Şimdi Ara

Yine Yine Yine!Çekilin Artık Bu Kokuşmuş Ligden!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Allah hepinizin belasını versin! Takım takır takır oynuyor, bir de üstüne 10 kişi kalmış ama şerrefsiz hakem tetikçisi son dk. da %100000000 penaltıyı çalamıyor, üstüne oyuncuya bir kırmızı daha çıkarıyor. Ulen bu takım daha ne yapsın. 10 kişiyle Trabzon u rezil ederken hakemle nasıl başa çıkacak? Yine hakem hatası değil mi?

    Yönetim biraz taraftarı dinle, bi şey yap! Senin rakiplerin başlarına gelen en ufak bi haksızlıkta ortalığı velveleye verirken bırak artık centilmeliği falan. Anarşi mi çıkacak, tribünlerde kavga mı olacak hep biz mi düşünecez? Yeter artık yeteeeeer!
    Çık ortaya “hocamızın, takımımızın arkasındayız. Onları mücadelelerinden dolayı kutluyoruz.” de. Biraz cesur ol ve geçen sene sizden önceki yönetimin yapamadığını ama Luce nin kendini ortaya atarak yaptığını yap! Yani, “bu ülkede, bu ligde şaibe var. Federasyon da şaibeli, onların şerrefsiz tetikçileri de...” diye haykır. Ondan sonra küme mi düşürecekler başka bir şey mi yapacaklar ne yaparlarsa yapsınlar. Taraftar her zaman takımının arkasında. Dene ve gör...
    Yapsınlar Beşiktaşsız bi lig görelim...

    Ulen takım o kadar geriye düşmüş hala korkuyorlar reziller. Böyle şampiyonluğu napacaksınız? Yeter artık her hafta bunları yazmaktan gına geldi. Sen hala 16 puan geriye düşmüş takımın hem de %10000000000000000 luk penaltısını veremezsen ama İnönü de hakem şov yaparsan ben de biz de alayınızın...

    Utanmazlığın, arsızlığın, şerrefsizliğin en son noktasına ulaştınız tebrikler! Tamam artık bu haftadan itibaren “Beşiktaş ı diriltmeme projesi” başarılı olduğundan, bundan sonra çok ahlaklı, hakem hatasız maçlar izleyebiliriz. Bu tabi ki Beşiktaş maçları için geçerli. Yine istedikleri takım şamp. olana kadar diğer takımların canını yakmak serbest. Nasılsa hakem hatası...


    NOT: şu an öyle sinirliyim ki...Ama ne dediğimi çok iyi biliyorum. Bunu sakın mağlubiyet tepkisi olarak görmeyin. Bizim gırtlağımıza geldi. Her hafta her hafta nedir bu ya! Açın izleyin maçı takım nasıl oynadı görün. yine de sonuca bakacaksınız biliyorum. Nasıl olduğu önemli değil. Ama şunu da unutmayın:

    GÜN GELİR DEVRAN DÖNER! herşeyin de hesabı sorulur...







  • İşte böyle. aferin yönetim. Arkandayız...

    FLAŞ... FLAŞ... KIVANÇ OKTAY PATLADI; "MHK'YI TANIMIYORUZ"

    BEŞİKTAŞ FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU KIVANÇ OKTAY, KARŞILAŞMA SONRASI ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPTI.


    "SEZON BAŞINDAN BU YANA EN GÜZEL OYUNUMUZU OYNADIK. BBEŞİKTAŞ BU HAKEMLERLE MAÇ KAZANAMAZ DURUMA GELDİ. GELECEK HAFTA MAÇIMIZ VAR VE BİZİM EN ÖNEMLİ OYUNUCU BİZ MTK'YI TANIMIYORUZ. SABRİ ÇELİK BİZ KEMAL ULUSU'YU DESTEKLEDİK DİYE BUNLARI YAPIYOR. YAZIKLAR OLSUN"


    Çekilin ligden. Oynayacak lig buluruz biz...
    Gidin UEFA ya şikayet edin. Bırakın olmayan ülke itibarını düşünmeyi. Alın geçen sezonun ikinci yarısından itibaren oynanan tüm maçların kasetlerini götürün UEFA ya. Seslerini kesin bu şerefsizlerin. Ülke futbolu için bunu yapın!
    Hem bi şeyle de tehdit edemezler artık.Nasılsa yapacakları her şerrefsizliği yapıyolar.

    Şu mübarek Üç Aylar yüzü suyu hürmetine Allah belalarını versin. Amin!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çerkez -- 3 Ekim 2004, 21:55:08 >




  • Daha ligin basindan bellidi bole olacagi her maçta hata yapiyorlar ama bi yere kadar kardesim...
  • Maçı izlemek henüz nasip olmadı, radyodan dinledim. O yüzden penaltı pozisyonunu göremedim. Ama Tolga'nın maç sonraki konuşmalarından sanki penaltı gibi geldi bana. Trabzonspor taraftarı olarak gerçekten maçın Beşiktaş'ın hakkı olduğunu düşünüyorum.

    Beşiktaş yenseydi tabiki üzülürdüm ama nedense şuanda da mutlu değilim. Beşiktaş teknik direktörünün maç bitimindeki hali üzdü beni. Ne olurdu bu kadar efendi olmasaydı. Bu galibiyet için vijdan azabı çekmezdim hiç değilse.

    Beşiktaş'ı güzel oyunu için kutluyorum.
  • adam olupta ataydınız bir tane alla alla yenilince hakem her kartta böle adam gibi takım hakeme rağmen maç kazanandır hakemi nasıl yönetirse yönetsin mazeret göstermeyen takımdır

    bu arada 5 yemediğinize dua edin iyi kurtulmuş beşiktaş ben bunları FUTBOLSEVER olarak yazıyorum yazdıklarımı takım biilmem nesi tarafına çekmeyin isteyen msn de gelir b. leverkusen amblemini görür



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wincih -- 3 Ekim 2004, 22:00:45 >
  • Geçen sene de çok konuştuk bunları. Bjkın kötü futboluna hakm hataları eklenince böyle sonuçlar doğuyor. Ama işin garibi bana göre bu maçta Ts a hakem tarafından daha çok haksızlık yapıldı. Son dakikada ki kendini yere bırakmalara sarı kart gösterilmesi son derece doğru idi. E sen hakemi iter kakarsan kırmızıyı görürsün. Bir çok pozisyon sayarım size Bjklılara sarı kart yerine sadece ihtar verilen. Sergenin adamı arkadan düşürmesi Juan Fran ın topu yere vurması bir daha Sergenin sarı karttan sonra kırmızı kartla atılacak belki de arkadan girmesi. Kaleciye verilen geri pası F.Tekke nin Toraman tarafından formasından çekilmesi, gene F.Tekke nin kontra atak pozisyonunda silme tokat yere indirilmesi. Sırf hatalar Bjka yapıldı derseniz hataya düşerseniz.
  • aynı lig
    aynı federasyon
    aynı hakemler
    100. yılında beşiktaş şampiyon olmadı?

    eee ne değişti
    hakemlermi
    federasyon mu?
  • Onu bunun çocukları.Allahım sen çıkar şunlardan birini karşıma!....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hellmarch

    Geçen sene de çok konuştuk bunları. Bjkın kötü futboluna hakm hataları eklenince böyle sonuçlar doğuyor. Ama işin garibi bana göre bu maçta Ts a hakem tarafından daha çok haksızlık yapıldı. Son dakikada ki kendini yere bırakmalara sarı kart gösterilmesi son derece doğru idi. E sen hakemi iter kakarsan kırmızıyı görürsün. Bir çok pozisyon sayarım size Bjklılara sarı kart yerine sadece ihtar verilen. Sergenin adamı arkadan düşürmesi Juan Fran ın topu yere vurması bir daha Sergenin sarı karttan sonra kırmızı kartla atılacak belki de arkadan girmesi. Kaleciye verilen geri pası F.Tekke nin Toraman tarafından formasından çekilmesi, gene F.Tekke nin kontra atak pozisyonunda silme tokat yere indirilmesi. Sırf hatalar Bjka yapıldı derseniz hataya düşerseniz.


    tabi tabi sayarsınız. Thijs in sarısı varken adama arkadan dalmasına 2. sarı yok ama biri acayip şekilde kolay çıkan)ki ondan önce rakibi ona faul yapıyor ama hakem nedense görmyor)birisi de tartışmalı 2 sarıdan Çağdaş ın hem de Trabzonlu oyuncular istedi diye atılması normal. Ali Güneş in penaltısını kim tartışabilir? Ama normal değil mi? futbolda oluyo bunlar. İ.Toraman ın kırmızısı da çok doğru. Ama nedense bi tek bize çalışıyo bu doğrular. Nedense sonuca etki eden hata(!)lar bizi yakıyo hep.

    Geçen sezonun cesur yürek(!) i Papila gb-fb maçında adamı katleden Ümit Özat ı sahada tutarken İnönü de adama bile dokunmayan A.Yıldırım a ne kolay çıkarmıştı kırmızıyı değil mi? Hani adalet?
    Hepsi mi tesadüf anasını satiim. Neden bi delikanlı da fener in gs nin maçında çıkmıyo piyasaya?

    Bırakın artık çok komik oluyosunuz. Güneş balçıkla sıvanmaz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çerkez -- 3 Ekim 2004, 23:14:23 >




  • Evet Beşiktaş.ın düştüğü durum gerçekten çok kötü. Penaltı konusunda bende Beşiktaşlı taraftarlara hak veriyorum.

    Yalnız Beşiktaşlı arkadaşlar da hak versin hakem gerçekten çok kötüydü. Ben sadece Bülent Yavuz.u dinledim. Beşiktaş.tan Berkant.ında atılması gerektiğini belirtti. İbrahim Toraman zaten yaptığı hareket sonucunda ve Çağdaş.ta haklı olarak atıldığını belirtti.

    Bunun dışında ekleyeceğim bir konuda Fatih.in elle attığı goldü. Ya hakem görmeseydi. Gerçekten böyle nadide bir futbolcuya yakıştıramadım. Çünkü onlar sonuçta profesyonel, hakem görmeseydi gidip hakeme ben elle attım golü iptal et diyeceğini hiç zannetmiyordum.

    Bunun dışında çerkez.e bir konuda katılmıyorum. Beşiktaş takır takır top falan oynamıyor. Bu maçta Trabzonspor çok kötüydü belli ki yorgunluğu üzerinden atamamıştı. Beşiktaş bu sezon en iyi futbolunu oynamış olabilir ancak oynadığı futbolla puan cetvelindeki yeri bence doğru orantılı.




  • Thijs midir nedir o da kesinlikle atılmalıydı katılıyorum. Bir de düzeltme yapmam gerekir ki geri pası yani yeni adıyla kaleciye pas değilmiş. Ben bel üstü kısımla verilebilir biliyordum bileğin üstüyle verilemezmiş. Ayrıca son dakikada ki penaltı pozisyonuna gelirsek o da penaltı değil zaten öyle olmadığını erman hocadır can bartudur turgay şerendir falan filan vs söyledi. Bjklı arkadaşlar haklı olarak canları yandı fakat hep tek taraflı düşünüyorlar. Bjk futbol takımı sahaya futbol yansıtmıyor. Bütün bu söylediklerinizi sakarya maçından sonra da duymak isterdik. Ama nedense hep canınız yandığında hakemleri suçluyorsunuz. Bence Bjk hakem faktörünü bir kenarı bırakmalı ve oynadığı futbol kalitesini düzeltmeye bakmalı. Yoksa değil liderlik Avrupa treni bile kaçabilir.
  • Son derece normal bir maçtı. Hiçbir sorun yoktu bence. Beşiktaşlıların bütün başarısızlığın üzerine bu yenilgi gelince feryat figan yapmaya başladılar...

    100. yılda zorla şampiyon yapıldığınızda, hakemler tamamen size çalıştığında, sesiniz çıkmıyordu ama???
  • visualx sen ne iş yapıyorsun?
  • Kendi başarısızlığınızı hakemlere saldırarak saklayamazsınız Beşiktaşlılar, benden söylemesi.

    Geçen seneki son Galatasaray maçında 2 golünüz de gol değildi, ama 2-0 yendiniz. O zaman ses çıkarmıyordu ama yöneticileriniz. Bunu her yönetici yapar. Kendi başarısızlığını hakeme saldırarak kapatmaya çalışır, sonrada fanatik taraftarlar buna kanarak hakeme suçu atar, ona küfreder..

    Sanıyorsunuzki Beşiktaş'a komplo varda herkes bununla uğraşıyor. Kimsenin Beşiktaş'la falan uğraştığı yok? Beşiktaş zaten 12. di, kim Beşiktaş'ı daha da düşürmek için uğraşacak??

    Kendi hayal dünyanızda yaşıyorsunuz. Şampiyon olurken hakemler cici, 14. olunca satılmış... Ha ha haaa..
  • bunda hakemler kadar futbolcularında suçu var, olmayacak pozisyonda kendini yere atmalar hakemi kandırmaya çalışmaları sonucu hakemlerde artık ne yapacağını şaşırmış durumda. hakemlerin futbolcuya güveni kalmamış , hakemlerde futbolcularda yöneticilerde hepsi suçlu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker -- 4 Ekim 2004, 0:14:54 >
  • visualx ne iş yapıyorsun diye sordum?
    git ne iş yapıyorsan onu yap,futbolla alakan olmadığı belli.hadi kardeşim.
    ha bu arada GS-BJK maç 2-1 bitmişti.bak alakan yok futbolla,gördünmü?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Aguney

    Onu bunun çocukları.Allahım sen çıkar şunlardan birini karşıma!....



    Aguney tüm uyarılarıma rağmen halaaynı tavırlarda olduğun için sonsuza kadar banlandın
  • Arkadaşlar pozisyonlar gerçekten oldukça zor. Spor yorumcuları bile ikiye ayrılmış durumda. Kimisi ilk sarı kart var diyor, kimisi yok diyor. Kimisi penaltı diyor, kimisi değil diyor. Az önce pozisyonları izleme imkanı buldum. İlk sarı kart pozisyonunda elle oynama var ama sarı kart gerekir mi bilemeyeceğim. Ahmet çakar beni ikna etti gibi sanki. Penaltı pozisyonunda ise o kadar çelişkide kaldım ki iyiki hakem ben değilmişim diyorum. Aslında başka açıdan izleyebilsem belki net bir fikrim olurdu.

    Sonuç olarak herkes kendi fikrini söyler olay kapanır. Bu maçta Beşiktaş'ın hakkı yenmiş ise bunun suçlusu biz değiliz. (Biz derken forumdaki Trabzonsporlu ya da diğer takımlı arkadaşlardan bahsediyorum) Lütfen kırmayalım birbirimizi.

    Bir de konuyu biraz dağıtmış olacağım ama birşey dikkatimi çekti. Hafta içinde de İlker Yasin hakkında topic açılmıştı burada. Beşiktaş düşmanı olduğundan filan bahsedildi. Bu akşam fazlasıyla neşeli görünüyor adam. Bana mı öyle geliyor yoksa gerçekten öylemi? Yani bir kasıt filan aramıyorum, herhangi bir önyargıyla da seyretmiyorum programı ama sürekli sırıtıyor, dikkatimi çekti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 4 Ekim 2004, 0:44:54 >




  • Penaltı pozisyonu tartışılır ama bana göre değil. Nedeni ise adamın resmen kendini atmaya gelmesi. Kaldı ki temas olsa bile o şekilde düşmez futbolcu. Öyle düşmeyipte kendini salacağına dewam edip düşse idi belki pozisyon açığa çıkardı. Ama dediğim gibi resmen kendini saldı ve bana göre penaltı falan değil. Bjklı kardeşlerim kusura bakmasınlar. Ama penaltı verilseydi nolurdu. Sizce Bjk için 1 puan önemli mi artık? Artık Bjkın seri yakalayıp rakiplerine yetişesi gerek. En azından artık puan kaybetmemeli.
  • Kuddusi'yi korumalatına almıştı bir de Beşiktaş , demek ki o an işe yaramış ama ileriyi kurtaramamış..Kuddusi inanılmaz maç yönetti...Beşiktaşlılar haklı Ali Güneş'in poziyonu penaltı idi...Ama aynı zamanda Berkant ve juan'ın çift sarı karttan aynı şekilde Tarbzondan tjhisin çift sarı karttan atılması gerekiyordu...
    Kuddusinin nasıl fifa kokartı var anlamıyorum...Benim en çok kortugum hakem bir o bir de selçuk dereli..Adamların güdümlü maç yönettikleri aleni...Şahsen iki hakemin Fener maçlarına da verilsin istemiyorum...

    Şimdi Beşiktaşlı arkadaşlara iyi oynasaydınız da bir gol atıp bu penaltıya ihtiyacınız kalmasaydı diyorsunuz da , yani 10 kişi bastırabildikleri kadar bastırdılar tüm eforlarını sarfettiler , teknik bir kaç kusurları var kadro olarak ama bu hakettikleri penaltıyı kullanamayacakları anlamına gelmez...Şimdi MUhittin BOŞAT la ilgili inanılmaz iddialar var...Muhittin boşatın hakem atamalarında etkili oldugu söyleniyor ki aynı muhittin biliyorsunuz beşiktaşla mahkemelik....

    Ama bir de şu var bu hakem hataları inanın Fener maçlarında da çok sık yapılıyor(G.Saray maçalrını izlemediğim için o maçlarda olanları bilmiyorum, o maçlarda yapılmıyor demek istemiyorum)..Denizli maçında 87.dakikadaji pozisyon 3 metre ofsayt gol olsaydı biz de serzenişte bulunurduk bu platformda..Rize maçında ve Samsun maçında ofsayttan golyememizi sağlayan adam neredeyse yine ofsayttan gol yedirecekti...Aynı adam aynı şeyi 3 kere yapınca insan artık art niyetli düşünüyor ki....Ben zannetmiyorum ki muhittin boşat a buradaki arkadaşlar hangi takımı tutarsa tutusun güvensin...Adamın hakemliği neydi ki hakem atamaları öyle olsun..Cİddi hakem sorunları var...

    BJK'nin MHK'yi tanımaması hiçbirşeyi değiştirmez ama...Ben yönetici olsam dava falan acardım...Bu beyanat populistlikten ötey geçmez




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.