ve geo kaynakları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,11e yeni geçtim ve 11den itibaren sıkı bir çalışmaya girmeyi düşünüyorum. Hedefim yüksek, ilk bin istiyorum sayısal öğrencisiyim, temelim iyi. 11de mat ve geo için hangi kaynakları almalıyım? Yardımlarınızı bekliyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam ben derece yapamadım ama çok şey tecrübe ettim.11 de genel olarak matematiğini oturtmaya bak yavaştan.11 matematiğnden bahsetmiyorum sınav odaklı matematik çalış özellikle AYT.Fen konusunda 11 e ağırlık ver hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen 11 feni önemli diyorlar. Kimi görsem zaten 11i halleden sınavı da halleder diyor, benim merak ettiğim hangi kaynakları çözmeliyim 11de? 11i 11de tamamen halletmek istiyorum, 12ye sarkıp çok yormasın beni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim sıralama 4150 derece mi bilmem ama acil matın kitaplarını çözmeni öneririm tyt mata fazla önem verme son sene halledersin ayt mat için bir an önce konularını tamamla ve tüm denemeleri çöz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kitap tavsiyesi sorarsan bence AYT kitapları al 11 kitapları yerine.Çünkü 11 kitaplarında çok gereksiz sorular olabiliyor.Ben 11 i bitirdiğimde keşke lys kitapları çözseymişim demiştim.Ama hocalarınız eski kafaysa sınava uygun sorular sormuyorsa sınavlarda 11 kitaplarına da bakarsın.Tavsiye istersen de Kimya Biyoloj Palme zaten.Fizik konusunda ne desem bilmiyorum :)Biz esen çözmüştük ama tavsiye etsem min tereddütteyim yani gereksiz kaçabilir.Hele ki 11 deki o mekanik konularında baya gereksiz olabilir.Ona daha iyi bilen bir arkadaş yardımcı olsun.Matematik ve geometri temelin nasıl genel olarak ona göre de birkaç bir şey diyeceğim.Cevapplayınca alıntı yaparsan sevinirim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.