Şimdi Ara

YİNE YENİ YENİDEN RUSYA' DA HAYAT (144. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.913
Cevap
147
Favori
345.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • abartma bilader 300-500 mus nerden salladin hemen en fazla 10 dur bak en fazla 10 diyorum 10 fakrli kisidir adam 300 dedi

    bu arada st ptersburgdan arkadsmla konustum , turkiyede 1 ocaktan sonra ruslar gordum onlar nasil geldi dedim ukrayna uzerinden geliyorlarmis ama o ukraynadan nefret ediyor
  • Bende soci ve krasnodarda yaşadım ama nedense bir şey bulamadım anlatacak biraz daha medeniler o kadar bisiklet surunin üstüne araba sürmüyorlar onun dışında al Türkiye ver Rusya ikiside aynı cinsellik tabu değil ama inanin her gün sevişmek akliniza bile gelmiyor cinsellik amaç değil aractir ihtiyaç olduğu kadar her gün götürürüm diyenler küçük utopyalarindan uyansinlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • numb83 N kullanıcısına yanıt
    Ne mezunu ve ne iş yaptığınızı öğrenebilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zendo

    Ne mezunu ve ne iş yaptığınızı öğrenebilir miyim?

    Alakasiz bir meslek alakasiz bir is sektoru.
    2 yillik univ bitirmistim ite kaka :) makine resim konstruksiyon bolumu.
    Simdi aluminyum giydirme cephe sektorunde calisiyorum teklif uzmani olarak. Simdi dedigim 8 yildir bu isi yapiyorum :)
    Sansim cok yaver gitti. ilk calisma hayatim olan fabrika kapandi tazminat aldim 6 ay evde bos bos yattim issizlik maasi aldim :) tam issizlik maasi bitti bir is teklifi geldi asgeri ucrete neredeyse. bende evde bos durmamak icin gittim calismaya basladim. haftanin 7 gununun 6 si sabah 9 aksam 7 calisiyordum. Aluminyum cephe sektorundeki ilk isimdi. yaklasik 1 yil calistim sonra baktim calistigim yer somuruyor beni is aramaya basladim. orada kazandigimin 2 kati maasla baska biryerde calismaya basladim. yine ayni sektor tabiki. bu firmada 3dsmax ve web dizayn kurslarina gittim daha dogrusu firma yolladi. artik hem 3d cephe tasarimi hem fiyat teklifi hazirlar oldum. Arada sirada da firmanin web sitesini guncelliyordum. Askere gittim geldim yine ayni yerde devam ettim. yaklasik 3 yil calistim ve yine ayni sebepte (maas dusuklugu) is aradim ve simdi calistigim firmaya yine 2 kati maasla ise basladim :)
    burada 5. yilim doldu. gecen sene 2014 eylulde moskova ofisimizde eleman lazim dediler gidermisin dediler giderim dedim gittim. 7 ay calistim sonra kriz patlak verdi ben donmek istiyorum dedim istanbula geri dondum. bu sirada da Londra'da yeni bir is almistik (teklifini ben hazirlamistim). Londra'da ofis actik orada yeni kadro kuruldu ve bana da teklif ettiler gidermisin diye. bende hay hay tabi dedim. mayis ayinda Londra'da calismaya basladim. Aralik ayinda oturum iznimi aldim. Istanbul'dan sigortam kesilecek tazminatimi alacagim ve tamamen Ingiltere'den maas alacagim orada sigortali olacagim Turkiye ile hic alakam kalmayacak.
    Hedefim 5 yil orada kalip vatandaslik alabilmek.

    Hayatim boyle tamamen tesaduflerle bu duruma geldi. Belki 4 yillik universite bitirmis olsaydim simdi Turkiye'de bir firmada sabah 8 aksam 5 calisiyor olacaktim.
  • Arkadaşım, niye abartayım? Ne çıkarım var bu dediğimden? Ben 1 yıl içinde 4 ay abim ve ailesiyle kaldım, 1,5 ayda Türkiye'de izin yaptım. 1 yıldan 5,5 ayı çık. 6,5 ayda dil diş bilmeden, çıktığım kız sayısı 14, bunların 6'sıyla birlikte oldum. Üstelikte disko, bar ortamından bulmadım bu kızları. Rusça kursunda, internette tanışma sitelerinde yazışarak buldum. Ben birlikte olacağım diye zorlamadığım halde, bu kadar kısa zamanda bu kadar kızla çıkabiliyorsam, bu ortamda doğup büyüyen, insanların 18-24 yaşlarında ne kadar ilişkileri olacağını gözünün önüne getirmen yeterli !

