Şimdi Ara

yönetici yuzunden gelmeyen altyapi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Mart ayında sokağımıza fiber geldi, 1.5 ay önce de binamıza çekmeye karar verdiler. Fiberi çekecek adamlar yönetici yardımcısıyla kavga ettiler(binanın duvarlarını delecekler vs dedi bana) aynı yönetici yardımcısı Türk Telekomun taşeronlarini polise vermekle şikayet edince bizim binamızı yapmadan gittiler şimdi de binanın interneti yok direkt. Bilen birileri yardımcı olsun lütfen.
    evdeki internet Turknet, onlari aradim operatöre baglanamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anastasios441 -- 9 Eylül 2025; 17:7:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• tenhada kıstırın dövün o cahili, şu yaptığının doğal gaz, elektrik veya su geldiğinde binama istemiyorum demekten bir farkı yok.. Devlet bunları artık zorunlu tutmalı, altyapı çalışmaları engellenmemeli..

Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • o yöneticinin yanına gidip kulağına güzel şeyler fısıldayın.

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • kickboxer_18 kullanıcısına yanıt

Kusura bakmayın da yönetici yardımcısı o laf eder iken konu sahibi itiraz etmiyorsa oda suçlu bence Turk Telekom ekipleri gelmiş çalişma yapacak yönetçiye resti nasıl çekiyorum İzleyin Benim internet alma hakkımı kimse engel olamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart0201 kullanıcısına yanıt

bana değil arkadaşa yaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xentios -- 10 Eylül 2025; 16:49:10 >

Xxx xxxx KAYMAKAMLIĞINA

Şikâyet Eden (Başvuran):
    Adı Soyadı:
    Adres: [Kendi adresini yaz]
    Telefon: [Telefon numaran]
    E-posta: [Varsa]

Şikâyet Edilen:
    Apartman Yönetimi / [Apartman adı ve adresi]

Konu: İnternet hizmeti alma hakkımın engellenmesi hakkında.

Açıklamalar:

1. … adresinde kiracı/malik olarak ikamet etmekteyim.

2. Türk Telekom (veya ilgili internet sağlayıcısı) üzerinden internet aboneliği başvurusu yapmış bulunmaktayım.

3. İnternet sağlayıcısı ekipleri apartmana geldiğinde, apartman yöneticisi / yönetici yardımcısı tarafından “izin vermiyoruz” şeklinde engellemeler yapılmıştır.

4. Oysa ki 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Elektronik Haberleşme Kanunu gereği, abonelik hakkım engellenemez. Apartman yönetiminin böyle bir tasarruf yetkisi yoktur.

5. İnternet, günümüzde eğitim, sağlık, bankacılık ve kamu hizmetlerine erişim için zorunlu bir haktır. Bu hakkımın keyfi şekilde engellenmesi mağduriyetime sebep olmaktadır.

Talebim:
    İnternet aboneliğimin kurulumu sırasında apartman yönetimi tarafından çıkarılan engelin kaldırılması, hakkımın korunması ve gerekli yaptırımın uygulanmasını saygılarımla arz ederim.

Tarih: …/…/2025

İmza
    Murat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.