Yks çalışmaya hazır mıyım?

-
-
insanoğlu her şeye kabildir. diğer insanlardan çok bir farkın yok oturur çalışır yaparsın 3-4 ay çok zorlanırsın ama açılırsın.
fakat bunu yapacak irade, sebat sende var mı? psikolojin zaten kötü gibi okudum mesajını.
ilk 100k civarı bir sıralama istiyorsan 1 senede senin için zorlasa da yaparsın. ama daha ilerisini istiyorsan büyük ihtimalle iraden ve psikolojin izin vermeyebilir.
hedefini söyle ona göre bir şey diyeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hedefim yok.Üniversite okumak istiyor muyum?onu da bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ytsfn -- 9 Haziran 2025; 16:34:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir de dersleri eskisi gibi öğrenemiyorum galiba
öncelikle bu sadece az çalışmanla ve yanlış çalışmanla alakalı. yoksa yeri geliyor 40 yaşında bile ders çalışman gerekiyor ve daha kompleks konuları kavrayıp kullanman gerekiyor meslek hayatında.
edit: tabi ki psikolojin ile de alakalı onu atlamışım.
diğer mesajına cevap olarak, buna bir şey diyemeyeceğim çünkü zaten seni tanımıyorum. bunu keşfetmek ve karar vermek sen yaparsan daha iyi olacak bir şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himezp2 -- 9 Haziran 2025; 17:12:14 > -
İlk yazdığınız metini neye cevap olarak söylediniz?Anlayamadım
ilk iki satır, eskisi gibi öğrenememe düşüncen için. son satır hedefim yok demiştin ya onun için
-
Doğru ders nasıl çalışılır?Hiçbir şey yapmıyorum ders de çalışamam.Böyle yazınca da hiç gerçekçi değilim sanki
2 yıllık sağlık okuyup atanmaya bak.
-
%30 çalışma %70 pratik mantığı gayet iyi denebilir yks için. çalışmadan kasıt da mümkünse video olmasın okuma olsun. farka inanamazsın.
ama dediğim gibi hedefini medefini hiçbir şeyini bilmiyorum. aşağıdaki arkadaşın dediği iki yıllık sağlık okuyup atanma fikri de mantıklı mesela.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X