Şimdi Ara

YKS'de kaldırılan konular(LİMİT TÜREV İNTEGRAL) için önerim!! ÖSYM'ye yazıyoruz 🤗 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
7.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani dediğim gibi. Fen biraz daha kabul edilebilir bence. Sayısalcı değilim ama arkadaşlarım fenden çok matematiğe üzüldüler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Lanet olsun bu hayat" tarzında değil de böyle başlıklarla gelmeniz güzel. Mantık güzel ama mezunlar için şöyle bir şey oluyor, adam bi 10 sorudan 9 unu yaptı geçti diğerine, 10 unu da yaptı, kaptı 1 soruyu geçti öne. Bu opsiyon 12 lerde yok, bu memleketin gariban 12. sınıfları ne yapsın?

• Anlamadım. Herkes sadece bir 10 sorudan meshul olacak. Yani bir 5 bundan çözeyim bir 5 de diğer taraftan çözeyim yok ki

• FORUMDAN
    DEFOLUN.

• Sebep? Ben düzgünce sadece adil bir sınav olması için çabalıyorum. Düşüncemi normal bir şekilde belirttim. Niye sinirlendiniz

• Çok saçma olmuş, sınav dediğin bütün öğrenciler için aynı olmalı(zorluk seviyesi ne olursa olsun). Onun dışında yukarıda bir arkadaş bahsetmiş mezunlar iki senaryoyu da yapabilir ancak 12ler bir senaryo biliyor.Mezunlar ikisini de çözüp hangisi daha iyiyse onu işaretler 12lerde böyle bir şansı yok.

• malenaaaa M kullanıcısına yanıt
    ÇÜNKÜ FOSFORCUSUNUZ.
    FORUMDA ZATEN KALITE HER GEÇEN GÜN DÜŞÜYOR.
    BUNU KALDIRAMAYIZ.

• Yok, yok öyle zaten olmaz. Mezunsun giriyorsun sınava diyorsun ki lti çözecem, işaretliyorsun çatır çatır ama 1 soruyu veya daha fazla yapamıyorsun. Bir de diyorsun ki şu diğer bölüme bakayım hop 10 soruyu da yapıyorsun. Ve sinsice diğer tarafı işaretliyorsun diye hayal kur.

• İyi de nesini anlayamadınız. Bir tane 10 soru seçme hakkı olacak. Benim yazdığımda anlaşılamayan ne var ki?
    Ya limit-türev-integrali seçecekler
    Ya da eski konuları

Ben mi açıklayamadım. Zaten soru sayısı 40

• isimsizkullanici7 kullanıcısına yanıt
    Canım ben EKŞİ SÖZLÜKten geliyorum yalnız. Burada daha çok sınava giren insan olduğunu düşündüm. Kalite düşüyormuş da bilmem ne

• yav zaten ilk 100kdaki adamdan baska limit türev integral mi çözen var adam gibi.siz yangın sönsüz diyorsunuz ama su da dökmüyorsunuz üstüne.varsa bi çözüm öneriniz yazın.ama konuların kalkmış olması sorun çözülmüş demek değil.
  • malenaaaa M kullanıcısına yanıt
    HEM FOSFORCU HEM EKŞİCİ.
    YARABBİM ŞERRİNDEN KORU.

• öyle veya böyle yığılma olacak. keşke 2019 sınavı gibi olsaydı ama artık mümkün değil. kararlarından vazgeçeceklerini hiç sanmıyorum. herkes aynı ünilere gidebilecekse bence sınavda aynı olmalı. obp konusunda yazsak daha iyi olur
  • Öncelikle üniversite sınavı mezunlara değil o seneki 12 lere göre yapılır mezunlara özel hiçbişey yapılmaz beklemeyin sınavın yapılma müfredatı herzaman 12 ler içindir.Zaten sen mezuna kalarak aslına çok büyük bir risk alıyosun çünkü o seneki 12lerin konuları müfredat sabit kalmadığı için hep bişeyler kalkar gelir o yüzden limit-türev-integralı bırakın gidin eski konulara çalışın bu tartışmalar boş herkes aynı sınava giriyo bu sınavları üstüne bastığım gibi 12 ler için yapılır mezunlar için değil.Diğer konulardanda ben ösymnin çok kaliteli sorular sorucağını düşünüyorum iyi çalışmalar.
  • Ne yangını ya, ne yangını. Gören de anası babası coronaya bulaşmış sancak. Her ne kadar orası burası kırık da olsa şuan ki durum en doğrusu. Çok güzel bir laf var bu durumla ilgili birkaç kez yazdım yine yazıyorum, olağanüstü durumlarda olağan durumlar beklemek en kibar haliyle kendine yazık etmektir, herkes kişisel olarak kendini kurtarmak zorunda.

• Hahhahahahahahahahhahahahhahahahahhahahahahahahhhahahahhahahahhaahahahhahhahahhhaahhhahahahahahahhaahahhhahhahahahahahhhahhahahahhahahahahhaahhahahahhahhahahahahhahhahahhhhahhasgahahahahhahahhaahhahahahahahahahahahhahhahhhhhha

• Ama sınava giren mezun daha çok. Neredeyse 2 katı hatta. Ben sadece çalıştığımın karşılığını almak istiyorum. Ayrıca 12. Sınıflar limit türev gördüler. Lütfen hakkaniyetli düşünün. Kimse de salak değil aylardır boşuna mı çalışıyoruz. Tek istediğimiz eleyici bir sınava girebilmek.

• Ben bu şekilse kimseyi mağdur edelim demedim ki. 12. Sınıflar da olasılık çözsünler dedim. Siz istiyorsunuz ki 12. Sınıflarla mezunlar eşitlensin. Zaten mezuna bırakarak risk alıyoruz. Kimse bilemezdi konuların kalkacağını

• quote:

Orijinalden alıntı: Bataron

Ne yangını ya, ne yangını. Gören de anası babası coronaya bulaşmış sancak. Her ne kadar orası burası kırık da olsa şuan ki durum en doğrusu. Çok güzel bir laf var bu durumla ilgili birkaç kez yazdım yine yazıyorum, olağanüstü durumlarda olağan durumlar beklemek en kibar haliyle kendine yazık etmektir, herkes kişisel olarak kendini kurtarmak zorunda.
    ya hocam bu bi sıralama sınavı.sana lti sormayıp klasik konular sorsalar yapamazsan sen geriye düşersin, yaparsan ve diğerleri de yaparsa kazanmış olmazsın.limit türev integral sormamaları sandıgın kadar lehine bir şey değil.

öyle diğer arkadaşların bahsettiği gibi de yok ondan 8 yaparım bundan 9 yaparım hangısı yuksekse ona geçerim falan çok çok küçük yüzdeyle ifade edilecek durum.

zaten dediğim gibi limit integral çözen adamlar sadece ilk 100kda.eee herkes de müneccim değil ya yaptıgı sorunun dogrulugundan emin olsun.ona geçeyim buna geçeyim.

sizin deyiminizle diyelim ki 20 bin kişi integral çözmeden nispeten zor logaritma falan çözdü de integral çözemedi.

diğer tarafta da bu 100 binin içindeki 80 bin kişi de 12. sınıf veye mezun önceden bu konuları calısmıs olmasına ragmen, haftalarca emek vermıs olmasına rağmen bosuna ugrastı.

zaten 3 sene once bu sınav 80 soruydu matematik-geo için diyorum.diğerlerini sen düşün.sonra süreyi artırıp soruyu 40 yaptılar.sonra bir sürü konuyu kırptılar yeni müfredatta.bi de geldiler üstüne yüzde 30unu kaldırdılar konuların.o zaman da ses çıkarmadınız, konular kırpılırken de ses çıkarmadınız, her dediklerine he dediniz.zaten eğitim iyice liberalleşti, parayı basan obpyi alıyor üniversiteye gidiyor.

geceler boyu saat 3-4te calısırsınız bıçak sırtı bi sınavda onu yaptım bunu yaptım diye ugrasırsınız.

tytnin aytden bi farkı kalmadı.ben sana hak veriyorum da 1.6 milyon kişinin hakkının yenilmesi olağan üstü durum gelmiyorsa onu senin mantığına ve sorun çözme yeteneğine bırakıyorum.

aytnin şuan tytden pek bi farkı yok genel anlamda.

kagıt üzerinde haksızlıkları tablo halinde göremeceğiz bu gerçek ama bu ters bir şey olmadıgı anlamını taşımaz.

zaten bu düzende ne zaman emeğin, calısanın hakkı korunmus ki :)) devam böyle.yığılmalar olunca gene siz ağlarsınız, ben keyfine giriyorum sınava.hayal edemeyeceğin netleri yapıyorum yıllardır da matematikten :)

2.4 milyon kisi, 3 saat süresi olan aytde 40 sorudan sınanıyor.bi de tyt puanının 2 yıl geçerli olması gidi bi saçmalık var neye çareyse artık.
    daha 3 sene once iki katıydı bu soru sayısı.zaman da soru basına nerdeyse 1.5 dakikaydı.

çözüm üretmedikçe siz uğraşırsınız, yarın bi gün size dokunur iğnenin ucu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eüzerixinintegrali -- 29 Mart 2020; 20:16:48 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.