|
Technopat forumunda şöyle bir şey gördüm. ![]() Ben 12. sınıf değil mezun olmama rağmen bu hataların bir çoğunu yaptım.(1,3,4,5,8,9.) 2-3 aydır ne istediğimi ve ne yapabileceğimi biliyorum. Birçok sebepten dolayı yıl boyunca çalışamadım (Ölüm, babamın hastaneye kaldırılması, sevgilimle olan toksik ilişkim). Ama herşeye rağmen çalışmalıydım bunlar bir sebep değil. Şimdi belki de durumuma göre olmayacak bir yükseliş bekliyorum. Tüm arkadaşlarım, ikizim ve hatta yapay zeka bile hedefini gözden geçir diyor. Yapay zeka yanılabilir mi evet yanılabilir sonuçlar açıklandığı zaman göreceksiniz.. GENEL DURUM -TYT- Türkçe *Dil bilgisi - konusunu izleyip not almıştım. *Paragraf - 1 soru bankası bitirmiştim ama hala sıfır risk kitabı duruyor. Sosyal Bilgiler *Tarih - Tyt,Ayt en güvendiğim ders bazen 1 net kaçırıyorum. *Çoğrafya - Ck garanti konular kampı ve haritalar izlendi. *Din - Not alınacak *Felsefe - Not alındı Tyt Matematik *İlk 12 konu - Geçen sene bitirmiştim bayadır bakmıyorum. *Problemler - Bilgim var fakat çok soru kaçıyor *Geometri - Üçgenler bilgim çok iyi buna bağlı olarak çokgenler ve dörtgenlerde ortalamayım diyebilirim. Fen Bilgisi *Fizik - Optik dalgalar harici not alındı. *Biyoloji - Not alınacak *Kimya - Not alınacak -AYT- Edebiyat *En çok gözümde büyüyen ders divan edebiyatı öncesini biliyorum. Tarih *Bir defter aldığım kısa kısa notlar var. Çoğrafya *Bilgim yok ama genel kültürümle çözebiliyorum. Ayt matematik *Tüm konuların formüllerini not aldım. *Fonksiyonlar - ayt fonksiyonlarda bir tık sıkıntı olabilir ama sağlam biliyorum (8/10) *Polinom - çok sağlam biliyorum (9/10) *2. denklem - az buçuk biliyorum ama kolay (6/10) *2. eşitsizlik - bilmiyorum ama kolay (5/10) *parabol - konusunda bir şey yok ama soruları sıkıntılı (6/10) *Trigonometri - En sevdiğim konu ama çok uzun (7/10) *Logaritma - az buçuk biliyorum ama kolay (6/10) *Diziler - az buçuk biliyorum ama kolay (6/10) *Limit - Hiç bilmiyorum *Türev - Hiç bilmiyorum *İntegral - Hiç bilmiyorum Şimdi konularda böyleyken netlerimin nasıl geldiğine bakalım. En son ki denememdeki netlerim: TYT Türkçe 28d 12y Sosyal 16d 4y Matematik 24d 6y Fen 9d 11y AYT Edebiyat 13d 10y Tarih 7d 3y Çoğrafya 4d 2y Matematik 6d 8y Hedef netlerim ise şunlar:
|
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt