Şimdi Ara

YKM AYIN ORTASI ETİKETİN YARISI İNDİRİMİNE EK + %40 İNDİRİM - SADECE 15 KASIM GÜNÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
4.398
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YKM vewww.ykm.com.tr 'de sadece 15 kasımda yarım etiketli ürünlerde %40, kozmetik ürünlerde %20 indirim var.
    Benim burdan anladığım ayın ortası etiketin yarısı katagorisine giren ürünlerde ünce %50 indirim yapılacak ardından ortaya çıkan fiyat üzerinden %40 bir indirim daha yapılacak.
    Ayrıyetten 30 kasıma kadar 150 TL ve üzeri alışverişe 30 TL indirm çeki kampanyası devam ediyor
    Eğer doğru anladıysam güzel kampanya...
    Kaynak; cep telefonuma gelen mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lowermad -- 14 Kasım 2014; 19:16:15 >

...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Çok bir şey anlamafım ama 250 TL'ye 50 TL çek + Shell 30 TL veriyorlarfı birfe.

Şöyle örnek vereyim;
    YKM her ayın ortasında seçili ürünlerde %50 indirim yapıyordu. Bu ay ise ekstra olarak ayın ortası etiketin yarısı kampanyalı olan 200 TL'lik bir ürün önce %50 indirm ile 100 TL'ye düşüyor ardından 100 TL üzerinden %40 indirim ile 60 TL'ye düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lowermad -- 14 Kasım 2014; 18:23:43 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nike ayakkabilarda üç beş model düşer o kadar. Çok heveslenmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Steam ID: aeyi
    Origin ID: andaceyi
    PSN ID: andaceyi
  • cLk kullanıcısına yanıt
    Ürünleri mağaza belirliyor.
    genelde kazak, pantolon,ayakabı tarzı bazı seçilmiş ürünlerin bir kısmında oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lowermad -- 14 Kasım 2014; 18:39:35 >
    Bence öyle değil. 200 tllik ürünü 60 tl ye verecek ayrıca bir de belli bir miktarın üzerine hediye çeki akaryakıt çeki verecek. Hiç sanmam . Ya deposunda tapon birikintisi var indirimi onlar için yapıyor ya da regule mala bu indirimi vermesi ticari mantıkla imkansız.

Orijinalden alıntı: PARAFESOR

Bence öyle değil. 200 tllik ürünü 60 tl ye verecek ayrıca bir de belli bir miktarın üzerine hediye çeki akaryakıt çeki verecek. Hiç sanmam . Ya deposunda tapon birikintisi var indirimi onlar için yapıyor ya da regule mala bu indirimi vermesi ticari mantıkla imkansız.

Bana da garip geldi ama mesaj içeriğinde yarım etiketli ürünlerde %40 indirim diyor. Yarım etiketli dediği fiyatı etiketin yarısı olan ürünler.
    Belkide indirimdeki ürünlerin %90'ı yazlık sezonu ve satışı yapılamamış kıyafetlerdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    %50 indirimle 100 e düşer.
    Ordan %40 sonuç 60 tl...

Müşteri çok memnundur piyasayı bilmediği için :)
    Piyasayı bilen müşteri için se YKM ban sebebidir :)
    Benim Ykm'de çok alışverişim oldu ve piyasaya göre çok uygun fiyatlı ürünler aldım. En basit örnek Adidas daroga ayakkabıyı mağaza indirimi,banka kampanyası,çek falan derken 100 TL'ye mal etmiştim.
    En basiti beğendiğiniz ürünün o dakika telefondan internete girerek piyasasına bakıp fiyat değerlendirmesi yapmak. Ben hep öyle yapıyorum.

• ykm/ayın ortası indirimleri meşhurdur. normal şartlarda mağazanın satılmayan ürünlerini koyarlar ancak işe yarar şeyler de çıkabiliyor... en son ilk baharın son zamanlarındaki bir ay ortasında (mayıs idi sanırım) hiç giymediğim ve giymeyeceğimi düşündüğüm ama el altında bulunsun diye aldığım Limon'un siyah kadife ceketini almıştım mesela, maliyeti 17 TL gibi komik bir rakam...

bazen 200 TL lik ürünü etiketin yarısı ile 100 TLye
    bazen etiketin yarısı üzerinden %40 indirimle 60 TLye
    bazen de sadece ilk fiyat üzerinden %40 ile 120 TLye verdiği görülmüştür. neye istinaden ne yapıyorlar bilmiyorum :)

Olayın başlangıcı, 3-4 sene oldu sanırım, denk gelmiş, bir parfümde etiket yarısından yararlanmak için YKM kart almıştım. o zamandan beri SADECE yolum düşerse ay ortasında YKMye uğrarım.

YKM deyip çok da burun kıvırmamak lazım, sonuçta her zaman alışveriş yaptığınız/yapabileceğiniz markaların ürünleri de var adamlarda... Zaten yapacağın bir alışverişin var ise, belki her zaman kullanacağın bir parfüm/bir spor ayakkabı vb ile 500 TLye tamamlayıp, 150 TL YKM çeki + 30 TL Shellde Hediye çeki...

ilavesi, daha yüksek tutarlı alışverişi olacak olanların (mesela beymenden bir kaban alayım diyorsanız :) ) ay sonuna kadar geçerli %20 YKM SMSi de var... herşeyi kombolayabiliyorsun, hiç bir kısıtlama yok,

kupon/hediye çeki ile ödenen tutarlar tekrar hediye çeki kazandırmıyor.

Ayın ortası/etiketin yarındaki ürünleri elinizde mevcut çek var ise onunla almanızda sıkıntı yok

• yarım etiketli ürünlerde sadece %40 indirim var. artık ayın ortasında %50 yapılmıyor. yani 15inde bazı ürenlerde %40 indirim var. olay bu.

Orijinalden alıntı: hot_sauce

yarım etiketli ürünlerde sadece %40 indirim var. artık ayın ortasında %50 yapılmıyor. yani 15inde bazı ürenlerde %40 indirim var. olay bu.

Hocam uzun zamandır Ykm'ye uğramıyorum o yüzden kampanyaya pek hakim değilim. Konuyu biraz açarmısınız. Eğer ay ortası %50 indirim yoksa yarım etiketten kasıtları ney.

Ne zaman girsem piyasa fiyatının üzeri :)
    Sadece girip ürün beğenip ya başka mağazadan alıyorum yada internetten promosyonla.
    Mağaza ürünü aldığım nadir.
    Sıkıntı mağaza fiyat ayarlaması çok kötü YKM nin inanılmaz pahalı...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.