    Dipnot: Yaşım 39 !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diro -- 9 Ocak 2016; 10:20:17 >
  • Arkadaslar rusyada yasamayan bu ortamlara girmeyenler bu cinsellik ve seks konusundaki soylenenlere inanamayabilirler. Cunku yasadigi ulkede boyle kizlara kadinlara o....u yaftasi vuruluyor. Dini olarak da buyuk gunahlardan oldugu soylendigi icin hem kiz hem erkeklerimiz bu konuda cok ice kapaniklar. kiz erkek istesede yapamiyor cunku cevre baskisi denen sey bizim ulkemizde olume kadar goturuyor. O yuzden seks cinsellik meselelerini Turkiye ile asla kiyaslamayin. Soylenen her rakamin cogu var azi yoktur. Inanip inanmamak size kalmis. Birkisim erkeklerin inanmama sebebi tamamen su dusuncedir "ulan biz burda abazan takiliyoruz adamlar 200 300 kere seks yapmaktan bahsediyor hadi oradan salliyor bu adam". atasozu olarak karsiligi; kedi uzanamadigi cigere mindar der`dir.

    Ayrica; biraz empati kurabilseniz zaten sizde anlarsiniz. yani sen erkek olarak imkanin olsa 1 hafta 2 yada 3 farkli kadinla yatmazmisin? Rusyadaki kadinlarda boyle iste. Imkani var toplum musait istedigine istedigi zaman veriyor yani. Kabullenin artik :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numb83 -- 9 Ocak 2016; 14:13:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • numb83 N kullanıcısına yanıt
    sorması ayıp ama maaşınızı merak ettim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cihat_,

    sorması ayıp ama maaşınızı merak ettim?

    2500£ aylik maasim. Ev kirasini sirketim oduyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurlsm






    Savaş başlasın!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diro D kullanıcısına yanıt
    Selam hocam.

    Şu dönemde rusyaya gitmek bir türk için zor olur mu sizce? Toplum baskısıyla filan karşılaştınız mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diro D kullanıcısına yanıt
    Yolunacak kaz olarak görmediğini düşünüyorum nasıl anlayabilirim bi yolu yöntemi var mı hocam param için mi benimle birlikte anlayabilir miyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Bu dönemde Rusya'ya gelmek pek mantıklı değil. Vatandaştan ziyade, polisin baskısı var. Benim tavsiyem bu dönemlerde Rusya'ya turistlik amaçla gelmemekte fayda var. Çalışmak içinde artık eski cazibesi olduğunu düşünmüyorum. Siyasi durumlar ortada sizde biliyorsunuz.
  • bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Maddi durumunu biliyor mu? Her gittiğiniz yerde, harcamayı sen mi yapıyorsun? Sana mı sürekli bir şey alınırken aldırtıyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diro

    Maddi durumunu biliyor mu? Her gittiğiniz yerde, harcamayı sen mi yapıyorsun? Sana mı sürekli bir şey alınırken aldırtıyor?

    Maddi durumumu giydiklerimden tahmin edebilir belki ama hesabı hep ben ödüyorum o teklif ediyor para vermeyi hayır diyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Bence onunda elini cebine atmasına fırsat ver. Hep sen ödersen, sponsor vazifesi görmeye başlarsın. Teklifinin içinin dolu mu, boş mu olduğunu görmelisin. Burda kızlarda gördüğüm, erkeğin kendisine aşık olduğunu hissettiği anda onu kullanmaya başlıyor. Parayla yapılacak aktiviteler yerine, para harcanmayacak aktivitelere, daha orta halli yerlere takılmanı öneririm. Kız, piyasa kızı mı değil mi, öyle anlayabilirsin.
  • diro D kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz aktivite nedir hocam para gerektirmeyen derken. Ankarada ne yapabiliriz bilmiyorum para harcamazdan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Rusya'da yaşadığını düşündüğümden, parkta gezmek,bisiklet sürmek türevi aktivitelerden bahsetmiştim. Lakin Ankara'da da parklar var. Yaş kaç acaba? Bu kız'ın Ankara'da bulunma nedeni ne? Kızın yaşı kaç? Yani kızı görmeden etmeden bir yorum yapmakta çok zor. Nerede doğmuş? Moskova kökenli mi, yoksa küçük kasaba kızı mı? Nerde tanıştın bu kızla? Bar ortamında mı? Yoksa okul ortamında mı? Kızın ilgi alanları ne? Disko disko gezmeyi mi seviyor? Sana giyim eşyası vesaire aldırtıyor mu? Yani görmeden bir yorum yapmak bu konularda çok zor. Bunu yaşayan kişi olarak senin tesbit etmen lazım. Yaşın küçüksede gözün aşktan kör olduysa da bunu tesbit etmen çok zor. Kısacası işin zor :)
  • bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Cayyoluna git orada teona diye bi site yapiyolar aliciymis gibi gorus ne durumdalarmis iyimi gidiyolarmis ben yurt disinda yasiyorum gidemiyorum sevabina bana soylersin hem kizida tartarsin bence guzel aktivite

    Bunu begenmediysen odtuye gidin gezin baharda oralar guzeldir simdi. acikirsanizda carsida simit yiyin
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.